Bljedolika djevojčica Ivana7 je počela govoriti dvostrukim jezikom, to nije dobro za njezin investitorski ugled i reputaciju, hi,hi,hi [smiley2]
PS: bljedoliki Gago je imao više promašaja nego pogodaka u prošloj godini
Ove godine drug Gago igra puno bolje. Za sada sve promašuje. Valjda drugi kvartal bude bolje, kaj ne !
ivana7, ti si na najboljem putu da popušiš svu lovu koju si uložila u dionice. ne kupuje se na preporuku s foruma nego po vlastitim izračunima i procjenama, a ovi koji kupuju po preporukama s foruma na kraju naje…u. Kupujte koristeći mozak a ne zato što je zimzelen ili cayman ili netko treći rekao da neka dionica valja. SVe postove treba uzeti u obzir jer i od budale i od navlakača možeš naučiti nešto korisno, ali uvijek sam procijeniti svaku stavku. O Hakeli nećemo, znamo svi da on tu nije bio iz altruističkih poriva.
Odgovori.
– Ja sam ta koja stalno pita savjete i na temelju njih i foruma ulaže, i ponovno puno Vam hvala na savjetima.
Gospodina Zimzelenog ili ti sad Gastajbajter.
– pa ako netko napiše cijeli portfelj pa neću sada kupovati sve što je naveo, ali dao mi je ideju za razmišljanje, a onaj tko je kupovao kemoboju niti ne zaslužuje biti na ovom forumu. Ja sam uložila u četiri dionice i svaki projekt je bio uspješan, a bilo je dobrih dobitaka i na gubitašima.
– zadnja preporuka mi je bila FNVC, mogu reći samo da sam dobro zaradila.
Gospodine plavi.
– pa već sam Više puta pisala da sam Vas pratila u ulaganjima, ne sve. Ono što sam kupovala sve u pozitivi, pohvale na PBZ, još je držim.
Gospodine KuciloOro.
– što reći o MMTZ nego bravo maistore, u kratkom vremenu prinosi na ovoj dionici su mi preko 50%.
– da nije bilo Vas tko bi me uputio u ovu interesantnu dionicu, pa kupuju je i sada ali po puno većoj cijeni.
– samo Vi meni javite za sljedeću pa neka je navlačenje.
Gospodine Mbaričević.
– pošto ste tu jedini član foruma koji je na strani istine moram reći da ste potpuno u pravu ono o najstarijem studentu na ovom forumu, uhvatio ga je bolonjski proces.
– to se najbolje vidi kada tu na forumu daje zadatke iz druge godine studija, ali moje je mišljenje da su takvi najbolji, jer oni godinama utvrđuju određene zadatke dok to ne dođe do savršenstva.
Gospodin xy
– obećala sam moderatoru da sa nekima na ovom forumu neću diskutirati, jer me svaka diskusija uvijek uvuče u svađu, a ja nisam takva.
Pozdrav !
–
Gospodine KuciloOro. – što reći o MMTZ nego bravo maistore, u kratkom vremenu prinosi na ovoj dionici su mi preko 50%. – da nije bilo Vas tko bi me uputio u ovu interesantnu dionicu, pa kupuju je i sada ali po puno većoj cijeni. – samo Vi meni javite za sljedeću pa neka je navlačenje.
Sjećam se kolegice kako ste kupili MMTZ s komentarom da to kupujete mada ne znate što je a sada brojite lijepu zaradu na njoj [smiley2]
ivana7, ti si na najboljem putu da popušiš svu lovu koju si uložila u dionice. ne kupuje se na preporuku s foruma nego po vlastitim izračunima i procjenama, a ovi koji kupuju po preporukama s foruma na kraju naje…u. Kupujte koristeći mozak a ne zato što je zimzelen ili cayman ili netko treći rekao da neka dionica valja. SVe postove treba uzeti u obzir jer i od budale i od navlakača možeš naučiti nešto korisno, ali uvijek sam procijeniti svaku stavku. O Hakeli nećemo, znamo svi da on tu nije bio iz altruističkih poriva.
Da i tebi odgovorim.
– neka gospoda koja pišu tu na ovom forumu su u desetak firmi u top deset, imaju kapitala deset puta više nego ja i puno bolje su upućeni u dionice od mene, iako i ja tu nešto kužim.
– ja sam u jednoj velikoj firmi bila u top deset, trenutno sam u dvije, ali moj kapital je trenutno raspršen tako da sada možemo govoriti o indeksu, tako da ja zbilja ne neznam i na koje dionice bi navlačila investitore, tako da se ne morate brinuti za moj bankrot.
– morate shvatiti da mi više nismo u socijalizmu nego je ovo kapitalizam, i tu se da lijepo živiti od investicija, samo morate biti puno vrijedni da i Vi dođete dotle.
– vidim ja da se Vi trudite, ali morate biti konkretniji puno pišete, ne pratite trendove, ulažete u dionice koje nisu u fokusu, ali bar ja nisam kupila niti jednu dionicu na Vašu preporuku.
Pozdrav !
Od pripadnika foruma najviše cijenim mišljenje cartmanna i mauricija a mbaričevic mi je sve draži i draži!
” Sjećam se kolegice kako ste kupili MMTZ s komentarom da to kupujete mada ne znate što je a sada brojite lijepu zaradu na njoj [smiley2]
– nema ni sada pojma o toj firmi, i njezinim financijama, a u analize se ne razumijem.
– prateći ovaj forum sam kužila da se jedan fond treba iskrcati , dionica će pasti, ali ne ispod 50.000kn, e sada je pitanje da li što prodati, ali ću je svakako nadokupiti ako padne.
– o nekim dionicama se s vremenom nauči dosta tu na forumu, np. mislim da smo postali svi stručnjaci u vezi PTKM.
Od pripadnika foruma najviše cijenim mišljenje cartmanna i mauricija a mbaričevic mi je sve draži i draži!
– otkud sad ti, što ideš u križarski rat s tom zastavom.
– koje dionice si kupio na preporuku cijenjene gospode osim što je gospdin mbaričević na strani istine a to cijenim.
Pozdrav !
ivana, moje dionice su upravo sad u fokusu investitora a i u trendu, samo što se o njima ne piše puno ali se puno zarađuje, npr. LRH koja je porasla u 2 tjedna sa 3650 na 4300 kuna na malom broju dionica koje su preostale do 5000. To je za mene pravi rast. Nema veze, htio sam samo sugerirati da se na forum ne treba previše oslanjati, a vi i dalje radite kako najbolje znate. sretno.
Cartmann jedini piše sa argumentima, a mauricije sa srcem. Mbaricevic me svaki put razveseli. Za kupnju i prodaju dionica savjete mi daje TOŽ, na taj način je zarada puno slađa.
Cartmannu mogu dati samo jednu zamjerku a to je da ne prati dovoljno psihologiju i euforiju investitora.