nightrider: ” Uglavnom istinita izjava (ima par časnih i par nečasnih iznimaka) NR ” A i Mika je to malo preuvelicao, ne znam sto time zeli postici, ali ako ga veseli – neka mu. [smiley2][smiley1]
nisam ja ništa preuveličao nego si ti prespavao i shvatio koja je moć foruma.opasni smo mi igrači jer je puno godina rada iza nas.
nisam ja ništa preuveličao nego si ti prespavao i shvatio koja je moć foruma.opasni smo mi igrači jer je puno godina rada iza nas.
[smiley2][smiley1]
Gledam sada koje su dionice na prvoj i drugoj strani foruma pa mi nešto nije jasno. Imam oko 30 dionica u portfelju a na prvoj strani su samo 2 i na drugoj 4. To je ukupno 6 ili 20%.
Zanima me da li je tako i kod ostalih ćlanova, odnosno koliko u postotku je ovog trenutka vaših dionica na prve dvije strane foruma.
Gledam sada koje su dionice na prvoj i drugoj strani foruma pa mi nešto nije jasno. Imam oko 30 dionica u portfelju a na prvoj strani su samo 2 i na drugoj 4. To je ukupno 6 ili 20%. Zanima me da li je tako i kod ostalih ćlanova, odnosno koliko u postotku je ovog trenutka vaših dionica na prve dvije strane foruma.
prva strana 15%portfelja, [smiley10]
druga 30%portf..[smiley11]
ostale…………….
SUMA: još i nije tako loše..
Gledam sada koje su dionice na prvoj i drugoj strani foruma pa mi nešto nije jasno. Imam oko 30 dionica u portfelju a na prvoj strani su samo 2 i na drugoj 4. To je ukupno 6 ili 20%. Zanima me da li je tako i kod ostalih ćlanova, odnosno koliko u postotku je ovog trenutka vaših dionica na prve dvije strane foruma.
Odlično zapažanje – stvarno je malo neobična situacija i to već duže razdoblje.
Kao da neke dionice služe za pisanje a neke za zarađivanje.
Isto 6 od ukupno 18 ili 33,33% [smiley2]
Meni ih je na prvoj i drugoj strani 40%, što mi se čini puno ( pogotovo što ja osobno malo pišem o svojima ). a ubuduće moram smanjiti pisanje tako da ih što više padne u zaborav. naime, ustanovio sam da mi puno bolje stoje ove o kojima se rijetko piše.
NR
Mojih 20% uopce nema topic…a neke sam nasao i na “zadnjim” stranicama…
Za neke sam morao otvoriti topic, ali mi nitko nece pisati o njima[smiley5]
hmmm prvu svoju dionicu našao sam na 4. stranici, gledao sam do 8 ostale 3 koje imam nisam našao 🙂 … dalje mi se nije dalo listati …
Predlažem da se prva stranica grafički preuredi i da na njoj bude barem 40 poduzeća.
Onda će se i gornji postoci sa 5-20 popet barem na 30-60%.