BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pridružujem se čestitkama, svima želim sve najbolje u Novoj 2007. godini.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Puno zdravlja, ljubavi i sreće u novoj 2007 godini želim!

Svima želim sve ono što si i sami žele .

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Svima sve najbolje u novoj godini, al ipak prije svega puno zdravlja!!!!

Sretna Vam i uspijesna Nova godina!!!
[smiley1][smiley2][smiley3][smiley4][smiley5][smiley6][smiley7][smiley8][smiley9][smiley10][smiley11][smiley12][smiley13][smiley14][smiley15][smiley16]

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

Sve najbolje svim forumašima u novoj, 2007. godini i neka vam portfelji svima još više rastu nego u ovoj izrazito uspješnoj 2006. [smiley1][smiley2][smiley11]

Sretna Nova godina svim sudionicima Internet foruma, kako ovog tako i svih postojećih!

U tu čast prilažem jednu lijepu pjesmicu:

Vaš link

Želim sretnu i uspješnu novu godinu svima vama koji pišete na forumu i koji ga čitate, kao i moderatorima i urednicima foruma, naravno uz još bolji uspjeh na burzi tijekom 2007. godine. Svima zahvaljujem na polemikama i korisnim opaskama jer od svakoga možeš ponešto naučiti i nadam se još konstruktivnijim razmišljanjima u 2007. godini. Sad se odmorite ovih par dana i nemojte misliti na burzu (moš mislit…).

Svima Vam želim sretnu i uspješnu Novu 2007,obilje obiteljske sreće božjeg blagoslova.a na burzi meteorski uspjeh![smiley4]

Želim svima, puno zdravlja, ljubavi i sreće u 2007. godini

Možda su znanac i bmwejac jedna te ista osoba[smiley1]

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ovo nije bilo lijepo od tebe. Ne moraju mi baš svi znati broj registracija. Nemoj da ja uslikam tvoj auto[smiley1]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

quark:

Ovo nije bilo lijepo od tebe. Ne moraju mi baš svi znati broj registracija. Nemoj da ja uslikam tvoj auto[smiley1]

Pa i trebalo bi mu uslikati auto da i mi ostali znamo identitet njegovog bolida, hi,hi,hi[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Zelim svima sretnu i uspjesnu novu 2007. godinu….

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close