Cuo sam da tigrovi izumiru, previse ih cijene[smiley2][smiley1]
Mrak.
A ne znam hvataju li ih u mraku[smiley5]
O tigru Srbiji…
Ne valja se previše rugati Srbiji. Pred desetak godina jedan se pretsjednik rugao Češkoj i Mađarskoj u stilu “Hrvatska nemože čekati sve te zemlje i zemljice dok budu spremne na ulazak u EU…”
Ne valja se previše rugati Srbiji. Pred desetak godina jedan se pretsjednik rugao Češkoj i Mađarskoj u stilu “Hrvatska nemože čekati sve te zemlje i zemljice dok budu spremne na ulazak u EU…”
Što si time htjela reći? Ajde molim te pojasni malo…[smiley2][smiley2]
Nit živiš u Češkoj, nit u Srbiji niti u Hrvatskoj….kako ti možeš znati?[smiley1]
Možda bljedolika curica radi na baušteli tu kod nas indijanaca?[smiley2]
[smiley2][smiley2][smiley2] Na baušteli zvanoj Zlatnogrumena hrid…[smiley2][smiley2][smiley2]
mi se uvijek nekome rugamo, ali surova istina kad tad izađe na vidjelo a to je da se naša zemlja jedina od svih u istočnoj europi nije baš snašla u kapitalizmu. nismo prodali što smo trebali a prodali smo što nismo smjeli i sad se zbilja nemamo što čuditi što i srbija privlači investitore dok kod nas i dalje štanga…mi podcjenjujemo sve, ali činjenica je da i albanija ima veći gospodarski rast od nas. znam da jako slabo stoji , ali bitno je kako narod misli a u tom smo mi najrazmaženija nacija svijeta. čim nešto ne štima, odmah je kriva politika i poslodavac a u stvari je svatko krojač vlastite sudbine. mi patimo da se prikažemo u što boljem svijetlu a u stvarnosti ližemo guzice svakom tko donese vreću love…a ovi sa zapada nas čitaju kao knjigu…zato su rumunjska i bugarska bolje prošle jer tamo puno toga bolje štima nego kod nas, a primjer je postotak visokoobrazovanih gdje je hrvatska najgora u europi sa jedva 10% ljudi s faksom, pismenost nam je katastrofa, o služenju s internetom bolje nećemo…a to su isto parametri. bolje da gledamo sebe prije nego se rugamo, pa makar i srbiji koja , ako ništa drugo, očito mudrije koristi svoju ulogu na balkanu.
Rumunjska i Bugarska su bolje prošle zbog političke odluke a ne zato što bolje stoje od nas. To ti je živa sirotinja.
Pogledaj si u zadnji broj Globusa pa ćeš vidjeti kako se meso prodaje na pultovima uz cestu, pa će ti biti jasnije da je u pitanju politika a ne ekonomija. Sa dijelom gdje govoriš o poltronizmu se slažem.
Bok
Prvog hrvatskog predsjednika su u medijima razapinjali radi 720.000 kuna na štednom računu, a
vidi ovo