Ma možemo i popit što se mene tiče…. Možda nisam dovoljno jasno postavio pitanje, možda je djelomičan odgovor u postu prije, ali to sad više nije ni bitno jer sam saznao umeđuvremenu sve dodatno što me zanimalo.
U svakom slučaju hvala Elvaru na odgovoru….
A vi se javite kad budete u dalmaciji pa možemo i na to piće otići … možda mi do tada puno toga bude jasnije…[smiley1]
Lijepo vas molim ako mi mozete odgovoriti na ovih nekoliko pitanja:
1.) Pri kupnji hotelijerskih poduzeća da li trebam paziti na omjer EV/soba? Zanima me da li da uopće kupujem nešto u što se npr. ulaže brdo love, ali je zato već sada EV/soba visok?
2.) Da li pri kupnji obraćate pažnju na “dodatnu vrijednost” i “poslovnu efikasnost” s obzirom na prethodno razdoblje? Zapravo me zanima da li su vam ta dva pojma vrlo bitna ili su vam bitni, ali je ipak nešto drugo presudno?
3) Zašto Istraturist i Arenaturist imaju skoro pa identične krivulje?
Thenksić.
naravno da trebaš paziti na Ev/soba. samo se nemoj “zabuniti” kao zimzi, pa pomnožiti broj kreveta x cijena sobe.
kreveti su obično puno jeftiniji od sobe
NR
Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]
Pa zna Sanader što radi. Ništa nije slučajno, ni vrijeme, ni odabir. [smiley2]
Premješteno iz teme: [color=blue]DDJH (Đuro Đaković Holding)[/color]
Nadam se da on zna, jer ja ne znam?
Molim moderatore da prebace ova dva posta na bez cenzure.
Zna li ko kako se može doći do ATM ili Mostich preko vatrozida (firewoll-a)?
ili da ustupiš nekome korištenje[smiley2]jer te ovako stiže najgora židovska kletva : “dabogda imo pa ne imo”[smiley2]
Jel postoji mogućnost da mostich nabavim besplatno? hvala unaprijed
Evo, pređi u Abacus napravi promet 500.000 kuna, i dobiješ ga besplatno.
Možda najvažnija vijest danas:
Glavna skupština Varaždinske burze jednoglasno izglasala Ugovor o pripajanju Varaždinske burze Zagrebačkoj burzi
(Varaždin, 30. siječnja) Glavna skupština dioničara Varaždinske burze jednoglasno je usvojila odluku kojom se odobrava Ugovor o pripajanju Varaždinske burze d.d. Zagrebačkoj burzi d.d. sklopljen 21. prosinca 2006. između Zagrebačke burze d.d., kao Društva preuzimatelja i Varaždinske burze d.d., kao pripojenog Društva, u tekstu kako je objavljen u Narodnim novinama broj 143 od 29.12.2006. godine, s izmjenom u članku 4.1. na način da se na kraju rečenice brojka 0,0722 zamjenjuje brojkom 0,072240688. Od ukupno 31 dioničara nazočan je bio 21 dioničar Varaždinske burze.
Jučer donesena odluka dioničara Varaždinske burze danas će biti na dnevnom redu Glavne skupštine Zagrebačke burze. Ukoliko i dioničari Zagrebačke burze donesu odluku kojom se odobrava Ugovor o pripajanju Varaždinske burze Zagrebačkoj, stvoriti će se preduvjeti za upis navedenih odluka u sudske registre nadležnih Trgovačkih sudova. O tome će više biti riječi nakon sutrašnje Glavne skupštine društva preuzimatelja, Zagrebačke burze.
Nakon završetka skupštine uslijedila je prigodna svečanost u znak zahvale Varaždinske burze osnivačima Varaždinskog tržišta vrijednosnica, sadašnjim dioničarima, poslovnim partnerima i suradnicima, predstavnicima medija, a zaslužnima za podršku u razvoju Varaždinske burze dodijeljene su prigodne spomendionice.
Spomendionice su primili gradonačelnik dr. Ivan Čehok te izaslanik župana Varaždinske županije g. Danijel Ivanagić za dosadašnju uspješnu suradnju. Priznanja su primila i tri najtrgovanija društva kojima je ostvaren najveći pojedinačni promet od osnivanja Varaždinske burze do kraja protekle, 2006. godine. To su Ericsson Nikola Tesla d.d. Zagreb ostvarenim prometom od 1,3 milijarde kuna, Dom Holding d.d. Zagreb ostvarenim prometom od 671 milijuna kuna te SN Holding d.d. Zagreb ostvarenim prometom od 291 milijuna kuna. Priznanja su u ime navedenih društava primili redom: gđa. Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesle d.d. Zagreb, predsjednik Uprave Dom Holdinga d.d. Zagreb g. Vicko Ferić, dok je zbog spriječenosti izostao predstavnik društva SN Holding d.d. Zagreb.
Bila je to prigoda za podjelu priznanja najuspješnijim članovima Varaždinske burze u 2006. godine prema ostvarenom prometu (FIMA vrijednosnice d.o.o. Varaždin, InterFinance d.o.o. Zagreb te Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Zagreb). Priznanja su primili redom: direktorica FIMA vrijednosnica d.o.o. Varaždin, gđa. Snježana Mihinjač, direktor brokerske kuće InterFinance d.o.o. Zagreb g. Denis Fudurić, te direktor Direkcije brokerskih poslova Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Zagreb g. Damir Šoić. Direktorica brokerske kuće Credos d.o.o. Zagreb gđa. Suzana Lončar te direktorica Direkcije brokerskih poslova Karlovačke banke d.d. Karlovac gđa. Davorka Vidaković primile su priznanje za 10 godina članstva njihovih matičnih kuća na Varaždinskoj burzi.
Lijepi pozdrav svima!
Nisam znao, osao sam iznenedjen, ali sada mi je godpodin Igor rekao, tj. napisao da PVT poruke mogu gledati, ali to ne rade
.
Vrlo zanimljivo.
Živjela demokracija i transparentnost!