Deutsche Telekom se protivi prodaji dionica T-HT-a građanima! Više o tome poslušajte u 12 i 30.
Danas na 101-ici.
Deutsche Telekom se protivi prodaji dionica T-HT-a građanima! Više o tome poslušajte u 12 i 30. Danas na 101-ici.
Kaj se priča? Ne mogu sada slušati radio.
I ne samo to,nego se priča da bi 2-3 igrača htjela zajedno kupiti veliki paket.
Uglavnom da je HT protiv prodaje dionica gradjanima te da bi htjeli u vlasnickoj strukturi vidjeti jedino drzavu i branitelje i problem DTK-a.
Malo mi je krivo uploadao scan,pokušati ću ponovno..
Uglavnom da je HT protiv prodaje dionica gradjanima te da bi htjeli u vlasnickoj strukturi vidjeti jedino drzavu i branitelje i problem DTK-a.
Naravno da će to samo sanjati jer su se lopovčine lijepo nakrale i najele, a sad imaju i građani pravo da pojedu svoj dio, oni su svi maloumni, iako se na prvi pogled to ne čini i još pritom lažu.
Sindikat je već počeo pregovore s Vladom oko dijela dionica za zaposlenike koncerna T-HT.
Neće uploada cijelu sliku iako sam smanjio..[smiley16] ..uglavnom ne odgovara DT-u to što će Erste raditi posao i strah ih je valjda ovih par igrača da im se ne bi zaljuljala stolica..
Neće uploada cijelu sliku iako sam smanjio..[smiley16] ..uglavnom ne odgovara DT-u to što će Erste raditi posao i strah ih je valjda ovih par igrača da im se ne bi zaljuljala stolica..
Koje novine kolega?
Zadarski List mislim ili Novi..nisam siguran,uglavnom današnje,prva stranica..ovakav sam dobio scan..doduše cijeli…