BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja imati osjećaj da bljedolika skvo Ivana7 biti još samo dobra za štavljenje bizonske kože. To kod nas indijanaca raditi stare skvo bez zubi ( tako one ne moći oštetiti kožu ) Howgh[smiley2]

– ja imati osjećaj da meni indijanac preporučio, kupiti cement za napraviti šator.
Pozdrav !

1) zatrazim savjet na forumu s obzirom da su velik broj nas vozaci iz krajeva gdje je pao snjeg

2) vodoinstalater da koristan savjet i na tome mu zahvaljujem

3) upada Ivana7 i ne daje savjet, vec omalovazava i porugljivo pise o mom imoviskom statusu

hm, hm, vidi se da je vikend. [smiley2][smiley1]

Kakav to mentalni sklop mora imati onaj tko piše ovdje ili bilo gdje drugdje sa više nickova? Svaka mu dala ako ima toliko vremena da to radi. Samo mi nije jasno kako još stigne i trgovati na burzi. A to bi mu trebao biti prvi cilj.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

slažem se, ali mislim da je problem što ta osoba smatra da su ljudi koji trguju na burzi idioti koje će on navući da kupuju dionice iz kojih on upravo izlazi. S druge strane, potpuno je precijenio utjecaj foruma na stanje naših burzi jer može on par komada nekome uvaliti, ali naše tržište usmjeravaju krupni igrači i fondovi a ne neki baričević i slični likovi. Najbolje od svega, na temi elke on je i priznao da ima više nickova, dakle smatra nas sve totalnim budalama. Bolesno ponašanje, zrelo za ponovno intervenciju moderatora jer otkad je ta osoba došla na ovaj forum, kvaliteta mu je drastično pala. Tu se više ne razlikuje smisleno argumentirano pisanje od podjebavanja i šale i ja smatram da bi tog člana trebalo isključiti s foruma, ali barem poslušati moju inicijativu i bojkotirati njega i njegove postove.

3) upada Ivana7 i ne daje savjet, vec omalovazava i porugljivo pise o mom imoviskom statusu hm, hm, vidi se da je vikend. [smiley2][smiley1]

– upada Cartman i ne daje savjet, već omalovažava i podrugljivo piše o dioničarima imateljima dionica PTKM.

– zbog tebe sam prodala PTKM i gadi mi se ta tema, i žao mi je ljudi koji su u njoj i po tisuću puta ti daju iste odgovore zašto je to dobro.
– ja san na PTKM lijepo zaradila, a ti si me tu iživcirao na toj temi da mi je moderator morao pisati pet puta da ohladim, imam zabranu pisanja o tebi jer stalno plačeš kod moderatora, ma srami se.
– kako ću drukčije pisati o tebi nego podrugljivo kad nemaš novaca za kupiti zimske gume.
– zbog tebe neki i ne pišu na ovom forumu.
– kako se osijećaju oni koji sav svoj kapital imaju u PTKM i čitaju tvoje p.zdarije.
– je li loša PTKM, da to je gubitaš na kome sam ja puno, puno više zaradila ne ti u USA, a to prijatelju boli.
Pozdrav !

svim članovima foruma prelažem totalno ignoriranje jednog te istog člana foruma koji se javlja pod raznim nickovima a to su: MAURICIJE, KUĆILOORO, TRULI, MBARIČEVIĆ, NIGHTRIDER i JOHNNNATAN.

– ma i za mene su pisali neki bolesnici da pišem pod više nikova, ali ne ja nego netki drugi.
– dva gore navedena lika obožavam, a jedan mi daje i fenomenalne savjete na kojima sam već puno zaradila.

– gospodine cayman.
– do sada nisam zapazila ni jedan Vaš tekst na temelju koga bih ulagala, a kod nekih od gore navedene gospode da.
– jednom sam ušla u diskusiju s vama i na vašu reklamu mislim da sam odgovorila ne ulažem u narodne heroje i sretno Vam s njima.
Pozdrav !

Ma koga briga što pišu trećerazredni navlakači poput tih Zimzelenovih. Od njih i njihovih savjeta nitko nije imao koristi osim njihovog šefa. Ti i takovi manipulatori ne mogu više nikoga prevariti, odatle njihov bijes i svakodnevno obasipanje foruma dezinformacijama.
Ki bi da bi?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Ja imati osjećaj da bljedolika skvo Ivana7 biti još samo dobra za štavljenje bizonske kože. To kod nas indijanaca raditi stare skvo bez zubi ( tako one ne moći oštetiti kožu )
Howgh

Ma koga briga što pišu trećerazredni navlakači poput tih Zimzelenovih. Od njih i njihovih savjeta nitko nije imao koristi osim njihovog šefa. Ti i takovi manipulatori ne mogu više nikoga prevariti, odatle njihov bijes i svakodnevno obasipanje foruma dezinformacijama.
Ki bi da bi?

A hahahahah kolega, pa vi ste marketing učili kod Göbbelsa, a vidim i metode Machiavelli-ja bezuspješno pokušavate koristiti.
E pa pročitajte “Raspravu – vladar” drugi puta malo bolje, a ne samo korice, da shvatite svrhu – možda nešto naučite. Ovako ste zaista smiješni.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Kakav to mentalni sklop mora imati onaj tko piše ovdje ili bilo gdje drugdje sa više nickova? Svaka mu dala ako ima toliko vremena da to radi. Samo mi nije jasno kako još stigne i trgovati na burzi. A to bi mu trebao biti prvi cilj.

Ovo je jedna od najvećih uvreda koju je zimzelen doživio. i još k tome od bliskog suradnika. stvarno nije u redu tako pričati o ljudima, pa makar to bio cayman, zmzelen ili tko mu drago.
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

***obrisano***
svaka B…. ima svoje veselje, zar ne.
ignorirati i to je to.

mreich: ” Kakav to mentalni sklop mora imati onaj tko piše ovdje ili bilo gdje drugdje sa više nickova? Svaka mu dala ako ima toliko vremena da to radi. Samo mi nije jasno kako još stigne i trgovati na burzi. A to bi mu trebao biti prvi cilj. ”
Ovo je jedna od najvećih uvreda koju je zimzelen doživio. i još k tome od bliskog suradnika. stvarno nije u redu tako pričati o ljudima, pa makar to bio cayman, zmzelen ili tko mu drago. NR

U redu je pričati svoje mišljenje. Ako to nekome smeta ne mora ga uzeti za ozbiljno, pa može i dalje tjerati po svom.
Mene ne vrijeđa ovo što ste napisali jer znam da nije tako. Jedino ste postigli da više ne čitam vaše postove.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ispricavam se sto upadam usred prepirke, ali bih zelio obavjestiti stovane forumase da sam na blogu ponovo dodao rubriku koja sadrzi razne dokumente, knjige, fin. izvjesca,…Tokom dana se planiram poigrati s PHP-om kako bi gosti mogli izravno uci, ali do tad je login: gost, password: cart. Nadam se da ovaj put Al-Qaeda nece cartmann.com dozivjeti kao americku financijsku instituciju i preko ovog portala hakirati site.

Znaci; http://www.cartmann.com pa na dokumenti u desnom stupcu ili

Vaš link

…pa user: gost , password: cart.

ps. nisam imao vremena raspodijeliti fileove vec sam samo copy/paste par svojih foldere, pa ako naidjete na privatne dokumente (npr. kucni video s Lanom Jurcevic i sl.), javite da ih pomaknem. Hvala. [smiley2]

New Report

Close