BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

@ pobjeda
Što si se razgalamio? Piše u pravilima foruma da se ne smije pisati štampanim slovima, a ti ih još i podebljao. Je li se Ti to dereš na mene? I da, od silnog uzbuđenja zaboravio si staviti tri uskličnika na kraju.
Odgovor: – nisam ti rekao. Napisao sam ti. Bilo je to na Business.hr gdje si također forum zagušio svojim drukanjima. Vidjet ćemo, kad jednom uđeš (ako uđeš [lol] ), kako će krenuti bolesni hvalospjevi IGH-a.
Takav si. Ne možeš si pomoći.

@ pobjeda

Odgovor: – nisam ti rekao. Napisao sam ti. Bilo je to na Business.hr gdje si također forum zagušio svojim drukanjima. Vidjet ćemo, kad jednom uđeš (ako uđeš [lol] ), kako će krenuti bolesni hvalospjevi IGH-a.
Takav si. Ne možeš si pomoći.

Poslovni dnevnik Zatvori
CoRot2em

CoRot2em | profil
korisnik od: 10.04.2012.
Naslov poruke…
Što si se razgalamio? Piše u pravilima foruma da se ne smije pisati štampanim slovima, a ti ih još i podebljao. Je li se Ti to dereš na mene? I da, od silnog uzbuđenja zaboravio si staviti tri uskličnika na kraju. Treba upozoriti moderatora da radi svoj posao. Odgovor: – nisam ti rekao. Napisao sam ti. Bilo je to na Business.hr gdje si također forum zagušio svojim drukanjima. Vidjet ćemo, kad jednom uđeš (ako uđeš [lol] ), kako će krenuti bolesni hvalospjevi IGH-a. Takav si. Ne možeš si pomoći.

1. derem se na tebe jer ne želiš odgovoriti
2. business.hr veliš? stari moj jedini forum na kojem jesam i na kojem sam ikada bio je ovaj.

Vidim ja da se tebi od minusa pomutio um. To je jasno. Žao mi te je i trebao bi čuvati živce jer će te to ubiti. Zapamti ništa nije bitnije od zdravlja.
Hebeš novce, ako skreneš a očito si na dobrom putu ode sve kvragu.
Čuvaj se i sretno.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

CoRot2em @ a koji je tvoj prosjek ? koliko sam vidio logirao si se oko 800-1000kn i tada pisao o smjesnim cjenama…i nekim vlakicima koji upravo krecu sa perona…ha ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Koji je ovo lumen koji je prodao tri komada na 512 kuna? Gori mu pod petama! Veliki ulagač. Ima takvih na ovom forumu, oho-ho!

@ inverter

Prije sam pisao na Business.hr i nisam bio na ovom forumu. Kad je tamo propao forum ZSE-uživo premjestio sam se ovdje.
Naravno da mi je prosjek dionica koje trenutno posjedujem iznad trenutne cijene na burzi. Ali imam neke dobre zarade na igh-u od prije, tako da ukupno nemam što previše brinuti. Naročito zato što mi igh i nije glavna dionica u portfelju. Glavnina love je drugdje, izvan građevine. Ovdje sam se zakačio pisati. Eto, tek onako. Još pitanja?

@ ekonomista1
Nisam zadnje kupovao na 800 kuna. Kupujem stalno, svaki mjesec.
Sječaš li se kad je IGH bio preko 2.000 kuna. Rastao je, rastao, a ti drukao na još, još. Kad je počeo padati, napisao sam ti da ga prodaš. Nisi prodao, nego si i dalje drukao na rast. Ja sam ga prodao kompletnog na iznad 2.000 kuna, a ti si ga držao do debelo ispod 2.000 kuna, valjda i do 1.500 kuna. Evo, to ti je samo toliko da mi ne soliš pamet, jer ovo tvoje bolesno drukanje na 401 kunu (kao prvi ulaz) ne znači da imaš imalo pojma u trgovanju dionicama, već samo da tražiš i želiš bolesno nerealno.
Vrijeme, i to vrlo skorašnje će pokazati koliko ti ustvari pojma nemaš i koliko si naivnih ljudi zaribao svojim postovima. Da i padne na 401 kunu koliko će se dionica moći kupiti po toj cijeni? Svatko po jednu? Jadno. Pročitaj si što je napisao K-PAX, pa se malo ravnoj po tome. Bit će ti pametnije.

Tu govoriš da svaki mjesec kupuješ, a u postu prije 30 minuta da ti igh nije bitna dionica., a u zadnjem postu prozivaš ekipu koja prodaje 3 dionice?????????????

Pa sinko ispadaš glup sa svojim komentarima. Lažeš i to vrlo vrlo loše.

Ili si pun ko brod igh-a i na antidepresivima si zbog enormnog minusa, ili si ti veći papan od ovih jer ti svaki mjesec kupiš po tri dionice.

Žalosno!
Rekao sam ti preko PM. Čuvaj psihu prije nego skreneš. Minus te izjeda a očito te već dobrim djelom i pojeo.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Fantastična panoramska snimka marsa, stavite na full screen i uživajte
http://www.panoramas.dk/mars/curiosity-first-color-360.html

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Potrebne refernce za čelna mjesta su
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/212024/Ravnatelja-AUDIO-a-tuze-za-prijevaru-od-16-milijuna-kuna.html

da li se može negdje vidjeti kada kome istječe zatvorska kazna, naime otvaram novu firmu pa tražim direktora! [proud]

ŠPANCIRFEST – CIRKUS KOJI- NAPOKON ZAVRŠAVA !

Gledatelji malih ekrana, dobivaju sliku festivala, koji stvara privid senzacije , a u stvarnosti
– cirkusijada – koja traje u Varaždinu punih 7 dana, morala bi se , u budućnosti ograničiti na kraće vrijeme..
Još iz HDZ-vremena ,televizijskog javljanja Ratka MAČEKA, tada odgovornog direktora VTV-a.
i okolice, Varaždin je priskrbio mnogo besplatne promidžbe na račun promidžbe svog grada i politike
koje je prisutna još uvijek.. Iz Gradske blagajne , osiromašene KREDITIRANJEM – Varteksa u svim segmentima/ pozajmice za plaće, krediti za nogomet, itd, itd. / vjerujte mi, da je
i ne znam kako uspješan Grad u pitanu- NOVACA ZA ŠPANCIR – sigurno- nema.
Gdje su ga nabavili, to se će s vremenom saznati….
Ugostitelji okolice Varaždina, i šire- trpe nastalu štetu- gužvanjem i pozivanjem građana na –
performanse-predstave….zapravo , ne nudi se NIŠTA- osim vizualne šetnje uz nevjerojatnu kaotičnu gužvu..Ograničen prostor za parkiranje, ograničen broj stolica, mali prostori i trgovi..a izložena
prodaja suvenira i sitnica , uvijek i svake godine -ista..
Naplatom ulaznica od najmlađih generacija – pokazana je stvarna , potreba za grozničavom zaradom gdje Grad nije očito imao novaca- za najskuplje izvođače….
Stoga predlažem, da se cirkus- ograniči na 3 dana…kako bi život u ovom dijelu Hrvatske, donio
pravednu ugostiteljsku zaradu- tokom cijele godine jednaku-svima.

Pitanje : Koliko je besplatnih minuta za promidžbu Špancirfesta- osigurao HRT..i zašto ?
postaju mučilište za svaku obitelj, koja želi posjetiti Grad…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Naš društveni sustav… žalosno ali istinito
1) Siromašni: Radi.
2) Bogati: Eksploatira prvog.
3) Vojnik: Brani obojicu.
4) Porezni obveznik: Plaća za trojicu.
5) Lutalica: Odmara se za četvoricu.
6) Pijanica: Pije za tu petoricu.
7) Bankar: Krade tu šestoricu.
8) Advokat: Vara tu sedmoricu.
9) Ljekar: Ubija tu osmoricu.
10)Grobar: Sahranjuje tu devetoricu.
11)Političar: Živi od svih deset.

free flow information

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Nema Sanadera nema ni burze. [wink]

kako kaže ministar financija u nedjeljnom jutarnjem, upravo sanader je izmislio dioničarstvo u hrvata da bi opljačkao narod
? ? ?
[huh]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Ma ovu burzu treba što prije zatvoriti.
Ima više prometa na gradskoj pijaci.
Nema Sanadera nema ni burze. [wink]

upravo zahvaljujuci Sanaderu smo tu gdje jesmo. [bye]

New Report

Close