BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Preporuka, vrijedna pažnje.
Ne kupujte dionice Čistoće.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Alien:

Za internet bankarstvo je RBA majka za sve.

potpisujem internet bankarstv,ali im***** majčicu za kredite…CEBA mi je nekako najdraža za kredite

Privatno nemam kredu niti jednu u RBA, no kao firma imam 2 leasinga i nemrem reci da sam nezadovoljan jer kad kupujes recimo strojeve s kojima stvaras novu vrijednost onda ti kamata i nije presudna stvar vec brzina realizacije krede i kompliciranost papirologije. A tu se nemrem pozaliti na RBA.

…ja također trgujem preko centarbanke……..u posljednje vrijeme nešto ne štima…

I ja tamo najviše trgujem zbog margin kredita i niske provizije za transakcije. Ali sada su uveli i naknade po transakciji pa to malo poskupljuje. Bilo bi dobro da smanje minimalnu proviziju od 100 kuna.
Inaće uopće ih ne zovem a i nemam zašto. Trgujem on-line.
Oduvijek nešto ne štima kod njih ali to nije ni važno. Važno je samo da stave naloge na burzu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Inaće uopće ih ne zovem a i nemam zašto. Trgujem on-line.
Oduvijek nešto ne štima kod njih ali to nije ni važno. Važno je samo da stave naloge na burzu.

kako trguješ online sa marginom, preko softvera neke od brokerskih kuća ili…?

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

… kako trguješ online sa marginom, preko softvera neke od brokerskih kuća ili…?

Pa preko softvera brokerske kuće Centar banke. A kako drugačije? Ako imaš margin Centar banke u nekoj drugoj brokerskoj kući, to poskupljuje cijelu stvar.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Opet ja sa brokerskim kućama. Jel ima tko iskustva sa hitom. Imaju internet trgovanje, provizija 0.6%, min 60kn. Kako to radi preko njih. Čuo sam da se treba neki ugovor ovjeravat kod javnog bilježnika?

Trend is your friend.

Skineš ga s neta, ovjeriš ga i pošalješ. Oni ti ga vrate potpisanog. Uplatiš lovu (za net-uplate pošalješ kopiju) i možeš odmah trgovati.

Trgujem neko vrijeme s hitom i moram priznati da sam zadovoljan. Uplate prolaze u roku odmah, nalozi su brzo gore, provizija konkurentna… možda bi bio zadovoljniji da je online vođenje malo preciznije u smislu grafova i sl… al to su ipak sitnice spram ozbiljnosti posla…

Prijava je kao i kod gotovo svih…ovjeriš podatke kod bilježnika i to je to… Koliko znam jedino rast.hr ne zraži ovjeru…

Lovac u mutnom

Opet ja sa brokerskim kućama. Jel ima tko iskustva sa hitom. Imaju internet trgovanje, provizija 0.6%, min 60kn. Kako to radi preko njih. Čuo sam da se treba neki ugovor ovjeravat kod javnog bilježnika?

Ja trgujem preko hite nekih 6 mjeseci i uvijek su do sad bili brzi i korektni. Jednino ima stranica dosta jadna i rijetko je refresh-aju al sto je tu je, od 12. mjeseca se bar aplikacija za trgovinu promijenila na punoooo bolje.

A kad ispunis online prijavnicu oni ti posalju ugovor (da dopustas da te zastupaju u kupovini dionica) koji moras ovjerit kod javnog biljeznika, te im poslat broj tekuceg racuna i kopiju osobne pa prebacis lovu i mozes trgovat.

Pretpostavka je majka svih zaj***

Hm, čitam ovaj članak o prinosima fondova. fondovi hpba pobjednici tjedna. očigledno će kiki morati malo zapeti da popravi rejting aureusa
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

A što se događa sa Raiffeisen Central Europe, pa samo par fondova ima manji prinos u ovoj godini.

Trend is your friend.

A što se događa sa Raiffeisen Central Europe, pa samo par fondova ima manji prinos u ovoj godini.

Pomozite taj prihod sa 12 mjeseci i ako RBA CE zadrzi takve prinose imati ce prinose na nivou Aureusa ili Fime prosle godine sto je vise nego super.

New Report

Close