BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim nekima sam se žestoko zamjerio i pokušavaju udariti najniže što mogu. Međutim nisu Baričevića
uspjeli svladati i mnogi jači neprijatelji. Na krivog su se namjerili.

Hvala mnogim forumašima na porukama potpore. I dalje će nastaviti biti tamo, na granici. Tamo gdje
oni nikada neće moći doći. I dalje ću gajiti doktrinu gtomislava, mmajdaka i ostalih koji nas
čuvaju od raznih “dobročinitelja “.

Obzirom da su Božićni blagdani, a svaka navijačka skupina mora imati svoju himnu ja Vam posvećujem ovu:

***obrisano***

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Nije ti baš neka rima…ko da je pisao Wolfgang Von Matosch poslije “bala” na dvoru Cara Terezije.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Vidim da mi mnogi čestitaju čak i na drugim forumima pa se pridružujem čestitkama ” Centru ”

Vaš link

Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima nije slučajna !!!![smiley1]

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Čestit Božić te sretnu i uspješnu Novu investitorsku godinu
želi vam
Tima

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

Svim forumasima, pa i provokatorima, zelim sretan Bozic i sve sto si sami zele…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Svim forumašima od srca želim Čestit Božić, te zdravu i uspješnu 2007. godinu.

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Svim INA-šima, pa i provokatorima pa i svim onim drukerima protiv naše najveće tvrtke, želim sretan Bozic i sve sto si sami zele…

ovaj post nije kopija, već originalan u cjelosti

Evo jedne pjesme zahvale našem najdražem forumu, forumu gdje ne postoji jednoumlje i gdje moderator ili administrator ne miče one koji šapice njegove nisu polizale, na forumu gdje ljudi su bez imalo sebičnosti dijele stanja na monitorima, gdje se ne brišu postovi na onim temama u kojem moderator ima interesa itd.:

Vaš link

Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi Vam
loco

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Cestit i blagoslovljen Bozic svim kolegama forumasima i njihovim obiteljima!

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

iz zakona…
“…Glavna skupština može opozvati člana nadzornog odbora i prije isteka mandata za koji je izabran. Za odluku o tome potrebna je većina od najmanje tri četvrtine od danih glasova. Statutom se može odrediti da je za to potrebna veća većina a može se zahtijevati i ispunjenje dodatnih pretpostavki.
Imenovanoga člana nadzornog odbora može u svako doba opozvati onaj tko ga je imenovao i zamijeniti ga drugom osobom. Ako više nisu ispunjene pretpostavke za imenovanje člana nadzornog odbora koje su određene statutom, glavna skupština može imenovanoga člana opozvati običnom većinom glasova.

Sud će na zahtjev nadzornog odbora opozvati člana toga odbora ako za to postoji važan razlog. O postavljanju zahtjeva nadzorni odbor odlučuje običnom većinom glasova. Ako se radi o članu koji je imenovan u nadzorni odbor, zahtjev sudu mogu postaviti i dioničari koji imaju dionice čiji ukupni nominalni iznos čini najmanje jednu desetinu temeljnoga kapitala društva….”

“…Vođenje poslova dioničkog društva ne može se prenijeti na nadzorni odbor…”

“…Iskorištavanje utjecaja u dioničkom društvu. Odgovornost za štetu. Tko s nakanom koristeći svoj utjecaj u društvu navede člana uprave ili nadzornog odbora, prokuristu ili punomoćnika da poduzmu nešto na štetu dioničkog društva ili njegovih dioničara, odgovara dioničkom društvu za štetu koja mu time bude pričinjena. Ta osoba odgovara za štetu i dioničarima, ako im je ona nastala, neovisno o šteti koja je pričinjena dioničkom društvu….”

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Svi dionicarima zelim sve najljepse za Bozic i Bozicne blagdane[smiley2]

New Report

Close