BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…i puno dobrih postova novim članovima foruma.

Scio me nihil scire

dobrodošli novi članovi-i Vaš kapital na ovo naše malo tržište…[smiley2]

Evo kad pozdravljate nove članove, da se i ja javim. Pomoć-je li moguće u Hrvatskoj kupovati dionice iz BiH i kako? Hvala.

Evo malo off topic, počelo se manipulirati na onom forum na način, slučajno sam pratio pa znam. Tema SEM86, razgovor između Nathana47 i Dudea vođena je prekjučer, ali je naknadno stavljeno kao da je vođen jučer, promijenili su vrijeme i stavili jučerašnji datum umjesto prekjučerašnjeg. Nije da je moja briga, ali ako to rade možeš zamisliti što onda rade sa starim postovima, dorađuju, brišu i slično.

Evo malo off topic, počelo se manipulirati na onom forum na način, slučajno sam pratio pa znam. Tema SEM86, razgovor između Nathana47 i Dudea vođena je prekjučer, ali je naknadno stavljeno kao da je vođen jučer, promijenili su vrijeme i stavili jučerašnji datum umjesto prekjučerašnjeg. Nije da je moja briga, ali ako to rade možeš zamisliti što onda rade sa starim postovima, dorađuju, brišu i slično.

?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

cijeli teks http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2007,2,8,virtualna_burza,61764.jl

Novac
Virtualne burze: Igra u kojoj je zarada biti najbolji

Odmah na početku je upozorenje: “Poruke objavljene na forumu predstavljaju mišljenje njihovih autora i mi se ne smatramo odgovornima za njihov sadržaj. Ne preporuča se ulaganje na temelju informacija s foruma bez dodatne provjere.”

Riječ je zapravo o igri. Igrači su Billy, Plavi, Verzija 1 i Verzija 2, Radoznalac, Kuna, Mileni…, sve skupa njih 55. Mjesto radnje: Forum Poslovnog dnevnika. Igra se zove 10 najboljih u 2007.

O čemu je riječ?

Sudionici Foruma slažu svoj portfelj od 10, po njihovom mišljenju, najboljih dionica na hrvatskom tržištu. Na kraju godine znat će se tko je bio najbolji (i tko bi u stvarnom životu bio najbogatiji). Nema nagrada, jedina je satisfakcija pobjeda nad “protivnicima” i virtualna zarada. Prinosi su, kada bi bili stvarni, ogromni, skokovi značajni.

Baš kao na pravom tržištu, od kojega se, uostalom, ova “burza” razlikuje samo po tome što na njoj, barem načelno, nitko ne zarađuje. Od 31. prosinca, kada je bio krajnji rok prijave, pa do prošle srijede Billyjev portfelj skočio je 22,31 posto.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

nije to baš sve tako ima tu i virtualne navlakuše

dan je pametniji od noći

evo danas mi puko zivac , od 9 sati zovem brokere centar banke i nemogu ih dobit pa ljudi moji kako oni misle radit ma evo toliko sam ljut da nemogu pisat nemogu se koncetrirat nadam se da necu samo stavit neki krivi nalog zbog njih hi hi hi [smiley3][smiley3][smiley3]

evo danas mi puko zivac , od 9 sati zovem brokere centar banke i nemogu ih dobit pa ljudi moji kako oni misle radit ma evo toliko sam ljut da nemogu pisat nemogu se koncetrirat nadam se da necu samo stavit neki krivi nalog zbog njih hi hi hi [smiley3][smiley3][smiley3]

…ja također trgujem preko centarbanke……..u posljednje vrijeme nešto ne štima…npr. neki su mi dan poslali račun za skrb transakcije koje sam radio na običnom DF brokerskom računu….
i ne samo to….. obećali su mi javiti što će riješiti, a do sada nemam povratne informacije..

Scio me nihil scire

ja ne trgujem preko centar banke, nego 1. gen – i s njima ima problema, mostich uglavnom. ali tekući imam u centar banci, i ne čine me sretnim – sms izvješća su kaos, internet bankarstvo čudno i sporo, neljubazni su…

Za internet bankarstvo je RBA majka za sve.

Za internet bankarstvo je RBA majka za sve.

potpisujem internet bankarstv,ali im***** majčicu za kredite…CEBA mi je nekako najdraža za kredite

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close