BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nightrider: ” Uglavnom istinita izjava (ima par časnih i par nečasnih iznimaka) NR ” A i Mika je to malo preuvelicao, ne znam sto time zeli postici, ali ako ga veseli – neka mu. [smiley2][smiley1]

nisam ja ništa preuveličao nego si ti prespavao i shvatio koja je moć foruma.opasni smo mi igrači jer je puno godina rada iza nas.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

nisam ja ništa preuveličao nego si ti prespavao i shvatio koja je moć foruma.opasni smo mi igrači jer je puno godina rada iza nas.

[smiley2][smiley1]

Gledam sada koje su dionice na prvoj i drugoj strani foruma pa mi nešto nije jasno. Imam oko 30 dionica u portfelju a na prvoj strani su samo 2 i na drugoj 4. To je ukupno 6 ili 20%.
Zanima me da li je tako i kod ostalih ćlanova, odnosno koliko u postotku je ovog trenutka vaših dionica na prve dvije strane foruma.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Gledam sada koje su dionice na prvoj i drugoj strani foruma pa mi nešto nije jasno. Imam oko 30 dionica u portfelju a na prvoj strani su samo 2 i na drugoj 4. To je ukupno 6 ili 20%. Zanima me da li je tako i kod ostalih ćlanova, odnosno koliko u postotku je ovog trenutka vaših dionica na prve dvije strane foruma.

prva strana 15%portfelja, [smiley10]
druga 30%portf..[smiley11]
ostale…………….
SUMA: još i nije tako loše..

Gledam sada koje su dionice na prvoj i drugoj strani foruma pa mi nešto nije jasno. Imam oko 30 dionica u portfelju a na prvoj strani su samo 2 i na drugoj 4. To je ukupno 6 ili 20%. Zanima me da li je tako i kod ostalih ćlanova, odnosno koliko u postotku je ovog trenutka vaših dionica na prve dvije strane foruma.

Odlično zapažanje – stvarno je malo neobična situacija i to već duže razdoblje.
Kao da neke dionice služe za pisanje a neke za zarađivanje.

Isto 6 od ukupno 18 ili 33,33% [smiley2]

Meni ih je na prvoj i drugoj strani 40%, što mi se čini puno ( pogotovo što ja osobno malo pišem o svojima ). a ubuduće moram smanjiti pisanje tako da ih što više padne u zaborav. naime, ustanovio sam da mi puno bolje stoje ove o kojima se rijetko piše.
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Mojih 20% uopce nema topic…a neke sam nasao i na “zadnjim” stranicama…
Za neke sam morao otvoriti topic, ali mi nitko nece pisati o njima[smiley5]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

hmmm prvu svoju dionicu našao sam na 4. stranici, gledao sam do 8 ostale 3 koje imam nisam našao 🙂 … dalje mi se nije dalo listati …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

na prvoj 3, na drugoj 4, 7 od 9 …nije lose[smiley2]

JOS MALO VREMENA JE OSTALO

Predlažem da se prva stranica grafički preuredi i da na njoj bude barem 40 poduzeća.
Onda će se i gornji postoci sa 5-20 popet barem na 30-60%.

decki moji pa ja imam i belje i fnvc i zlar i ddjh…

kada netko jos napise nesto i o adplu, vart, pbzu pdba a napokon i na elka biti cu 100%

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close