BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako se moglo uočiti jučer, niti jednog jedinog normalnog članka na PD povodom obilježavanja godišnjice pada Vukovara, kojim bi se bar simbolično odala počast žrtvama, osim "zabrinutog" pupovca za vukovarsku nesreću i "zadovoljnog" potkupljivača sabe, govori dovoljno da je smrt gospođe jovanke broz za PD znatno važnija od smrti tisuća hrvata i hrvatskih građana tijekom domovinskog rata, trebam li dodati onu poznatu riječ na kraju ili se podrazumijeva ?

Kolega ,bilo je komentara,nekom forumašima ne odgovara,u hrpi postova imate mržnju prema Hrvatskim firmama,-kao da ti isti žive u zanzibaru,a ne u HRVATSKOJ-američka ekipa-zna se koja-MAĐARSKI i ini Ž…. -uništili su CIJELI SVIJET,ZSE-zna se tko-oni su se od 2008-2009 vratili-ISTI TI I MASNO ZARADILI, gdje su bili sa cijenama dionica,mi smo ostali na min.,zakaj -kaj su oni napravili da bi se digli 400-500-1000-% nazad-ništa.Dok MI Hrvati ne naučimo cijeniti svoje ,nebu sreće-sva ta ista ban..,dolazi u Hrvatsku i uživa po mizeriji od cijena-HOSTEL U NJEMAČKOJ KOŠTA MIN 20 EURA PO OSOBI-BOG I HRVATI

Mogu ja samo pitati u vezi generala Gotovine? Ima li on- ili nema- građevinske
firme registrirane u inozemstvu / Francuskoj/ koje grade ovdje u Hrvatskoj..
Ako ima, onda koje objekte grade i da li sve to još funkcionira….
Hvala.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

U Vukovaru na jednoj strani 100.000 ljudi.

Na drugoj strani šačica politarčića.

preko 28.000 komada je prošlo na 15kn
pa vi malo razmislite

Evo Uskok istražuje promjene GUP-a u Zagrebu.

A Istra? A friški slučaj onog istarskog prevaranta Ostojeća? A Jakovčić?

Bajiću odgrizu uzicu na kojoj te drže vladajući.
Inače bi mogao i ti u Remetinac.

SVIM HRVATIMA ŽELIM UGODNU VEČER,MALO PRIJE KRAJA UTAKMICE,KOJU DOBIVAMO ,BOG I HRVATI I DOBRU ZARADU NA ZSE[emo_smijesak]

[emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]MI HRVATI SMO U BRAZILU[emo_smijesak]

Nove milijarde duga, nema tu sreće. Crvena banda kolje i pali sve hrvatsko gore nego 90-ih.

Stanje nacije

Za svaku kupovinu iznad 100,00 kuna – APAURIN – gratis !

Jeli protuustavno veličati Tita i komunizam.
Mislim da nije, a ako jeste nek me Jovanović prijavi Dorhu.

Zato evo jedne:
Druže Tito samo kaži, radit ćemo i po kiši.
Neka kaže Jovanka, radit ćemo bez prestanka.

gleda li tko komete?

… jutros oko 07. sam ih vidio 3 kom od toga jednu impozantnu koja je prošla cijelom putanjom od istoka prema zapadu… od tada svako malo, ali treba imati sunčane naočale jer se kreću u putanji oko sunca

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Najveća zapljena novaca ……4.75 MIL EURA…….. Jeste li sigurni- da nije
bilo čistih 5.00 MIL EURa…….da nije , usput nestao dio novaca obzirom na
današnje prilike, ne…..?
Mislim , koja mafija šalje takav iznos….valjda se zaokruži jednostavno?

New Report

Close