BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prenosim s jednog warez foruma

citati :

http://www.logmein.com/
najbolji od svih !
napravis si free account, instaliras si njihov proggy na komp na koji se spajas i deri …
zakon je zato jer se mozes spajati na kompove koji su iza routera, a da nemoras forwardat port!
plus, mozes se spojiti od kud god zelis, jer se spajas prek browsera, tojest, nemoras instalirati client verziju na komp s kojeg se spajas

evo moram se slozit s ovim … pogotovo jer se ne moram zezat s routerom ako se zelim spojit na neki komp … zakon je, nema sta … samo instaliras program i na komp na koji se zelis spojit i sve iz firefoxa

ja koristin Tight VNC, jednostavno i besplatno”

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Joj čitam postove nekih gastarbajtera, pa to je da se povaljaš od smijeha.

Podvaljuju neke mamce koje ne bi ni pas s maslom progutao, he,he ( PUNT, HOMS, i slično ).

A pljuju po JDKM, ono kao ne sviđa im se prvi i drugi na listi, a sviđao im se dok je dionica bila jeftina, a kad su prodali sad im se kao više ne sviđa.

A u vrijeme kad su najviše hvalili Jadrankamen su iz njega izlazili, he,he,he

Može se to provjeriti na stranicama Jadrankamena iz ožujka i travnja. ( zimzelen, gorki, monalisa i slični nikovi )

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

kolega flyer nije u pitanju firewall nego port preko kojega se spaja na ZSE…na primjer u mojoj firmi taj port je deaktiviran i sada ako hoću imati mostich na poslu, ja bi morao pisati informatičkoj službi i objašnjavati im da mi taj port treba za privatno trgovanje koje radim na poslu…e a to mi se ne da.

Beholder nabavi se neki program koji radi tunneling , ja sam svojevremeno koristio , mislim da se zvao http tuneling ili tako nešto.
U biti je vrlo jednostavno izlaziš preko porta 80 van na stranicu programa i on tamo preusmjerava dalje na željenu stranicu. Na taj naćin zavaravaš restrikcije koje imaš na proxyju vlastite firme.

Mi smo to koristilo svojevremeno za pristup kazaa -i , i savršeno je funkcioniralo , jedino što je trebalo updateirati crack povremeno , jer je dosta nestabilno radilo.

Ali ako kupiš program to je to.
Toliko od jednog samoukog informatičara.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

thx kolege, ali kao što rekoh PG je to sredila za svoje korisnike [smiley2]

beholder: ” kolega flyer nije u pitanju firewall nego port preko kojega se spaja na ZSE…na primjer u mojoj firmi taj port je deaktiviran i sada ako hoću imati mostich na poslu, ja bi morao pisati informatičkoj službi i objašnjavati im da mi taj port treba za privatno trgovanje koje radim na poslu…e a to mi se ne da. ” Beholder nabavi se neki program koji radi tunneling , ja sam svojevremeno koristio , mislim da se zvao http tuneling ili tako nešto. U biti je vrlo jednostavno izlaziš preko porta 80 van na stranicu programa i on tamo preusmjerava dalje na željenu stranicu. Na taj naćin zavaravaš restrikcije koje imaš na proxyju vlastite firme. Mi smo to koristilo svojevremeno za pristup kazaa -i , i savršeno je funkcioniralo , jedino što je trebalo updateirati crack povremeno , jer je dosta nestabilno radilo. Ali ako kupiš program to je to. Toliko od jednog samoukog informatičara.[smiley2]

A kak ces to ako nemres na comp instalirati niti jedan program?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Onda nema lijeka. Moraš imati administratorske ovlasti na svom kompu.

Pouzdano se govori da veliki meštar izlazi polako iz PUNT-a.

Ovaj tjedan možda još u prvih 10.

Vrijeme je i da vi razmislite da li se iplati ulagati u gače ili ćete kao veliki na vrijeme uteći.

10 puta više dionica je na prodaji nego na kupnji.

Pametnome dosta.

A gle kako…..snađi se , pitaš admine da ti uđu sa admin pravima da si nešto kao podesiš u windowsima, u međuvremenu u minuti instaliraš program i to je to.
Ako niti ti ne možeš , onda sorry, ništa od svega.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pouzdano se govori da veliki meštar izlazi polako iz PUNT-a. Ovaj tjedan možda još u prvih 10. Vrijeme je i da vi razmislite da li se iplati ulagati u gače ili ćete kao veliki na vrijeme uteći. 10 puta više dionica je na prodaji nego na kupnji. Pametnome dosta.

Mbaricevicu tko još prati tu dionicu?
Da li su kupili kompjutere , čujem da je HOMS ima nedavno otpis vectri iz 95. godine , da nisu otpisali prema PUNTU, ha?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mbaričević je na strani istine i kaže Vam da onaj koji radi na baušteli izlazi iz Gačare, a vidim da je krajnje vrijeme da se bježi iz ovog gubitaša.

HOMS je Apple za PUNT.

Bježite dok je vrijeme. Prvi se još mogu spasiti jer se nalozi za kupnju većinom oko 11 kuna i nešto lipa.

Unatoć nekim špekulacijama o tome da neće biti povečanja kamatnih stopa , ove godine banke će povećati kamatne stope na kredite građana.
Neke su već krenule, neke su u fazi donošenja odluke o povečanju kamata.

Kod većine će biti vjerovatno slućaj da će kamate biti povećane i za postojeće kredite , tako da svi koji imaju kredite u bankama mogu očekivati ove godine pisamce od svoje banke.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Unatoć nekim špekulacijama o tome da neće biti povečanja kamatnih stopa , ove godine banke će povećati kamatne stope na kredite građana. Neke su već krenule, neke su u fazi donošenja odluke o povečanju kamata. Kod većine će biti vjerovatno slućaj da će kamate biti povećane i za postojeće kredite , tako da svi koji imaju kredite u bankama mogu očekivati ove godine pisamce od svoje banke.

odakle to znaš?

New Report

Close