BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dejavue:

A kak ces to ako nemres na comp instalirati niti jedan program?

Onda nema lijeka. Moraš imati administratorske ovlasti na svom kompu.

Ako ideš radit tunneling kroz firewall (što je uobičajeno zabranjeno kompanijskim pravilima) zašto bi onda bio problem crackirat admin account na svom kompu? [smiley2]
Naravno, ne preporučujem ni jedno ni drugo jer bi mogao završiti na burzi, ali ne ovoj našoj.[smiley16]

Slaže se polako kupnja na Belju

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

ali i prodaja

flyer: ” Dejavue: ” A kak ces to ako nemres na comp instalirati niti jedan program? ” Onda nema lijeka. Moraš imati administratorske ovlasti na svom kompu. ” Ako ideš radit tunneling kroz firewall (što je uobičajeno zabranjeno kompanijskim pravilima) zašto bi onda bio problem crackirat admin account na svom kompu? [smiley2] Naravno, ne preporučujem ni jedno ni drugo jer bi mogao završiti na burzi, ali ne ovoj našoj.[smiley16]

Burza ko burza
[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

A kak ces to ako nemres na comp instalirati niti jedan program?

Jesi probao instalirati program u my documents umjesto u program files?
Meni je na faksu uspjelo.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ne mogu pokrenuti instalaciju uopce…trazi da budem logiran kao admin da bi “kliknuo run” [smiley10]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ali i prodaja

ta prodaja na Belju je tu složena već duže vrijeme… i imala ja do sad očito svrhu skupljanaj. nešto ko na ADRS-P trenutno 🙂

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Moram javno pohvaliti našeg cijenjenog forumaša g. Flyer na iznimnoj strpljivosti i želji da mi pomogne da profunkcionira jedan program, nekoliko sati pisanja privatnih poruka i objašnjavanja što i kako trebam napraviti zaista nevjerojatno.

Eto, još jednom hvala i svako dobro!

U tu čast jedna lijepa pjesmica za gospodina Flyera koji nesebično dijeli svoje vrijeme i pomaže ljudima:

Vaš link

Moram javno pohvaliti našeg cijenjenog forumaša g. Flyer na iznimnoj strpljivosti i želji da mi pomogne da profunkcionira jedan program, nekoliko sati pisanja privatnih poruka i objašnjavanja što i kako trebam napraviti zaista nevjerojatno.

Eto, još jednom hvala i svako dobro!

Mogao si mu poslati privatnu poruku sa zahvalom a ne da nas ostale maltretiras boldanim slovima… svasta

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

e baš ću ga javno pohvaliti, što to tebe smeta

i naravno još jedna pjesmica za njega, dobra je osoba a takvih je vrlo malo na forumu i općenito na svijetu:

Vaš link

ovo je tema cenzura pa ću nastaviti u revijalnom tonu, dosadno mi je svi spavaju, samo za Nathana:

Vaš link

New Report

Close