jedno pitanje,
znate li u kojem programu ovi s poslovnog crtaju one fora grafove s naslovne stranice?…kako potežeš miša tako ide graf
hvala[smiley9]
jedno pitanje,
znate li u kojem programu ovi s poslovnog crtaju one fora grafove s naslovne stranice?…kako potežeš miša tako ide graf
hvala[smiley9]
Macromedia Flash MX.
sve i to u Vašem stilu kolegice Seve, molim [smiley11]
Potpisujem Elvarovo mišljenje.
Posebno me zanima ovo o potkradanju malih dioničara.
Evo malo za one koje misle drugačije:
Brokerska kuća Interfinance dobila dozvolu za rad u RS-u
Ovogodišnji cilj Interfinanca je pozicioniranje među četiri vodeće brokerske kuće u RS po opsegu prometa
Hrvatska brokerska kuća Interfinance dobila je dozvolu za rad na tržištu kapitala Republike Srpske, potvrđeno je u Komisiji za vrijednosne papire RS (KHOV). U Interfinanceu su izrazili su zadovoljstvo prijemom u RS, ističući efikasnost KHOV-a, koja im je u kratkom roku izdala potrebnu dozvolu. Kako najavljuju, ovogodišnji cilj im je pozicioniranje među četiri vodeće brokerske kuće u RS po opsegu prometa, a kasnije i zauzimanje liderske pozicije, pišu banjalučke Nezavisne novine, a prenosi Investitor.ba.
“Tržište želimo osvajati vrhunskim uslugama za veće investitore iz regije i šire u čemu ćemo imati logističku podršku matične kuće iz Zagreba”, rekli su osnivači Interfinanca najavljujući kako će na tržište kapitala RS dovesti inozemne institucionalne investitore s kojima rade u Hrvatskoj.
U RS sada dozvolu za rad ima 12 brokerskih kuća, dok u FBiH posluje 16.
“Novi investitori koji će doći s novim brokerskim kućama utjecat će na povećanje likvidnosti vrijednosnih papira kojima se trguje na ovom tržištu”, rekao je Darko Lakić, stručni suradnik u Banjalučkoj burzi. (Bankamagazin)
Baš si mislim, gledam prve 4 dionice na prvoj strani foruma, i sve 4 sam prodao kompletno zadnjih dana.
Zato i jesu na prvoj strani! Što gora dionica to na višem mjestu. Ima jedna koja ne silazi već danima.
Ima jedna koja ne silazi već danima.
Mogu li pogađati o kojoj je riječ?
Vi se svi trudite pronaći podcijenjenu dionicu, a vidi ovog kao od šale:
bok ekipa, molim misljenje, imam ziheraski portfolio sada cca 12 % pbz equity, 70% zaba active, a zelim 20% u spekulaciju . imas preporuku* razmisljam o Transadriji, ali po kojoj cijeni
thanks [smiley8]
bok ekipa, molim misljenje, imam ziheraski portfolio sada cca 12 % pbz equity, 70% zaba active, a zelim 20% u spekulaciju . imas preporuku* razmisljam o Transadriji, ali po kojoj cijeni
thanks [smiley8]
Što je previše, je previše! Isto pitanje si postavio na tri teme. Daj, pokaži malo stila! Nastupaš li tako i kod žena?