naime, ustanovio sam da mi puno bolje stoje ove o kojima se rijetko piše. NR
potpisujem
Ako vam trebaju informacije oko prijave poreza za proteklu god., a vezano uz dionice… ponešto znam (vjerovatno manje znam, a više ne znam, ali ću vam pokušati odgovoriti)… eto [smiley11]
Zapravo znam nešto i o upravama d.d.-a i što su dužni uraditi što se tiče financijskih izvješća… 🙂
Btw. Danas sam poprilično zbunjena i smotana i pišem totalno nepovezano… takav mi je dan očito.
Svi oni koji me klinca nisu skužili u mojim postovima danas, slobodno tražite pojašnjenje. [smiley10]
Btw. Danas sam poprilično zbunjena i smotana i pišem totalno nepovezano… takav mi je dan očito. Svi oni koji me klinca nisu skužili u mojim postovima danas, slobodno tražite pojašnjenje. [smiley10]
Naporan dan, ha?
Ali bez brige!
Sutra je novi dan!!!!
Želim tebi (i drugima) ugodan ostatak večeri.
Dosta mi je kompjutera, burze i zarađene love za danas.
Idem se……[smiley11]
Zapravo znam nešto i o upravama d.d.-a i što su dužni uraditi što se tiče financijskih izvješća… 🙂
mene zanima Seve, što to znaš?
Ovdje nazalost nema mogucnosti dodavanja ankete, a ja nazalost nemam opciju kojom mogu omoguciti i gostima glasovanje u anketi [smiley6]. Jer me bas zanimao ishod. [smiley2]
http://www.cartmann.com/smf/index.php?topic=162.msg1094#msg1094
mene zanima Seve, što to znaš?
Kolegice, sad sam se i ja zainteresirao. Što je time pjesnik želio reći…???[smiley2][smiley2][smiley2]
Ovdje nazalost nema mogucnosti dodavanja ankete, a ja nazalost nemam opciju kojom mogu omoguciti i gostima glasovanje u anketi [smiley6]. Jer me bas zanimao ishod. [smiley2] http://www.cartmann.com/smf/index.php?topic=162.msg1094#msg1094
Moj odgovor je NE,možda malo kratkoročno,ali na više špekulativnim dionicama
Elvar: ” mene zanima Seve, što to znaš? ” Kolegice, sad sam se i ja zainteresirao. Što je time pjesnik želio reći…???[smiley2]
Maaaa… opet sam bila na nekakvom seminaru pa između ostaloga je bilo i govora o Prijavi poreza s obzirom na dohodak od dividende, kamate i sl. (pripaziti na dohotke dividendi iz razdoblja 2001-2004 jer je to razdoblje još uvijek oporezivo sa 15%, a ja npr.taj podatak nisam znala), bilo je govora i upozorenja kako prepoznati da uprava društva krade male dioničare i kada su dužni predati svoja izvješća i kakva… podosta toga… pa sam samo rekla kojim vam informacijama mogu eventualno pomoći.
E sad… ne znam što vas konkretno zanima?