Bravo za cartmanna. ja nemam vremena visiti na 101 forumu, ali hakela je pročitao trulog alias baričevića alias johnnatannnna i slične…to sve je jedna te ista osoba koja mene optužuje da sam hromi dabar jer imam llrb kao i on. smiješno. očito je njemu normalno imati više nickova, ali moj je samo jedan – cayman006. Drago mi je da nisam jedini koji tako misli o baričeviću odnosno o truli-ju. zanimljivo, čim je baričević moderiran, eto nama trulog i piše dnevno deset puta – baš kao baričević. maske su pale, a meni je svejedno jer se pokazalo tko je pristojan a tko primitivčina.
Inače nije moj stil, ali pogledajte to:
Još jedan sa lažima koje je prepisao od drugih lažaca. Ja imam samo jedan nick. Moje ime znaju moderatori. Tko je dobar s njima može to lako provjeriti.
A što se tiče o nih koji vrijeđanjem reagiraju činjenice koje im se ne sviđaju, poručujem im: Neka pati koga smeta. Naročito Hromi dabar, vedran1, vedran-nijedan, blackstone, cayman0077, milken 161 i svi ostali nickovi dragog mi hromoga dabra s pomanjkanjem kulture.
Dragi dabre bez kulture, vrlo mi je žao što si mijenjao saponiju za lolu, znam da je to pušiona ali sam si kriv.
Kako kažu moji frendovi iz Bjelovara: pao s konja na magarca Ili možda ova je još bolja: “Pazi da ne bi visio kao trofej o zidu dnevne sobe našega vrloga Sandija”
Molim moderatora da se očituje, jer vrlo dobro zna tko sam ja.
cartmann: ”
Hm??? http://www.centar.hr/forum/showpost.php?p=1251&postcount=113
”
Još jedan sa lažima koje je prepisao od drugih lažaca. Ja imam samo
jedan nick. Moje ime znaju moderatori. Tko je dobar s njima može to
lako provjeriti.
A što se tiče o nih koji vrijeđanjem reagiraju činjenice koje im se ne
sviđaju, poručujem im: Neka pati koga smeta. Naročito Hromi
dabar, vedran1, vedran-nijedan, blackstone, cayman0077, milken 161 i
svi ostali nickovi dragog mi hromoga dabra s pomanjkanjem kulture.
Dragi dabre bez kulture, vrlo mi je žao što si mijenjao saponiju
za lolu, znam da je to pušiona ali sam si kriv. Kako kažu moji frendovi
iz Bjelovara: pao s konja na magarca Ili možda ova je još bolja:
“Pazi da ne bi visio kao trofej o zidu dnevne sobe našega vrloga
Sandija”
Molim moderatora da se očituje, jer vrlo dobro zna tko sam ja.
Da da, ma ja sam u stvari svi ostali članovi foruma…. Svak normalan će primjetiti različite stilove pisanja mene i nabrojanih , dok je tvoj stil isti kao i baričevića i jonathana. uostalom, zašto bi meni baričević prijetio i “jebao majku” ako to nisi ti? Zar se zaista moram spuštati na tvoj nivo i to pokazivati moderatorima i članovima foruma? A ako te moderator poznaje, onda mi je jasno i zašto tolerira tvoje teroriziranje svih nas. a što se saponie tiče, naravno da ju nisam mijenjao za lolu, a niti mi je lola više od 10% portfelja pa se možeš otkačiti od negativnog pisanja o njoj. A tvoje prijetnje najbolje govore o tebi. Pristojno pišem, nikog ne vrijeđam a ti si mene uvrijedio i u svoje uvrede upleo mojeg oca, što je najniže moguće u nekoj raspravi. Znao sam da si nekulturan i neškolovan i za mene ti više ne postojiš jer si pravo ljudsko smeće a tipkovnica je tvoje najjače oružje jer pravog života očito da nemaš. Sretno ti bilo u životu, hvala na uvredama moje obitelji i zaista zbog toga vjerujem da će te bog kazniti jednom u životu.
Molim moderatora da isključe korisnika caymana zbog izrečenih uvreda na moj račun. Također i zbog laži da sam mu ja prijetio. To nije točno. Također i zbog prijetnje njegovog moderiranog nicka tzv. Hromi Dabar.
Nastavi li me vrijeđati podići ću tužbu na sudu protiv njega ( a i onih koji prenose lažne informacije ).
Koliko ja znam PD ima sve njihove podatke, a ako nema PD naći će ih MUP.
Doviđenja
smiješan si za poludit. ma neka me isključe ako žele, ali ti si taj kojeg bi trebalo isključiti baričević marko alias truli. Inače, da objasnim članovima dok ovo pišem pristižu mi prijeteće poruke od marka baričevića….kako baš sad kad raspravljam s trulim??? I zašto bi se baričević ljutio na mene? osim naravno ako nije truli. Truli moj, razotkriven si i to je to. Evo, ti si započeo jučer sa teškim uvredama na moj račun, ja sam ti vratio, ti si mi počeo prijetiti i to je to. Sad fino smiri živce i završi sa ovim jer si ja ne namjeravam kvariti ovaj vikend. A ti kako hoćeš…jedva čekam tužbu….Tužitelj: Marko Baričević, Tuženik: Cayman 006, radi: prijetnje hromog dabra……ti si živa komedija dečko…jedino što me muči u ovoj priči je : A gdje su ti moderatori da te više skinu s ovog foruma. Ili mene…potpuno svejedno…Ako ti ostaneš, ja ću dobrovoljno otići jer forum je s tobom i tvojih 5-6 likova-nickova jako pao u kvaliteti. U iščekivanju tužbe, zbogom[smiley1]
e moj caymane ako ti fudo dozna da pišeš po forumu za vrijeme radnog vremena, ne gine ti otkaz. znaš i sam kakav je zaheban fudo kad gubi novce. tu se prepireš s balavcima umjesto da fudi zarađuješ pare. znaš da je živčan ko pas radi elpr
NR
Hakela9 postao Haker9.[smiley2]
Daj pojasni – iz priloženog se ništa ne kuži.
Hakela9 postao Haker9.[smiley2]
Kolega, pročitali ste nešto krivo. Piše i dalje Hakela9. What’s the catch?[smiley2]