tko je ikad išta vratio u ovoj državi?!
Objavljeno: 01.06.2020 / 13:52 |
Autor: SEEbiz / H |
SPLIT – Novi hotel u Splitu Amphora na Žnjanu otvara svoja vrata u ponedjeljak nudeći gostima smještaj u 206 soba i druge sadržaje na razini četiri zvjezdice, u što je vlasnik, poduzetnik Zvonko Kotarac uložio 26 milijuna eura, doznaje se iz tog hotela. |
Riječ je o jednom od većih novoizgrađenih hotela u Splitu u zadnjih nekoliko godina, a osim soba koje većinom gledaju na more i otoke, ima i tri bazena, dva restorana, wellness centar na dvije tisuće metara četvornih te fitness i beach club. Hotel ima i nekoliko barova, od kojih jedna i na krovu/terasi, kao i kongresnu dvoranu s 500 mjesta. Kako kažu, očekuju u hotelu poslovne ljude te obitelji iz Velike Britanije i skandinavskih zemalja, a o svima će brinuti 80 stalno zaposlenih i 40 sezonskih radnika. Osim hotela Amphora, građevinski poduzetnik Kotarac u Splitu ima i hotel Atrium s pet zvjezdica. |
Nakon više od deset godina agonije, splitski hotel Marjan konačno je prodan Adris grupi za 324 milijuna kuna.
Radovi na “Marjanu” su ubrzo prekinuti, a 2015. godine sve je završilo stečajem tvrtke “Adriatic.
Kako je već prije najavljeno, Adris će do 2021. godine u turistički dio Grupe uložit dodatne dvije milijarde kuna, čime će 95 posto hotelskih kapaciteta biti na najvišoj razini ponude.
jadrancrikva na veliko po 6 kn koji se sada prodaje iznad 12 kn i nema prometa (bio 17 kn)?
kupuje se natrag valamar po 25 kn koji je već bio na 48 kn
što je bolja prilika ?
SPLITSKA OBALA LUKSUZA,koliko će koštati nije u pitanju jer adris ne pita koliko će koštati.
samo da se ne pobune ovi iz Rovinja jer njihovo je za sada bagatela u odnosu na Split.
A ja mislio da Rovinj košta ko sv.Petra kajgana.Ima se a zašparat će se nešto jer dividende nema ove a ni druge godine. Tak se šika.
Nakon više od deset godina agonije, splitski hotel Marjan konačno je prodan Adris grupi za 324 milijuna kuna.
+ Kako je već prije najavljeno, Adris će do 2021. godine u turistički dio Grupe uložit dodatne dvije milijarde kuna, čime će 95 posto hotelskih kapaciteta biti na najvišoj razini ponude.
+ ostali troškovi
Radovi na “Marjanu” su ubrzo prekinuti, a 2015. godine sve je završilo stečajem tvrtke “Adriatic.
Budući da se ova situacija s koronom polako smiruje i objekti se kreću ponovno otvarati, moj zaručnik i ja planiramo uzeti kredit( planiramo vjenčanje već duže vrijeme). Odlučili smo se na otp banku, ali stvarno nisam sigurna je li sigurno uzeti taj kredit u ovom trenutku. Mislite li da je možda bolje pričekati do sljedeće godine?
Ne isplati se .Ni sad ni dogodine. 34.4% brakova završava razvodom.
Gospođo
Koliko ja vidim Vi još niste spremni za udaju a Vaš dragi za ženidbu jer se možete voljeti i bez papira osim ako ne postoji neka računica
Najnoviji predizborni slogan:
“Dok drugi delaju, mi krademo!”
Stranka LOpina (s nama znate na čemu ste).
dolaze sve ljepši dani ali i porazni rezultati
adris/maistra/imperial jedini otvoren hotel u du a kako je u zg/rovinj pitaj boga no pričekajmo izvješća. cromaris je dobar jer 3 posto minusa za 1Q je nadoknadivo do kraja godine