Popunio sam ovu anketu, bas je zgodna:
.
.
i ispadam svjetonazorski jako liberalan, ali istovremeno orijentiran desno… 🙃 Zanimljivo, ali u ovom kvadrantu nema niti jedne odgovarajuce stranke 🤣🙄
.
Najblizi su HNS i Fokus. HNS samtram klijentelistickim prostitutkama pa ne dolaze u obzir, a za Fokus sam prvi put uopce cuo kada je Nađi negdje nesto zgodno komentirao o trzistu kapitala ili nesto slicno, to mi je bilo osvjezenje. Nemam pojma kakvu politiku propagiraju, ali su mi nekako simpaticni.
.
I sta sada raditi? Vjerojatno opet ni ne izaci na izbore 😒
Popunio sam ovu anketu, bas je zgodna:
.
.
i ispadam svjetonazorski jako liberalan, ali istovremeno orijentiran desno… 🙃 Zanimljivo, ali u ovom kvadrantu nema niti jedne odgovarajuce stranke 🤣🙄
.
Najblizi su HNS i Fokus. HNS samtram klijentelistickim prostitutkama pa ne dolaze u obzir, a za Fokus sam prvi put uopce cuo kada je Nađi negdje nesto zgodno komentirao o trzistu kapitala ili nesto slicno, to mi je bilo osvjezenje. Nemam pojma kakvu politiku propagiraju, ali su mi nekako simpaticni.
.
I sta sada raditi? Vjerojatno opet ni ne izaci na izbore 😒
Taj dečko iz Fokusa je prije bio član HNSa. Oni su dijelove HNSa pomaknuli u blago konzervativnu opciju, slično kako je Plenković pomaknuo HDZ na neki lijevi centar, ali ga ostavio u domeni konzervativnog. Ja želim “udesniti” HDZ, da bude negdje između Fokusa i Mosta. Želim ga dekorumpirati, a za to je potrebno isključiti više desetaka tisuća članova odmah sada, ovog trenutka. Ti ljudi nemaju što biti članovi stranke jer je masa njih otkrila HDZ u svojoj 46. godini. Ne vole ni Hrvatsku, a kud da bi voljeli HDZ. Smeće koje ne želi ni režije plaćati, a kud napraviti nešto za stranku, za Hrvatsku i za svoju lokalnu zajednicu, treba biti pod ovrhama i razriješeno svih stranačkih i ostalih dužnosti. Za počinjena kažnjiva djela treba biti i procesuirano, u skladu sa zakonom. Sve te zakone je donio upravo HDZ i nisu ni loši, ali se ne provode. To izaziva veliko nepovjerenje hrvatske javnosti, sasvim razumljivo, jer se zadnjih godinu i pol i duže očekuje podizanje optužnica za brojna počinjena kaznena djela, najviše za INU i HEP, a ništa od toga se nije dogodilo, bilo zato jer nije bilo dovoljno političke snage ili nije bilo političke volje za to. Ne očekujem da će HDZ i partneri bajno proći na ovim izborima, makar su imali solidnih poteza zadnjih godina. Ove ankete koje se vrte ne odražavaju pravo stanje na terenu i bit će velikih iznenađenja u srijedu.
Kako ovog dibidusa komentirati? ..jadna li nam majka s takvima 🙄
Pokrenite MINISTARSTVO ZDRASTVA – POSTAVLJANJEM NOVOG MINISTRA !
Tamo stoje neriješeni predmeti i po 2 / dvije/ godine !……..ministar to niti ne zna..njega
nikad nema…
Insajder. hr
Prateći malo novi forum i odgovore insajdera sve više dobivam dojam kao da slušam političare iz bivšeg režima koji su znali pričati i po sat vremena a da zapravo nikad nisu rekli ništa jer da su rekli nešto konkretno završili bi na golom otoku. Tako i insajder piše može i Ovako a može i onako pa ga možeš ocijeniti svakako.
Dali je to trenutno tako vidjeti ćemo u budućnosti.
Zašto mi ne dozvoljava komentirati na ERNT? Sve ostale teme može ali kad kliknemo na pisanje komentara na ERNT odmah mi prebacuje na sadržaj PD.
Zašto mi ne dozvoljava komentirati na ERNT? Sve ostale teme može ali kad kliknemo na pisanje komentara na ERNT odmah mi prebacuje na sadržaj PD.
Treba staviti na mobitelu način rada za desktop i onda sve normalno radi. Stranica više nije mobile friendly.