[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)[/color]
Daj delboy ne laprdaj bzvz. Odavno nemas ovu dionicu i na svaki porast cijene pricas kako je skupo. Zar je zvcv jeftino? Sto je bilo sa cuvenim dokapom zvcva po 380kn? Pojeli misevi i sad opet ide stecaj tvrtke.
Lrh je u dvije godine napravila posao o kojem sve firme na zse mogu sanjati
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)[/color]
kanabisu, mi se ne znamo, ti ne znaš što ja imam, a prije će ovo u stečaj nego zvečevo. naravno, ostoja će zaraditi, ali ti nećeš. ne budi bezobrazan. prodao sam dio odavno, sad ću ostalo. odakle tebi pravo da mi govoriš na ovaj način? nauči se kulturi. ako ti je ovo jedini argument, jao si ga tebi.
ali nebitno, navucite vi to još samo malo da skroz izađem odavde uz opasku: ne ponovilo se.
Pametujes ljudima o nekretninama zenama i autima. A cim dobra firma raste, ti prodas. Normalno da si prodao, kad na ostalim tvojim biserima ni nema kupnje po 6mj. Tvojih posljednjih 10 komada nece nikog uplasit
nije 10 kompa, nije 10. prodajem jer imam važna ulaganja. kupujem još jedan odličan auto. i nisam rekao da ću sutra tako da ćeš slobodno moći istresti sve svoje dionice bez bojazni da ću ti rušiti cijenu, jer tako vi radite. a moje bisere pusti. u njima imam manje nego ovdje ako te baš zanima, ali ti sudiš sve po sebi. kad ja pišem negativno, ti misliš da kupujem. to znači kad ti hvališ – prodaješ…zato – nemoj dalje – kažem da je nebitno. ja ulažem u uživanje. dosta je bilo papira. ovdje sam u plusu.
Kolege smirite se malo, nema potrebe za povišenim tonovima.
Činjenica je da je svašta moguće, sjetite se samo Jadranke kolega kanabis koja je trebala otić za duplu cifru od one koja je prošla…
Činjenica je i da se može kupiti tvrtka Nonnullus i izbjeći ponuda malim dioničarima.
Ispravite me ako griješim.
Također mišljenja sam i da te silne viletine koje nisu u funkciji mogu biti i uteg “poštenoj” i fer procjeni i prodaji.
Na papiru sve to dobro zgleda a kaj bu od tog svega bumo videli!
Naravno da neće biti prodana preko burze. Pa tko ikad prodaje takve stvari preko burze? Eto Delboy bit će mi žao što odlaziš jer uvijek su potrebni oni koji vam dok mislite da ste pobijedili i da ste popili svu pamet svijeta, na uho govore “Memento mori”
Što se tiče ovih vaših zanovijetanja oko mutnih igara pozvao sam vas da nam ukažete i jedan jedini primjer gdje je ponuda izbjegnuta na način da se proda tvrtka kčer, i da nam ukažete ne primjer kada je tvrtka kupljena po principu pola na crno pola na bijelo.
Pa mislim da je onda možda malo bezveze da se vraćamo na te teme.
No rekao bi da ste u jednom dijelu vašeg posta u pravu. Da se cijena “napucava”. Samo niste se obratili onima koji to rade jer to nisu ovi forumaši s kojima se prepucavate.
Dolazimo do jedne stvari koja je jako bitna i ja sam na nju upozoravao: a to da je LRH godinama bila izvan fokusa, slabo “reklamirana”, nelikvidna ispod radara. Pisao sam o tome. Iako su rezultati bili natprosječni nigdje se to nije spominjalo.
No sada se stvar jako mijenja, ali ne zbog par forumaša, naravno.
Ako nešto prodajete gledate da se o tome što više piše, prikaže u boljem svijetlu, namještate i prikazujete bolje rezultate, odgađate troškove, pumpate prihode. Nastojite tvrtku učiniti što privlačniju potencijalnom kupcu. To će sada biti bitna razlika.
Možemo mi ovdje sad pljuvati i gazdu i tvrtku koliko god želimo ali nemamo šanse da nadglasamo mašineriju koja je sad upregnuta da se ovo “napumpa”
Zar mislite da su novinari slučajno jedni drugi za redom došli na ideju da pišu o LRH. Prvo par članaka Jutarnji, pa portali, pa sutra Novi list itd.
A za 15 dana objava rezultata pa opet hvalospjevi i najave itd itd.
Sjetite se kad ste zadnji puta nasjeli na to pumpanje 2007 i pokupovali od Ostoje dionice po 6000 kn i onda čekali eto 8 godina da on to ponovo izvede.
Ja sad uopće više ne moram raditi ni analize ni izračune, stvar je krenula u jednom smjeru, a svatko za sebe neka odluči kad uskače ili iskače.
dalibore, neću ja tako skoro, ne brini. a na moje provokacije ne treba se obraćati pažnja jer to su samo provokacije. ja volim provocirati da vidim reakcije. neki se uhvate pa pokažu svoje pravo lice, kao kanabis koji odmah spominje dionicu za koju on misli da ju posjedujem u portfelju. jako bi se iznenadio koje ja sve imam dionice.
s druge strane, ja samo govorim ono što može biti, a to je da LRH ode po 10000 po dionici, ali nekima u džep, a nama figa.
nekima to smeta, a to pokazuje da sam u pravu jer ne bi se nitko uzrujavao da ne misli da je takvo što moguće.
nemojte se hvatati na prvu, nemojte spuštati, likovati, biti jadni. budite ljudi. a ove provokacije shvatite na pozitivan način. pomažem vama, jer nije dobro uvijek govoriti kako je sve super. barem smo mi ovdje iskusili što znači biti namagarčen.
kolo sreće u miramarskoj 24 se okreće i ide sve do opatije
rivp/satis-snho-lrh
hita-vrijednosnice-snho-2 nove dionice
fond Capital two kupuje lrh a kome će je prodati?
fond Fima kupuje snho
LRH ide na prodaju a cijena na burzi pada?
Film wall street je nula za ovu storiju.
gdje će se piti šampanjac više vjerojatno ni sami suvlasnici nisu sigurni
Dragi prijatelji, čim kliknem na odobri prijateljstvo, stranica mi se sruši…ne znam zašto..ostale su 3 poruke koje ne mogu realizirati.
A ti previše pridaješ pažnje sam sebi i onom što ti odgovara a pogotovo u kojoj si poziciji (dionice keš) čitaš tuđe pm i slično.
Stvarno si me raspizdio.
Napisao sam samo da kressho treba otvorit blog i ti to brišeš.
Pa ti nisi normalan.
Mogli bi malo tvoji poslodavci više početi gledati što radiš za plaću koju ti davaju..
A kad smo kod tlapanja to je jedino što ne cenzuriraš.
Primjer ivana 7 i drugi padobranci.
Evo zašto si Vjeko sad izbrisao ove postove prije.
Jeli ovo bez cenzure ili nije..
Evo primjer kako vodiš forum..