BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega, pročitali ste nešto krivo. Piše i dalje Hakela9. What’s the catch?[smiley2]

plavi je napisao haker jer kako ako je blokiran može uopće biti tamo na popisu, znači da je postao pravi haker [smiley2]

Mislim da mu je samo blokirano pisanje po forumu, ali ne i čitanje i slanje pošte? Zato se pojavljuje na listi prisutnosti.

ag,

Mislim da mu je samo blokirano pisanje po forumu, ali ne i čitanje i slanje pošte? Zato se pojavljuje na listi prisutnosti.

ne slažem se, skroz je isključen, ima primjera više, ono što se kaže “you are banned”

nego kako komentirate današnju izjavu gosp. cartmanna koji je napisao da su na forumima samo golje koji nemaju ni za kafu. Jesmo li mi stvarno takvi ili ime neke force u nama?

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

svatko ima pravo na svoje misljenje, mozda imam za kavu al nemam i za deci kole[smiley1][smiley1][smiley1]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Tražim na “Moj profil” kako upisati “lokaciju” pa nikako ne mogu naći. Vidim gdje se stavlja avatar, gdje se upisuje potpis ali nema opcije za lokaciju!
Molim pomoć!!!!!

La vita e bella!

Moj profil / Dodatni podaci / Grad [smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Moj profil / Dodatni podaci / Grad [smiley2][smiley2]

Ideš!!!!
Upalilo je.
Hvala na efikasnom rješenju svih mojih problema! [smiley2]

La vita e bella!

nego kako komentirate današnju izjavu gosp. cartmanna koji je napisao da su na forumima samo golje koji nemaju ni za kafu. Jesmo li mi stvarno takvi ili ime neke force u nama?

Uglavnom istinita izjava ( ima par časnih i par nečasnih iznimaka )
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

smiješan si za poludit. ma neka me isključe ako žele, ali ti si taj kojeg bi trebalo isključiti baričević marko alias truli. Inače, da objasnim članovima dok ovo pišem pristižu mi prijeteće poruke od marka baričevića….kako baš sad kad raspravljam s trulim??? I zašto bi se baričević ljutio na mene? osim naravno ako nije truli. Truli moj, razotkriven si i to je to. Evo, ti si započeo jučer sa teškim uvredama na moj račun, ja sam ti vratio, ti si mi počeo prijetiti i to je to. Sad fino smiri živce i završi sa ovim jer si ja ne namjeravam kvariti ovaj vikend. A ti kako hoćeš…jedva čekam tužbu….Tužitelj: Marko Baričević, Tuženik: Cayman 006, radi: prijetnje hromog dabra……ti si živa komedija dečko…jedino što me muči u ovoj priči je : A gdje su ti moderatori da te više skinu s ovog foruma. Ili mene…potpuno svejedno…Ako ti ostaneš, ja ću dobrovoljno otići jer forum je s tobom i tvojih 5-6 likova-nickova jako pao u kvaliteti. U iščekivanju tužbe, zbogom[smiley1]

Ajde smiri se caymane. truli očigledno nije znao da ugrožava tvoju, Raguževu ( vidi biznis.hr ) i Sandijevu navlakušu. Nego smisli bolje alibi ako se Ante zainteresira za tebe i ostatak ekipe. puno riskirate za male pare
IMHO
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

mika: ” nego kako komentirate današnju izjavu gosp. cartmanna koji je napisao da su na forumima samo golje koji nemaju ni za kafu. Jesmo li mi stvarno takvi ili ime neke force u nama? ” Uglavnom istinita izjava ( ima par časnih i par nečasnih iznimaka ) NR

daj reci koji su to časni da im se i mi mali divimo

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Uglavnom istinita izjava (ima par časnih i par nečasnih iznimaka)
NR

A i Mika je to malo preuvelicao, ne znam sto time zeli postici, ali ako ga veseli – neka mu. [smiley2][smiley1]

New Report

Close