[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize[/color]
http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/48/481ce8031c4b5ec6fc55fee47132be8a.png
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize[/color]
ne bih se kladio da će na te razine . gledajući rsi, aaron i boolinger , mislim da uskoro za crobex slijedi odbijanac.naravno, samo moje mišljenje
volio bih još neko mišljenje od znalaca ovdje .
@ZMAJKI ovo što se tiče mog posta-a to jer bilo prije izvjesnog vremena i to je bilo tada u datom momentu.
.
ps. moja analiza jos vrijedi..a bila je u datom momentu i jos vrijedi …a tvoji targeti sam pucaju ko kokice..:-) veze sa vezom nemas,,sorry ,ali kad me razuvjeris promjenit cu misljenje ,,ali to se jos ne dogadja
ps. moja analiza jos vrijedi..a bila je u datom momentu i jos vrijedi …a tvoji targeti sam pucaju ko kokice..:-) veze sa vezom nemas,,sorry ,ali kad me razuvjeris promjenit cu misljenje ,,ali to se jos ne dogadja
[/quote]
Ti mora da pratis moje trgovanje,pa znas i svu moju k/p. Sorry,ali tvoji targeti su dugorocni i tko ziv ko mrtav do tada. Meni je sasvim lijepo danas sa svojim kratkorocnim targetima fino zaradit i s ekipom se dobro najest i napit i uzivat u zivotu. A ti lijepo samo cekaj te tvoje targete… 🙂 ,mozda ih i dozivis jedne godine….
http://www.poslovni.hr/forum/tema/tehnicka-analiza-grafovi-savjeti-i-analize-2434?page=2017
dobra ti je ova,,,ako nije na 2075 onda je na 1900 pa pukla i ta ,,imas li koju novu ? 🙂
corava kokos prije pogodi od tebe tigre 🙂
,mozda ih i dozivis jedne godine….
Ne znam za dlkv, ali na ddjh se dalo lijepo…..
gledam crobex…. dno bi trebalo biti na 1928 . ako probije,…… kešolovci će se radovati….
crobex , je li blizu dno ?
Više je bliže dnu dna.
ne bih se kladio da će na te razine . gledajući rsi, aaron i boolinger , mislim da uskoro za crobex slijedi odbijanac.naravno, samo moje mišljenje
volio bih još neko mišljenje od znalaca ovdje .
Ipak bi mogao. Imat cemo uskoro negat.div. na tjednom grafu, duboki CCI i RSI i sve je to dugorocno dobro, ali trend je padajući … Trenutno nema BUY signala na Crobiju.
tigrov macd je zapeo buy na 2075 pt 🙂
evo odličnih kandidata za ministarska mjesta u našoj vladi :-))
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/509214/koji-su-ovo-pacijenti-na-cemu-su-solinski-lolek-i-bolek-isli-slepati-auto-pa-postali-zvijezde-videa-koji-je-zapalio-drustvene-mreze?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa