NA PRIMJERU KASPAROVA:
Dan, kad u Rep.Hrvatskoj iskaz UNIFORMIRANE OSOBE neće automatski biti prihvaćen……….
E, to želimo doživjeti i mi…..
29.03.2012. / 07:31
Ako sad ne uspijemo, nemamo nikakve šanse
"Ako u tom zamahu, koji je sezonskog karaktera, ne uspijemo realizirati investicije koje pripremamo i ako tada realno ne pokrenemo gospodarstvo, tada ova Vlada nema nikave šanse", rekao je Čačić
Radimir ČačićRadimir ČačićPrvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić izjavio je u srijedu navečer da će nezaposlenost rasti i u travnju da bi vrhunac dosegla početkom svibnja, nakon čega bi se, krajem tog mjeseca i u lipnju, trebala početi smanjivati, a gospodarstvo se pokretati na bolje.
"Ako u tom zamahu, koji je sezonskog karaktera, ne uspijemo realizirati investicije koje pripremamo i ako tada realno ne pokrenemo gospodarstvo, tada ova Vlada nema nikave šanse", rekao je Čačić gostujući u HTV-ovoj emisiji "Otvoreno".
http://www.nacional.hr/clanak/127399/ako-sad-ne-uspijemo-nemamo-nikakve-sanse
Gospodarski rast čeka nas 2013.
Čačić uvjerava: Ako se investicije ne realiziraju, dat ću ostavku
——————————————————-
– Očekujemo da se sve ovo što smo pokrenuli počne prepoznavati i u stvarnom životu u četvrtom tromjesečju – istaknuo je Čačić te dodao kako je iznimno važno što smo zasad uspjeli održati kreditni rejting.
Osobno mislim da se gosp. Čačić precijenio jer vrijeme curi a rezultata nema
Neslužbeno: BDP je u drugom kvartalu pao više od 2%
http://www.seebiz.eu/nesluzbeno-bdp-je-u-drugom-kvartalu-pao-vise-od-2/ar-43446/
Također milim da ova vlada nije u stanju skupiti ekipu koja će odrađivati ono što im gosp. Čačić zapovjedi, tako da že se po meni prvi rezultati ove Vlade ,ako u međuvrmenu ne dođe MMf moći vidjeti pred kraj mandata iste.
Bit će im potrebno najmanje 3 godine da oforme tim ljudi koji će kopmentantno , s velikim povjerenjem i bez suvišnih "driblinga" odnosno bez pogovora odrađivati ono što se od njih bude tražilo. zapravo tek tad očekujem poboljšanje i efikasnost državnog aparata.
Naravno ako MMF stigne isto će se dogodoti znatno prije ali ćemo ekspresno i u bescjenje rasprodati sve ono što su nam generacije vrijednih ljudi prije nas ostavile.
Gogi samo da se osvrnem na ovaj dio iz tvoga posta-
"Čačić uvjerava: Ako se investicije ne realiziraju, dat ću ostavku"
Ljudi moji on je ubio dvoje ljudi i nikom ništa,pa zar netko si može zamisliti da će dati ostavku zbog investicija-osim ako opet-ponavljam- opet njegove firme nisu u tim investicijama,kao i za vrijeme i HDZ-a i Račanove vlade.Neki "ljudi" imaju 100 lica,a dotični-?????????Čovjek za svaki sistem.Najgore od svega je to šta ustvari vladu čine Čačić i Linić,dok im je Milanović potrčko i glasnogovornik i to jako loš.Ako se vladajuća stranka može nazvati socijaldemokratska,onda socijalo moja bolje da nas i nema.
Bog i Hrvati.A valjda će i nama koja žarulja u glavama prosvijetliti.
MILIJUNSKE EKO RENTE !
Ova država sebi je dozvolila da je nekolicina građana financijski ucjenjuje EKO RENTAMA..koje
su isplaćeme u milijunskim iznosima….?????
Da li smo mi normalna država :
1- jer dozvoljavamo naseljavanje na prostorima odlagališta
2. – jer nismo preselili građane na drugo mjesto-mogli ste im tim novcem napraviti VILE NA
PANTOVČAKU–
3. – jer možemo očekivati- da će kad im ustreba novac- slijedeći put OPET LEĆI ispred kamiona!
Ma, njima se ne živi drugdje- nego na grbači ovog društva- a Jakuševac im je sredstvo za
dobivanje PRIHODA , o kojima drugi mogu samo sanjati…………… !!!
Tko je potpisao te glupe ugovore s njima ???
Pozdrav svim forumašima čim sam ja kao rođeni baksuz postao član forima dionice idu – 50 % . Samo se šalim nemojte se bojati [cool] ali u svakoj šali je barem pola istine. [cry]
Otišla gledati nekretnine na more, do nedjelje….
Jel ovo sad novi trend da na nacionalnoj televiziji, za koju plaćamo pretplatu, ne možemo gledati utakmice. Ovo već prelazi granice i banana države. [pray]
http://www.tvrtka.biz/tvrtka/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=65
…evo jedne izvrsne stranice vezane za poduzetnike početnike… [thumbsup]
Da li je kraj krize u svijetu.Ovo je moje razmišljanje.Kad i gdje je počela kriza?Mjesto-Amerika-vrijeme -trenutak kad se gube izbori u SAD-u i Amerika dobiva prvog crnog predsjednika i još tome islamske vjeroispovijesti.A sada će isto tako kriza nestati kao šta je i došla.Obama pada,kriza nestaje.Toliko o Američkoj demokraciji,ljudskosti i pravima pojedinca.
I samo da se osvrnem na novu podjelu Hrvatske po zonama.To mi izgleda kao ono kad se veli-"ajmo podijeliti bratski-pola-pola.A stariji i iskusniji sa strane im veli-Bratski ?-pa nije bratski pola pola,nego ko više uhvati.
Bože čuvaj Hrvatsku,jer sami ćemo ju prodati i izgubiti.
Bakice bok kako si?
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
Ima jedan post koji upada u oko, a kaže:
100 dionica po 401 kunu,
200 dionica po 341 kunu,
400 dionica po 281 kunu
Ukupno 700 dionica po prosječnoj smiješno niskoj cijeni od 315,28 kuna, od čega se 57 posto dionica mora kupiti po još smiješnijoj cijeni od 281 kunu. Od koga kupiti tu količinu na tim razinama? Što reći? Ništa! Dobro se nasmijati.
Čini se da će tih upitnih 220.700,00 kuna ostati "raditi" na vezanoj štednji. Slabo će tu biti businessa na dionicama. Ali tako je to. Ne mogu svi biti unutra. Moraju neki i gledati sa strane i biti i ostati izvan priče. [lol] [lol] [lol]
1. zaboravio si napisati "samo primjer"
2. DAJ TI NAMA RAĐE RECI KAKO SI TI TO MENI REKAO DA PRODAM KADA JE IGH BIO IZNAD 2000 KUNA, A TVOJ ACCOUNT JE REGAN U TRAVNJU 2012. GODINE.
DAJ TO POJASNI!!!
Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)
maca popala jezik?