Premješteno iz teme: [color=blue]Tehnička i software, podrška za bolje praćenje , burze[/color]
Kad izlazi novi JDD?
Jel možda u ZG već na kioscima
Premješteno iz teme: [color=blue]Tehnička i software, podrška za bolje praćenje , burze[/color]
Kad izlazi novi JDD?
Sutra (22.12) je na kioscima (ali si malo fulao temu)
Kad izlazi novi JDD?
Ja ga vec imam… bio jucer na prezentaciji hehe
FIMA Equity 19.12. kn 61.25 %
Aureus Equity 19.12. kn 65.21 %
Sto mislite? jel trka gotova? ili recimo moze FIMA dici npr :JDKM-R-A
LKRI-R-A
MMTZ-R-A
PIKR-R-A
DDJH-R-A
[smiley11]
Montmontažu sigurno neće dizati Fima, nego će je dizati Aureus. Čak bi se usudio kladiti da je Fima danas istaknula strašilo od 27 komada na 43.000.
Aureus ti ima 10% imovine u MMTZ [smiley2]
Fima je hrabra jer zna da im Aureus ne smije maznuti tih 27 komada, no to ne znači da ih ne može maznuti netko drugi, hi,hi,hi onda bi mogao biti otvoren put prema mom targetu[smiley2]
Ako je Auresu maksimalnih 10% imovine u MMTZ, tko ce dizati cijenu nagodine i kako ce je braniti u slucaju eventualnog pada ili pokusaja rusenja?
Ako je Auresu maksimalnih 10% imovine u MMTZ, tko ce dizati cijenu nagodine i kako ce je braniti u slucaju eventualnog pada ili pokusaja rusenja?
Vjerojatno imaju veći priljev nego odljev keša pa im imovina pod upravljanjem raste.
U slucaju da ne dodje do preokreta trenda mogli bi isto tako samostalno uzrokovati pad kada budu prisiljeni prodavati udio u MMTZ u svrhu smanjivanja maksimalnog postotka. HANFA jako lose gleda na prekoracenja
Navijam za takav scenarij (sorry indijanče). Voliko bi kupiti MMTZ ali ne na povijesnom maksimumu.
Nema problema, znam ja da dok nekome ne smrkne drugome ne svane, samo te moram upozoriti da ovih 42.000 slavuja nije povijesni maksimum. Pshaw, opet moram posegnuti za “sadistikom” ( hi,hi baš me mučio onaj dosadni dr.Šošić ). Povijesni maksimum je 45.000 slavuja i to prije mjesec dana.
[smiley2]
Mračna silo, u slučaju rušenja cijene ja ću dotičnom pomagati, kao što mu pomažem sad kad je diže. Isto što bi i oni na Transadriji trebali raditi, kad Fudurić ruši, treba mu pomagati, a kad diže opet isto pomagati. I sve pet. A ne ljutiti se na novinske članke i nedužne novinare, hi,hi,hi[smiley1]