BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sretan Božić.
– želim svim forumašima i Vašim obiteljima,moderatorima poslovnog, te svima Vama koji nas čitate i pratite na ovim stranicama.

Sretan Božić. – želim svim forumašima i Vašim obiteljima,moderatorima poslovnog, te svima Vama koji nas čitate i pratite na ovim stranicama.

Pridružujem se čestitkama.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Najsretniji Bozic svima, puno srece i zdravlja!

[smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Sretan i blagoslovljen Božić svim forumašima [smiley2]

1. svim ljudima stretan Božić!!!

2. mislim da bi se neki forumaši morali zamisliti o svom mentalnom zdravlju, jer pisat na Božić o dionicama, pregledavat dioničare u SDA, to je po meni zabrinjavajući stupanj ovisnosti

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

1. svim ljudima stretan Božić!!!

2. mislim da bi se neki forumaši morali zamisliti o svom mentalnom zdravlju, jer pisat na Božić o dionicama, pregledavat dioničare u SDA, to je po meni zabrinjavajući stupanj ovisnosti

Hvala bogu da si nam ti zdrav i da se brineš za forumaše. Sretan Božić i tebi [smiley1]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

1. svim ljudima stretan Božić!!! 2. mislim da bi se neki forumaši morali zamisliti o svom mentalnom zdravlju, jer pisat na Božić o dionicama, pregledavat dioničare u SDA, to je po meni zabrinjavajući stupanj ovisnosti

A što ti radiš na forumu na Božić ako je to tako strašno?
Ili se možda i sam prepoznaješ među ovisnicima??? [smiley1]
A kao što mogu vidjeti ima nas više!!
Što drugo reći nego: “Živjela nam naša droga! Živio forum!!!” [smiley2]

La vita e bella!

Cestit i Blagoslovljen Bozic svim forumasima…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sretan Božić i uspješna nova 2007.godina, bez poreza na kapitalnu dobit!

Sretan Božić i sve najbolje.

Još malo opuštanja uz najmilije:

Vaš link

Sretan Bozic svima

New Report

Close