BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedno pitanje,

znate li u kojem programu ovi s poslovnog crtaju one fora grafove s naslovne stranice?…kako potežeš miša tako ide graf
hvala[smiley9]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

jedno pitanje,

znate li u kojem programu ovi s poslovnog crtaju one fora grafove s naslovne stranice?…kako potežeš miša tako ide graf
hvala[smiley9]

Macromedia Flash MX.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

sve i to u Vašem stilu kolegice Seve, molim [smiley11]

Potpisujem Elvarovo mišljenje.
Posebno me zanima ovo o potkradanju malih dioničara.

Evo malo za one koje misle drugačije:

Brokerska kuća Interfinance dobila dozvolu za rad u RS-u

Ovogodišnji cilj Interfinanca je pozicioniranje među četiri vodeće brokerske kuće u RS po opsegu prometa

Hrvatska brokerska kuća Interfinance dobila je dozvolu za rad na tržištu kapitala Republike Srpske, potvrđeno je u Komisiji za vrijednosne papire RS (KHOV). U Interfinanceu su izrazili su zadovoljstvo prijemom u RS, ističući efikasnost KHOV-a, koja im je u kratkom roku izdala potrebnu dozvolu. Kako najavljuju, ovogodišnji cilj im je pozicioniranje među četiri vodeće brokerske kuće u RS po opsegu prometa, a kasnije i zauzimanje liderske pozicije, pišu banjalučke Nezavisne novine, a prenosi Investitor.ba.

“Tržište želimo osvajati vrhunskim uslugama za veće investitore iz regije i šire u čemu ćemo imati logističku podršku matične kuće iz Zagreba”, rekli su osnivači Interfinanca najavljujući kako će na tržište kapitala RS dovesti inozemne institucionalne investitore s kojima rade u Hrvatskoj.

U RS sada dozvolu za rad ima 12 brokerskih kuća, dok u FBiH posluje 16.

“Novi investitori koji će doći s novim brokerskim kućama utjecat će na povećanje likvidnosti vrijednosnih papira kojima se trguje na ovom tržištu”, rekao je Darko Lakić, stručni suradnik u Banjalučkoj burzi. (Bankamagazin)

Vaš link

Baš si mislim, gledam prve 4 dionice na prvoj strani foruma, i sve 4 sam prodao kompletno zadnjih dana.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Zato i jesu na prvoj strani! Što gora dionica to na višem mjestu. Ima jedna koja ne silazi već danima.

Bolje prekasno nego nikad.

Ima jedna koja ne silazi već danima.

Mogu li pogađati o kojoj je riječ?

Vi se svi trudite pronaći podcijenjenu dionicu, a vidi ovog kao od šale:

Vaš link

Vi se svi trudite pronaći podcijenjenu dionicu, a vidi ovog kao od šale: Vaš link

mauricije, SVAKA ČAST. Baš sam se nasmija od srca.[smiley2][smiley2][smiley2]

bok ekipa, molim misljenje, imam ziheraski portfolio sada cca 12 % pbz equity, 70% zaba active, a zelim 20% u spekulaciju . imas preporuku* razmisljam o Transadriji, ali po kojoj cijeni
thanks [smiley8]

[color=blue][i]Sreća prati odvažne[i][/i][/i];

bok ekipa, molim misljenje, imam ziheraski portfolio sada cca 12 % pbz equity, 70% zaba active, a zelim 20% u spekulaciju . imas preporuku* razmisljam o Transadriji, ali po kojoj cijeni
thanks [smiley8]

Što je previše, je previše! Isto pitanje si postavio na tri teme. Daj, pokaži malo stila! Nastupaš li tako i kod žena?

Tnsa nemoj kupovati ispod 12000 dok se ne ustabili cijena,onda će ona lako odletjeti.Možda i na 10000.sad je bolje malo pričekati i imat ćeš sigurnu zaradu,špekulacije nisu baš pametne.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close