Komentar sa Centra: Evo uzmimo npr. Caymana za primjer. Truli mu napiše mali komentar na LLRB i on se toliko izbezumi da mu šalje prijetnje. To je očigledan dokaz njegove mentalne nestabilnosti ali i očiglednog nepovjerenja u kvalitetu dionice koju hvali. Naravno da njegovo pisanje, kao i pisanje Truloga neće utjecati na cijenu dionice, ali labilna ličnost poput Caymana to očigledno ne može podnijeti.
Slažem se da naše pisanje neće baš utjecati na cijenu neke dionice dugoročno, ali kratkoročno očigledno ima nekog sitnog utjecaja, jer inače Cayman ne bi svaki dan pisao priloge za biografiju Ive Lole Ribara. Tvrdo ukoričeno izdanje.
Nažalost kolega Cayman sad nema vremena pisati jer je zaokupljen razgovorima u Hanfi i objašnjavanju svoje uloge u slučaju Hidroelektra ( gdje su on i njegova ekipa oštetili prilično ulagača koji su također htjeli kupiti po nižim cijenama dionice HDEL. Ali nažalost nisu uspjeli radi tranakcija iz filma pod naslovom – “Nestalo u 119 sekundi”
Case 1.) Dakle, Uprava dioničkog društva obrtniku daje kredit od npr.2 mil.kuna. Obrtnik ne vrati kredit. Uprava d.d.-a raspisuje ovrhu….
o da… to su igre – a ne ove na forumu
jedno pitanje…se može gdje skinuti onaj programčić koji ti omogući praćenje cijena dionica …slično nešto što ima na stranici zag. burze….ono na vrhu..znači da se stalno vrte po ekranu s 15 min. zakašnjenja dok ti možeš raditi nešto drugo na kompu
hvala[smiley2]
Jedino poslovni forum nije na US serverima, svi ostali down, i moj novac, i moj forum i centar. :-X
Markoc, takvih programcica ima mnogo, samo nema tko feedati podatke s zse i vse. [smiley2]
Za vse cak nisam siguran (bio je neki istocnoeuropsko-balkanski web), ali za zse nisam nasao.
plavi: ” Ako Vam ja dam jedan bod , mogu li uopće, hoče li to pomoći šta? Jedini ste tamo kolega sa crvenom kučicom , hehe… piše uz nju ” ” can only hope to improve “… [smiley1][smiley2] ” Ovisi koliko nickova tamo imate, ako ih imate vise od 10, sigurno ce pomoci, posebno zato sto sam prvo u 2 dana skupio -32 boda bez ikakve logike, a onda u 2 dana +30 s jos manje logike. Ne znam cija vojska ima volje klikati. Mislio sam da nitko ne prati te kucice. [smiley2][smiley1]
Nemam 10, imam 1 kao i ovdje zar ne vidite da me nitko nikada ne podržava?
A na onom običnim smrtnicima i nije dopušteno više nickova, već se jedan kolega požakio da je isključen zbog toga.
A na onom običnim smrtnicima i nije dopušteno više nickova, već se jedan kolega požakio da je isključen zbog toga.
Nije dopusteno ni voziti preko 130kmh na auto-cesti. [smiley2]
prvi veći krah broadbanda u hrvata:
http://www.business.hr/show.php?id=20886
pa zamro i forum. koliko je samo milijuna kuna izgubljeno u zadnjim minutama trgovine kad su ljudi ostali bez on-line pristupa. će bit kakvih tužbi protiv t-coma sa strane forumaša? [smiley11]
ipo se sprema, pa ne bi bilo dobro … [smiley2]
? Meni adsl nije radio 10tak minuta, od cca. 15.50 do 16h.
Btw., s obzirom da vecina nas na forumu vozi mozda da i ovdje pitam, trebao bih par dana do Slovenije preko ZG-a, a mogu ici s autom koji ima ljetne gume na koje ne mogu ici lanci (275/35-19) ili Ladom Nivom s zimskim gumama. Za auto-cestu nemam straha, ali za Zapresic, Zabok, Bedekovcina, Maribor..i sve ostalo sto bi trebao obici nisam siguran da cu moci s zimskim.
Sto savjetuju kolege, krenuti s ljetim gumama ili ipak bolje Lada? Thnx.
Slovenci te neće pustiti v deželu bez zimskih guma i još će ti naplatiti kaznu
Slovenci te neće pustiti v deželu bez zimskih guma i još će ti naplatiti kaznu
Koliko sam shvatio ili zimske ili ljetne s lancima [smiley6]
http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=307&novica=157
Ali nista, onda Lada. [smiley2]