Pridružujem se čestitkama, svima želim sve najbolje u Novoj 2007. godini.
Puno zdravlja, ljubavi i sreće u novoj 2007 godini želim!
Svima želim sve ono što si i sami žele .
Svima sve najbolje u novoj godini, al ipak prije svega puno zdravlja!!!!
Sretna Vam i uspijesna Nova godina!!!
[smiley1][smiley2][smiley3][smiley4][smiley5][smiley6][smiley7][smiley8][smiley9][smiley10][smiley11][smiley12][smiley13][smiley14][smiley15][smiley16]
Sve najbolje svim forumašima u novoj, 2007. godini i neka vam portfelji svima još više rastu nego u ovoj izrazito uspješnoj 2006. [smiley1][smiley2][smiley11]
Sretna Nova godina svim sudionicima Internet foruma, kako ovog tako i svih postojećih!
U tu čast prilažem jednu lijepu pjesmicu:
Želim sretnu i uspješnu novu godinu svima vama koji pišete na forumu i koji ga čitate, kao i moderatorima i urednicima foruma, naravno uz još bolji uspjeh na burzi tijekom 2007. godine. Svima zahvaljujem na polemikama i korisnim opaskama jer od svakoga možeš ponešto naučiti i nadam se još konstruktivnijim razmišljanjima u 2007. godini. Sad se odmorite ovih par dana i nemojte misliti na burzu (moš mislit…).
Svima Vam želim sretnu i uspješnu Novu 2007,obilje obiteljske sreće božjeg blagoslova.a na burzi meteorski uspjeh![smiley4]
Možda su znanac i bmwejac jedna te ista osoba[smiley1]
Ovo nije bilo lijepo od tebe. Ne moraju mi baš svi znati broj registracija. Nemoj da ja uslikam tvoj auto[smiley1]
quark:
”
”
Ovo nije bilo lijepo od tebe. Ne moraju mi baš svi znati broj registracija. Nemoj da ja uslikam tvoj auto[smiley1]
Pa i trebalo bi mu uslikati auto da i mi ostali znamo identitet njegovog bolida, hi,hi,hi[smiley1]