Gospodine plavi. – pa već sam Više puta pisala da sam Vas pratila u ulaganjima, ne sve. Ono što sam kupovala sve u pozitivi, pohvale na PBZ, još je držim.
Kolega Ivana , ne radi se o tome, osobno se slažem sa postom caymana od ranije po pitanju toga, već se radi o tome da ste spomenuli jednog kolegu kao dobrog prognozera , a sa druge strane zanemarili činjenice o mnogim promašajima koje je imao, također i činjenicu da su mnogi izgubili silne novce vjerujući njemu i njegovom stilu pisanja.
ivana, moje dionice su upravo sad u fokusu investitora a i u trendu, samo što se o njima ne piše puno ali se puno zarađuje, npr. LRH koja je porasla u 2 tjedna sa 3650 na 4300 kuna na malom broju dionica koje su preostale do 5000. To je za mene pravi rast. Nema veze, htio sam samo sugerirati da se na forum ne treba previše oslanjati, a vi i dalje radite kako najbolje znate. sretno.
– LRH dobra dionica, a imam je sigurno više nego ti, o njoj se slabo piše mislim da sam je kupila radi prodaje od strane države, pretpostavljam nešto isto kao PTKM.
– tebe sam zapamtila jer tu na forumu najviše reklamiraš jednog narodnog heroja (neću mu spomeniti ime da ne bih naštetila tvojoj investiciji.
– ali znaš kakvi smo ti mi kapitalisti slabo volimo te socijalističke narodne heroje, a pogotovo ako je prvi vlasnik jedna banka u kojoj je napravljena jedna velika LOPOVSKA dokapitalizacija.
– sada sama investicija može i biti uspješna, ali ja se ne družim s lopovima, što misliš da neće i tebe prevariti ti isti LOPOVI iz te banke.
Pozdrav i ako ti nešto nije jasno samo pitaj !
– i na kocki ljudi gube novac pa opet kockaju. Statistika kaže samo 3% ljudi može živiti od kocke, 27% povremeno pogađa nešto, a većina od 70% su vječiti gubitnici i dalje opet kockaju.
– tako je sa burzom, ja se obožavam kockati s gubitašima, s večim dijelom portfelja igram na sigurno.
– samo svima su nam draži veći prinosi, a oni su puno teži na sigurnim, tu sam imala sreće PLVA pa potom INA.
– a ti koji su izgubili kockati će i opet, to je kocka, nažalost pročitajte ponovno 70%.
Pozdrav !
Cartmannu mogu dati samo jednu zamjerku a to je da ne prati dovoljno psihologiju i euforiju investitora.
– pusti đaka na miru sada su mu ispiti, pa prati malo ovaj forum prije nego nešto napišeš.
– TOŽ pa daj i nama malo savjeta za kupnju i prodaju.
Statistika kaže samo 3% ljudi može živiti od kocke, 27% povremeno pogađa nešto, a većina od 70% su vječiti gubitnici i dalje opet kockaju.
Kad smo vec kod statistike, nije badava ona “narodna”
“statistika je kao bikini, sve pokazuje, a nista ne otkriva”. [smiley2]
Bikini kolega slazić otkriva sve. Vi očito gledate sa krive strane.
”
– LRH dobra dionica, a imam je sigurno više nego ti, o njoj se slabo
piše mislim da sam je kupila radi prodaje od strane države,
pretpostavljam nešto isto kao PTKM.
– tebe sam zapamtila jer tu na forumu najviše reklamiraš jednog
narodnog heroja (neću mu spomeniti ime da ne bih naštetila tvojoj
investiciji.
– ali znaš kakvi smo ti mi kapitalisti slabo volimo te socijalističke
narodne heroje, a pogotovo ako je prvi vlasnik jedna banka u kojoj je
napravljena jedna velika LOPOVSKA dokapitalizacija.
– sada sama investicija može i biti uspješna, ali ja se ne družim s
lopovima, što misliš da neće i tebe prevariti ti isti LOPOVI iz te
banke.
Pozdrav i ako ti nešto nije jasno samo pitaj !
Baš….
[smiley1]
ivana7: ” ” – LRH dobra dionica, a imam je sigurno više nego ti, o njoj se slabo piše mislim da sam je kupila radi prodaje od strane države, pretpostavljam nešto isto kao PTKM. – tebe sam zapamtila jer tu na forumu najviše reklamiraš jednog narodnog heroja (neću mu spomeniti ime da ne bih naštetila tvojoj investiciji. – ali znaš kakvi smo ti mi kapitalisti slabo volimo te socijalističke narodne heroje, a pogotovo ako je prvi vlasnik jedna banka u kojoj je napravljena jedna velika LOPOVSKA dokapitalizacija. – sada sama investicija može i biti uspješna, ali ja se ne družim s lopovima, što misliš da neće i tebe prevariti ti isti LOPOVI iz te banke. Pozdrav i ako ti nešto nije jasno samo pitaj ! ” Baš…. [smiley1]
– ajme što smo osjetljivi, ne trebaš potcrtavati, nego uživaj u rastu kao i ja.
– na jednom forumu ti isto reklamiraju tog tvoga narodnog heroja, kažu ide to 100% u ovoj godini, želim Vam puno sreće i uspjeha u tom projektu.
Pozdrav !
Ove godine drug Gago igra puno bolje. Za sada sve promašuje. Valjda drugi kvartal bude bolje, kaj ne !
– ma odlučite se više.
1. PTKM
2. INDG
3. DDJH
– primjetila sam kako na razlićitim temama pišete različito o istim dionicama.
Pozdrav !
Ivančice tebi predlažem da sve što imaš daš Loli i Sandiju, to ti ko da si dobila na španjolskoj lutriji. Prinos ( po bliznisu.hr ) 16.549%.
Šteta što ćeš morat dobitak dijeliti sa Kajmanom, on ima autorska prava na tu dionicu.
I Kajman nikad ne bulji u ekran, za razliku od nas ostalih, ( tako on sam kaže na jednom mjestu ) osim kad piše hvalospjeve drugu LOLI.