Čije izvješće, bljedoliki Trabantu?
( Mir Mauricijuse, ne svađaj se sa svima ) evo činim što mogu.
ehh.. imam ja jedno pitanje, vezano za nista, ali i za sve.. kome je u interesu navlaciti ljude da kupe nesto sto se ne treba kupiti? di je tu interes?
Nakon mjeseci teroriziranja i zatrpavanja foruma nebulozama dragog nam spamera mbaricevica konacno je stigla moderatorska ruka…
Barice, falili budu nam tvoji zluradi komentari…. tvoj nathan47
Izdrzi pod moderiranjem malo, i ko zna, mozda ces uskoro opet slobodan trcati zelenim pustopoljinama poslovnog foruma
hehe
NHF
N47
Nevjerovatno je da meni Cayman govori da stalno buljim u ekran ( što nije točno – jer nemam vremena ) a da on istovremeno svaki dan posta jedne te iste drukerske poruke na LLRB, DIOK, i sličnima. Trebalo bi njega isto pod moderiranje. To je čisto zachatavanje foruma. Pa na LLRB je svaki drugi post njegov!!
Katastrofa, kao da je to najvažnija dionica na našem tržištu.
Nevjerovatno je da meni Cayman govori da stalno buljim u ekran ( što
nije točno – jer nemam vremena ) a da on istovremeno svaki dan posta
jedne te iste drukerske poruke na LLRB, DIOK, i sličnima. Trebalo bi
njega isto pod moderiranje. To je čisto zachatavanje foruma. Pa na LLRB
je svaki drugi post njegov!!
Katastrofa, kao da je to najvažnija dionica na našem tržištu.
Može te biti sram što si takav podlac jer moji postovi su potkrijepljeni argumentima i fundamentima za razliku od tvog navlačenja. nemoj da ti ja izvučem dokaze da pišeš pohvalno o dionicama samo kad izlaziš iz njih. ti si opsjednut samnom. get a life man! ja tebe ne diram, ne diraj ni ti mene.
Nevjerovatno je da meni Cayman govori da stalno buljim u ekran ( što nije točno – jer nemam vremena ) a da on istovremeno svaki dan posta jedne te iste drukerske poruke na LLRB, DIOK, i sličnima. Trebalo bi njega isto pod moderiranje. To je čisto zachatavanje foruma. Pa na LLRB je svaki drugi post njegov!! Katastrofa, kao da je to najvažnija dionica na našem tržištu.
Ne znam kolega zašto Vam smeta to što cayman piše na LLRB,možda je čovjek duboko u njoj i piše mu se o njoj..i ja sam pisao o Varteksu svašta…a te priče navlačim-navlačiš…pa svi bi mi voljeli da nam dioice kupe oni koji nisu kupili kad i mi..pa da dok oni kupuju nama dobit raste.Mislim da se ovakve stvari trebaju rješavati na PM,ako se imate što razračunavati…a ovakvi postovi, ti si glup,ja sam pametan-sere mi se na to
Podlac ti je tata koji te nije naučio kulturi komuniciranja
Može te biti sram što si takav podlac jer moji postovi su potkrijepljeni argumentima i fundamentima za razliku od tvog navlačenja. nemoj da ti ja izvučem dokaze da pišeš pohvalno o dionicama samo kad izlaziš iz njih. ti si opsjednut samnom. get a life man! ja tebe ne diram, ne diraj ni ti mene.
A ja mislio da sam samo ja britak u odgovorima putem pp-a hehe, pa di si hromi kuco stara sto se ne vratis u liku i djelu, ovaj cayman je drag decko ali ni upola zabavan i konkretan ko ti [smiley2]
Dosadno mi, stvarno neznam što bi pisala, portfelj mi nenormalno raste, imam samo par dionica koje rastu puževom brzinom valjda će se i one pokrenuti.
– zato ću prenijeti jedan dijalog s što smo danas tržili :
– danas gledao kako raste Đuro.
– ti svoga zoveš Đuro, moja supruga mog zove Pero.
– ti svoga zoveš Đuro, moja supruga mog zove Pero.
Ovo mi baš nije jasno ???? Zar su kod nas dozvoljeni istospolni brakovi ????
I kud baš Pero ( da nije možda Perica ) ????
[smiley2]
jel zna neko kolko dugo treba da se baričević odmoderira. čisto pitam dal da idem spat ili da čekam ako je to u brzo