BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Posalji ti njemu radije parsto kuna na racun umjesto pjesmica ako zelis iskazati zahvalnost, ali cekaj, pa ti si trazio popust na knjigu ‘Inteligentni investitor’… nije ni cudo da mu saljes pjesmice hehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

s nekim si me pobrkao

ovo je tema cenzura pa ću nastaviti u revijalnom tonu, dosadno mi je svi spavaju, samo za Nathana: Vaš link

Dobri stari Dylan i Zeppelini. Drago mi je kad vidim da ima još uvijek normalnih ljudi u masi turbo folka etc…

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

hvala ti, to su lijepe pjesmice, pa zato nastavimo u revijalnom tonu i bez materijalističkih pobuda kao neki

Moram javno pohvaliti našeg cijenjenog forumaša g. Flyer na iznimnoj strpljivosti i želji da mi pomogne da profunkcionira jedan program, nekoliko sati pisanja privatnih poruka i objašnjavanja što i kako trebam napraviti zaista nevjerojatno. Eto, još jednom hvala i svako dobro!

Sve OK kolega, važno da se sad može gledati Mostich i u firmi…
E, da i ako netko bude imao pitanja sad je na Vama da objasnite kako stavar funkcionira.

P.S.
Kod ATM-a je situacija malo kompliciranija zbog potrebe probijanja i izlaznog i dolaznog porta 60000, ali naravno i to se da sredit..[smiley2]

Heeelo ljudi…

Svako dobro (sa zakašnjenjem) u 2007.-oj…
Neka vam ovo bude jedna od najboljih poslovnih godina u životu…. želim vam svima da se obogatite onako “fuj bogato” … da ne znate gdje biste više sa lovom, neka vas lova razmazi ove godine do kraja… 🙂
Želim vam naravno i zdravlje i ljubav i što manje stresa, svako dobro i blagoslov.
A vi sami poredajte navedeno u ljestvici prioriteta kako vam drago…

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Heeelo ljudi…

Svako dobro (sa zakašnjenjem) u 2007.-oj…
Neka vam ovo bude jedna od najboljih poslovnih godina u životu…. želim vam svima da se obogatite onako “fuj bogato” … da ne znate gdje biste više sa lovom, neka vas lova razmazi ove godine do kraja… 🙂
Želim vam naravno i zdravlje i ljubav i što manje stresa, svako dobro i blagoslov.
A vi sami poredajte navedeno u ljestvici prioriteta kako vam drago…

Moram priznati da ti je čestitka odlična [smiley2].

Ja tebi želi isto sve ovo, ali duplo [smiley2]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Bankar osuđen za aferu u koju je upletena Omišanka
Nikolina Rivosechi
nikolina.rivosechi@business.hr

(objavljeno 8.1.07 10:01)

Što je Radar?
Obavještavajte me…

O rubrikama: Burze

O autorima: Nikolina Rivosechi

Bivši bankar Merrill Lyncha Stanislav Shpigelman u petak je osuđen na 37 mjeseci zatvora zbog odavanja povlaštenih informacija o spajanju Adidasa i Reeboka u aferi u koju je upletena i Omišanka Sonja Antičević.

Sonja Antičević je teta Davida Pajcina, bivšeg analitičara Goldman Sachsa i jednog o glavnih aktera afere o trgovanju Reebokovim dionicama na osnovi povlaštenih informacija.

Pretpostavlja se da su on i njegov suradnik Eugene Plotkin trgovanjem na osnovi povlaštenih informacija zaradili 6,7 milijuna dolara. Ime Sonje Antičević pojavljuje se na nalozima za trgovanje kojima je zarađeno više od dva milijuna dolara.

Stanislav Shpigelman u srpnju je priznao da je odao povlaštene informacije o spajanju Reeboka i Adidasa koje je doznao dok je 2005. radio kao bankar za spajanja i akvizicije u Merrill Lynchu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Podrška moderatoru. Danas mu nije lako. Nabrisao se toga 🙂 Neka nam oprosti što smo malo temperamentiji. Ipak se dobra 3 mjeseca nije ništa događalo pa treba sve nadoknaditi.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Heeelo ljudi… Svako dobro (sa zakašnjenjem) u 2007.-oj… Neka vam ovo bude jedna od najboljih poslovnih godina u životu…. želim vam svima da se obogatite onako “fuj bogato” … da ne znate gdje biste više sa lovom, neka vas lova razmazi ove godine do kraja… 🙂 Želim vam naravno i zdravlje i ljubav i što manje stresa, svako dobro i blagoslov. A vi sami poredajte navedeno u ljestvici prioriteta kako vam drago…

Svaka ti čast Seve.
Već se vidim “fuj bogato”! [smiley2]
Ovaj izraz si moram zapamtiti – baš mi je nekako mili. [smiley1]

Quark
“Podrška moderatoru. Danas mu nije lako. Nabrisao se toga 🙂 Neka nam oprosti što smo malo temperamentiji. Ipak se dobra 3 mjeseca nije ništa događalo pa treba sve nadoknaditi.”

Pridružujem se podršakama.
I svojim skromnim doprinosom sam sudjelovao da moderator ima posla oko brisanja nabrijanih postova!
[smiley2]
Samo se nadam da mi niije zamjereno. [smiley11]

La vita e bella!

Asociated Press: Srbija je balkanski ekonomski ‘tigar’
Prema ocjeni Asociated Pressa Srbija bilježi najbrži rast gospodarstva u jugoistočnom dijelu Europe te je stoga nazivaju balkanskim ‘tigrom’. Srbija bilježi godišnji rast od 6 posto, te je dobila i pohvale Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda.
Ministar odnosa s inozemstvom Milan Parivodić izjavio je kako je ispunjeno čak 95 posto ciljeva s očekivanjem konačnog a to je da Srbija bude prvak reformi, točnije “tigar na Balkanu”. Međutim, stručnjaci se slažu da bi Srbija postala tigar potrebno je mnogo više greenfield investicija i to oko dvije do tri milijarde dolara. Zakon o stranim ulaganjima, koji je doduše još uvijek u formi prijedloga, znatno poboljšava situaciju za investicije tog tipa dok će druga prepreka biti otklonjena privatizacijom gradskog građevinskog zemljišta.
Ministar Parivodić također smatra da je najveći problem trenutno to što Srbija i dalje mnogo više uvozi nego što izvozi, ali dodaje da i tu stvari stoje mnogo bolje nego prošle godine. Analize pokazuju da je Srbija ostvarila najviši rast izvoza u regiji i jedina zabilježila pad uvoza

Izvor: Večernji list, 5.1.2007.

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Cuo sam da tigrovi izumiru, previse ih cijene[smiley2][smiley1]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close