Hahahahaaha 🙂
Uskoro će samo klečanje na trgu dopustiti, nikakvi koncerti i izazovno ponašanje i oblačenje 🙂
Hahahahaaha 🙂
Uskoro će samo klečanje na trgu dopustiti, nikakvi koncerti i izazovno ponašanje i oblačenje 🙂
Nešto se mora poduzeti ili ćemo ubrzo stvarno postati žrtve tih klečavih licemjernih konzervi.
.
Evo jedna… umjesto katoličke duhovne glazbe jedan lagani metal, da podržimo braću u nevolji.
.
Ht izgleda kasni sa najavama skupštine, dividende.
Ja mislim da će bit 1,1 € .
75 DANA ČEKANJA ………..
Ako ste kojim slučajem predali zahtjev za mirovinom 01.01.2023.g. onda znate – da do danas
podnositelji zahtjeva nisu primili – NI EURA , NI RJEŠENJA,..ni AKONTACIJE… N I Š T A !!!
Punih 75 dana friški penzioneri su , ako su radili u fantastičnim firmama – polako trošili
svoje OTPREMNINE ……….jer , kad bi živjeli od države , bili bi već mumificiranI… samo
kost i koža.. ..Oni koji nemaju OTPREMNINE iz tko zna kojih razloga- na žalost su teret
najbližih …
REFERENTI MIOR-A se žale -da imaju više stotina predmeta ….i ne stignu ništa ……
Gospodo, da li Vi uopće znate što se događa?
Ima li netko na forumu da kupuje ZB?
Zanimaju me razlozi. Čisto radi bihevioralnog obrasca prilikom investiranja.
Zašto netko kupuje dionicu P/E 1350 sa par zaposlenih i servera a market cap skoro 70 mil HRK.
Ovo je trenutno najnapuhanija dionica na ZSE.
To trezor ZB kupuje po nalogu vrle uprave da si sačuvaju stolice.
Presmiješna mi je ona slika di direktorica burze, AP i njegov ministar potpisuju ugovor za uvrštenje obveznica na burzu od pred koji dan.
Njih dvojica skupa imaju manju plaću od nje.
On vodi 4 milijuna ljudi a ona 16 ljudi ne znam koja je to logika.
MRŽNJA se prelijeva i na dječje predstave ……?
18.TREPS susret plesnih grupa koji AFIRMIRA PLESNI IZRAZ I PLESNU UMJESTNOST…
čini se nije se u svojoj reakciji pomaknuo dalje od dno -dna – pedagoškog rada s djecom,
plesnog izričaja i umjetnosti….
OCJENJIVAČKI SUD : Maja Đurinović, LJiljana Gvozdanović,, Andrei Izmjestjev ,Kornelija Kosanović -Drvar,Tihana Strmečki i Una Štalcar Furač….
D I S K V A L I F I C I R A O JE plesne skupine iz ČAKOVCA / dječicu koju možete vidjeti
na slikama “Jedne hladne noći ” Tužna dvorišta ” / plesni pedagog Nikolina Mekovec /
i …..naravno, u glavnoj ulozi moja prelijepa unučica …
Pa, koji je qurac tim ljudima ?… i djecu su im kriva za ? …
Pa, što je ovo,…nogometni crveni karton…? …maloj djeci ? Da li ste Vi u Zagrebu normalni-
ili ćete svisnuti svi od muke i jala.?
50 – tak ŠOFERA – partnera tvrtke BEUPO – danas je plakalo…………..
Kako smo već rekli, od 01.04 2023g. BELUPO d.d. ulida direktnu dostavu lijekova prema
ljekarnama . Ljkearne će nabavljati njihovu robu putem veledrogerija.
To je imalo za posljedicu 50 -tak otkaza ….danas – za šofere koji su POSLJEDNJI PUT
danas – isporučili robu ljekarnama – sa suzama……….
Kažu da su ” p i z – e u upravi , to njima saopćili tek u trećem mjesecu…DA SU IM BAR REKLI PRIJE…!
Mnogi od njih imaju obaveze u vidu kredita , leasinga i sl… koji su uzeli za kuPnju dostavnog vozila za lijekove ….a sad ……noga u guzicu…..
U direktnoj prodaji lijekova prema ljekarnama – Belupo je bio najbolji, s najboljim rabatima i
podrškom prema ljekarnama …. i tu se pipa -zatvara….
Ljekarne će opet biti u nemilosti veledrogerija – od kojih MEDIKA vodi glavnu riječ…
POREZ NA DOGODAK
Znači, ovako : poslodavac plaća magistricama , doktorima i dr…..POREZ NA DOHODAK, jer
nemaju djecu / ne žele ih imati – jer bi stekli odbitke / …a ONI ĆE PREDATI ZAHTJEVE ZA POVRATOM TIH ISTIH …………
NOVACA ????? Pa, je ova Vlada luda ?
POREZ NA NEKRETNINE / prijedlog u zakonu/
Da bi se odredila visina poreza za pojedine nekretnine u RH …predlažem da se naprave SLUŽBENE PROCJENE za svaku nekretninu, čija usluga procjenitelja , bi bila otplaćena već s prvom ratom poreza na promet nekretnina…
uz sljedeću klauzulu
Ako je nekretnina na koja se plaća porez na PRODAJI , putem JAVNIH MREŽA, OVLAŠTENIH POSREDNIKA ILI DRŽAVE , banaka ili drugi način…
U PRIMJENI OBRAČUNA POREZA NA NEKRETNINE PRIMJENITI ĆE SE ZATRAŽENA TRŽIŠNA VRIJEDNOST NEKRETNINE …kao osnovica za obračun..poreza .. a razliku poreza postignute cijene u kupoprodaji i obračunate u tekućnoj godini ,
vratiti će se podnositelju zahtjeva / poreznom obvezniku/ temeljem pismenog zahtjeva u primjerenom roku.
Pa, nek pumpa cijene tko god želi…u REP.Hrvatskoj ..onda će i platiti takav porez, dok ne proda nekretninu drugome i sebi vrati preplaćenu razliku…..
Zaustavili smo rast cijena nekretnina,.