inquirer:
”
A što se događa sa Raiffeisen Central Europe, pa samo par fondova ima manji prinos u ovoj godini.
”
Pomozite taj prihod sa 12 mjeseci i ako RBA CE zadrzi takve prinose imati ce prinose na nivou Aureusa ili Fime prosle godine sto je vise nego super.
samo neka to i bude kako ti kažeš pa da onda aureus ode preko 100% :-))
Ivan Lovrinović i Branimir Lokin nadzirat će investicije Mediteraninvesta
Novi nekretninski fond želi skupiti najmanje 200 milijuna kuna
http://www.poslovni.hr/33677.aspx
Iscrpljen od seksa
Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita:
“A što ako budem iscrpljen od seksa?”
“Ništa, Perice, pisat ćeš drugom rukom”, odgovori učiteljica.
Alien:
”
inquirer:
”
A što se događa sa Raiffeisen Central Europe, pa samo par fondova ima manji prinos u ovoj godini.
”
Pomozite taj prihod sa 12 mjeseci i ako RBA CE zadrzi takve prinose imati ce prinose na nivou Aureusa ili Fime prosle godine sto je vise nego super.
”
samo neka to i bude kako ti kažeš pa da onda aureus ode preko 100% :-))
U to je, iako Vam to zelim, jako tesko vjerovati da je ostvarivo. Kao i ovo moje da bi RBA CE mogla potegnuti 65-70%. Nek naprave ko i prosle godine i ja zadovoljan jako.
sorry što uliječem , ovako što mislite o mogućnosti , da Grupa Puljanaka preuzeme Arena turist, bila je neki dan vijest na susjednom forumu.
sorry što uliječem , ovako što mislite o mogućnosti , da Grupa Puljanaka preuzeme Arena turist, bila je neki dan vijest na susjednom forumu.
Odličan vic , uvjek me dobro nasmije iako sam ga čuo več par puta. [smiley2]
hahahahaha ma ne samo pitam jer bilo je na http://www.mojnovac.com , ali ne na forumu već među vijestima.
Upravo skinuo i pogledao posljednji nastavak najbolje auto emisije svih vremena… ako ste ikad zeljeli saznati dali se u americi vise isplati kupiti ili iznajmiti auto, a da se pritom zelite od srca nasmijati evo torrent
dajte mi malo recite do kojeg datuma moraju biti objavljena fin. izvješča
hvala
dajte mi malo recite do kojeg datuma moraju biti objavljena fin. izvješča hvala
Sudeci prema ludilu na trzistu, bolje sto kasnije, a mozda i prije ovisi iz kojeg kuta gledas
markoc5:
”
dajte mi malo recite do kojeg datuma moraju biti objavljena fin. izvješča hvala
”
Sudeci prema ludilu na trzistu, bolje sto kasnije, a mozda i prije ovisi iz kojeg kuta gledas
ajde malo konkretnije, molim….[smiley11]