BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

inquirer:

A što se događa sa Raiffeisen Central Europe, pa samo par fondova ima manji prinos u ovoj godini.

Pomozite taj prihod sa 12 mjeseci i ako RBA CE zadrzi takve prinose imati ce prinose na nivou Aureusa ili Fime prosle godine sto je vise nego super.

samo neka to i bude kako ti kažeš pa da onda aureus ode preko 100% :-))

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Ivan Lovrinović i Branimir Lokin nadzirat će investicije Mediteraninvesta
Novi nekretninski fond želi skupiti najmanje 200 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/33677.aspx

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Iscrpljen od seksa
Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita:

“A što ako budem iscrpljen od seksa?”
“Ništa, Perice, pisat ćeš drugom rukom”, odgovori učiteljica.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Alien:

inquirer:

A što se događa sa Raiffeisen Central Europe, pa samo par fondova ima manji prinos u ovoj godini.

Pomozite taj prihod sa 12 mjeseci i ako RBA CE zadrzi takve prinose imati ce prinose na nivou Aureusa ili Fime prosle godine sto je vise nego super.

samo neka to i bude kako ti kažeš pa da onda aureus ode preko 100% :-))

U to je, iako Vam to zelim, jako tesko vjerovati da je ostvarivo. Kao i ovo moje da bi RBA CE mogla potegnuti 65-70%. Nek naprave ko i prosle godine i ja zadovoljan jako.

sorry što uliječem , ovako što mislite o mogućnosti , da Grupa Puljanaka preuzeme Arena turist, bila je neki dan vijest na susjednom forumu.

sorry što uliječem , ovako što mislite o mogućnosti , da Grupa Puljanaka preuzeme Arena turist, bila je neki dan vijest na susjednom forumu.

Odličan vic , uvjek me dobro nasmije iako sam ga čuo več par puta. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

hahahahaha ma ne samo pitam jer bilo je na http://www.mojnovac.com , ali ne na forumu već među vijestima.

Upravo skinuo i pogledao posljednji nastavak najbolje auto emisije svih vremena… ako ste ikad zeljeli saznati dali se u americi vise isplati kupiti ili iznajmiti auto, a da se pritom zelite od srca nasmijati evo torrent

http://www.mininova.org/tor/579997

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

dajte mi malo recite do kojeg datuma moraju biti objavljena fin. izvješča
hvala

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

dajte mi malo recite do kojeg datuma moraju biti objavljena fin. izvješča hvala

Sudeci prema ludilu na trzistu, bolje sto kasnije, a mozda i prije ovisi iz kojeg kuta gledas

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

markoc5:

dajte mi malo recite do kojeg datuma moraju biti objavljena fin. izvješča hvala

Sudeci prema ludilu na trzistu, bolje sto kasnije, a mozda i prije ovisi iz kojeg kuta gledas

ajde malo konkretnije, molim….[smiley11]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

31.03.2007. godine

New Report

Close