BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

No comment!

—–
Dear Cartmann,

You have received an infraction at CENTAR INVESTIRANJA.

http://www.centar.hr/forum/showthread.php?p=5092#post5092

Reason: Iznošenje neistina

This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
CENTAR INVESTIRANJA

Ali nista, ako ljude veseli nekog staviti na moderiranje, nek se vesele. Iako nisam svećenik kao Mika, znam prastati. [smiley2][smiley1]

ps. ipak ako mi netko pozeli poslati pm, nek to ne radi tamo, jer posljednji koji mi je poslao pm s nekim informacijama je odmah blokiran, bez da je napisao iti jedan komentar na forumu. :-X Zahebo se covjek. [smiley2]

bok ekipa, molim misljenje, imam ziheraski portfolio sada cca 12 % pbz equity, 70% zaba active, a zelim 20% u spekulaciju . imas preporuku* razmisljam o Transadriji, ali po kojoj cijeni thanks [smiley8]

Po cijeni kojoj mislis da je povoljno… neki nisu htjeli platiti niti 6000 kuna tijekom korigiranja cijene pa su na kraju placali 8000

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

bok ekipa, molim misljenje, imam ziheraski portfolio sada cca 12 % pbz equity, 70% zaba active, a zelim 20% u spekulaciju . imas preporuku* razmisljam o Transadriji, ali po kojoj cijeni
thanks [smiley8]

Ja mislim kolega da ste vi idelni za SLDM-R-A. Za Transadriju treba proći visinske pripreme i kardiologa…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

No comment! —– Dear Cartmann, You have received an infraction at CENTAR INVESTIRANJA. http://www.centar.hr/forum/showthread.php?p=5092#post5092 Reason: Iznošenje neistina This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. All the best, CENTAR INVESTIRANJA ****** Ali nista, ako ljude veseli nekog staviti na moderiranje, nek se vesele. Iako nisam svećenik kao Mika, znam prastati. [smiley2][smiley1] ps. ipak ako mi netko pozeli poslati pm, nek to ne radi tamo, jer posljednji koji mi je poslao pm s nekim informacijama je odmah blokiran, bez da je napisao iti jedan komentar na forumu. :-X Zahebo se covjek. [smiley2]

Cartman , Cartman , koliko god mene mrzi ona ekipa sa centra ja sam nekako zaradio reputation power 3 ( to mi je kolega Zimzelen valjda dodijelio ), pa dobro zar Vas baš nitko ne voli tamo?

Ako Vam ja dam jedan bod , mogu li uopće, hoče li to pomoći šta?
Jedini ste tamo kolega sa crvenom kučicom , hehe… piše uz nju ” ” can only hope to improve “…
[smiley1][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

priznam, pretjerao sam,ispricavam se svima ,
mislim da je 7-8 milja ok za TNS, hvala nathan 47 -vendetta

[color=blue][i]Sreća prati odvažne[i][/i][/i];

hvala ASKO na SLDM, to mi je vec druga preporuka

[color=blue][i]Sreća prati odvažne[i][/i][/i];

Ako Vam ja dam jedan bod , mogu li uopće, hoče li to pomoći šta?
Jedini ste tamo kolega sa crvenom kučicom , hehe… piše uz nju ” ” can only hope to improve “…
[smiley1][smiley2]

Ovisi koliko nickova tamo imate, ako ih imate vise od 10, sigurno ce pomoci, posebno zato sto sam prvo u 2 dana skupio -32 boda bez ikakve logike, a onda u 2 dana +30 s jos manje logike. Ne znam cija vojska ima volje klikati. Mislio sam da nitko ne prati te kucice. [smiley2][smiley1]

Vidim da ih netko spominje i na centar forumu (da niste vi, kolega Plavi? [smiley1]), a kako tamo ne smijem pisati nadovezat cu se ovaj thread.

Iako sam dobio info da se bodovima igra Zimzelen jer “ima vise nickova nego svi drugi zajedno”, mislim da to nije tocno (za bodove, za nickove ne mogu suditi jer nisam moderator) te cu priloziti capture koji pokazuje da sam dobio (jedan u nizu) crvenih poena na afirmativno pisanje o TNSA (vrijednosti nekretnina i sl.), a pozitvne bodove, opet bez ikakve logike, dobivam otkad je jednom clanu tema ptkm postala nebitna, i opcenito se manje sukobljavamo u misljenjima.

ps. primjetio sam i da Mika ismijava uspjeh mog portfelja (?????) pa sam otisao pogledati Dejavue-ovu listu i uocio da je moj portfelj na 16., a njegov na 44 mjestu. Ne znam vise tko je tu lud. [smiley2]

hvala ASKO na SLDM, to mi je vec druga preporuka

Ništa, ništa, pomažemo koliko možemo. Ako treba koju obveznicu preporučiti, tu smo…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Cartman , Cartman , koliko god mene mrzi ona ekipa sa centra ja sam nekako zaradio reputation power 3 ( to mi je kolega Zimzelen valjda dodijelio ), pa dobro zar Vas baš nitko ne voli tamo? Ako Vam ja dam jedan bod , mogu li uopće, hoče li to pomoći šta? Jedini ste tamo kolega sa crvenom kučicom , hehe… piše uz nju ” ” can only hope to improve “… [smiley1][smiley2]

Možeš mi objasniti ovaj reputation power 3?

Znate što znači stallkerman na srpskom: Čovek iz štale ili po naški štalski čovjek.

Elvar: ” sve i to u Vašem stilu kolegice Seve, molim [smiley11] ”
Potpisujem Elvarovo mišljenje. Posebno me zanima ovo o potkradanju malih dioničara.

Case 1.)
Dakle, Uprava dioničkog društva obrtniku daje kredit od npr.2 mil.kuna.
Obrtnik ne vrati kredit. Uprava d.d.-a raspisuje ovrhu. Trgovački sud pripremi ovršni postupak… međutim…
taman prije provedbe ovršnoga postupka, Uprava d.d.-a povlači tužbu protiv obrtnika.
Uprava d.d.-a isknjiži iznos od 2 mil.kuna, a lovu dijeli (izvlači) sa obrtnikom (prema dogovoru sa početka priče).
Slučaj se je dogodio u Zagrebu. Bez brige, Poreznoj nisu promaknuli tako-lako. Netko je bio savjestan.

Case 2.)
Jedna propala banka iz Rijeke (d.d.), preciznije njen direktor… odobri “poduzetnički kredit” jednom d.o.o.
Zatim slijedi isti scenario kao u Case 1.). Dakle, d.o.o. ne vrati kredit, banka ne raspisuje ovrhu, već dogovore kompenzaciju u robi (inače, d.o.o. se bavi proizvodnjom stolarije). Mjesto isporuke stolarije: Kostrena, ugradnja stolarije u kuću predsjednika uprave). Predsjednik uprave nakon “pada” banke dobiva otkaz… i zamislite gdje je dobio radno mjesto?

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

New Report

Close