Maistra sa najvećim ponderom u VIN indeksu
U skladu s kriterijima za konstrukciju i izračun dioničkog indeksa VIN jučer je Varaždinska burza objavila njegovu izvanrednu reviziju. Na temelju obavijesti o smanjenju temeljnog kapitala društva SN Holding d.d. Zagreb došlo je do promjene broja redovnih dionica koje su u sastavu indeksa VIN, stoji u obavijesti za medije. Zbog toga je izvršena izvanredna revizija prilikom koje su promijenjene težine pojedinih dionica.
Trenutni sastav indeksa čini 21 dionica. Prema novoj strukturi indeksa VIN najveću težinu imaju dionice Maistre (19,03 posto), a ne Ericssona Nikole Tesle (18,52 posto). Slijede Belje, Jadranka i Lošinjska plovidba. Novi izračuni indeksa su u primjeni od jučer.
Maistra sa najvećim ponderom u VIN indeksu
Najbolji uvijek imaju najveći…………[smiley2]
Vidim kojekakvi licemjeri, hipokriti dotakli su se mog alkoholizma. Ne znam ni sam odakle su to iskopali, ali ja se
ne stidim priznati da sam pio i bio na liječenju od alkoholizma, što mnogi danas ne priznaju ni sami sebi.
Da kucnem u drvo već sam godinu i pol dana potpuno trijezan.
A griotte koje licemjeri spominju mogu staviti zna se već gdje.
[smiley1]
Vidim kojekakvi licemjeri, hipokriti dotakli su se mog alkoholizma. Ne znam ni sam odakle su to iskopali, ali ja se ne stidim priznati da sam pio i bio na liječenju od alkoholizma, što mnogi danas ne priznaju ni sami sebi. Da kucnem u drvo već sam godinu i pol dana potpuno trijezan. A griotte koje licemjeri spominju mogu staviti zna se već gdje. [smiley1]
Ne znam u kakvom ste srodstvu vas dvoje ali to ipak nije bilo lijepo od njega, ali ono sa tetom žužom, pa ta slicica je za poludit [smiley2][smiley2] bas sam se nasmijao….
citat vođe licemjera sa centra navlačenja:
To kaj se mbaricevic pravda da se izlječio, malo koji trezvenjak mu bu u to povjeroval kad vam je taj od malih nogu pil….pa vidite kak’ piše, zbrda zdola,te ide gor’ te ide dol’, te ide lijevo, te ide desno, te bu stajalo, te bu grickalo, pa kaj je to, pa ni to Kina i svilene bube…
Bumo vidli ko odaje moje službene podatke. Mislim da znam o kome se radi i tko stoji iza njega.
No varaju se oni razni navlakači da će spriječiti istinu da izađe na vidjelo.
Vaši postovi na centru navlačenja vidim posjećuje sve više ljudi. Često ulovim sebe samoga a ponekad i još
jednog navučenog člana.
A kad ne znate kako sa istinom idete najniže što možete.
Ne znam u kakvom ste srodstvu vas dvoje ali to ipak nije bilo lijepo od njega, ali ono sa tetom žužom, pa ta slicica je za poludit [smiley2][smiley2] bas sam se nasmijao….
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Ljudi…. šta velite na novi Mercedes Benz CL 500 Sport… [smiley2]…. cna boja vani, bijela koža unutra (proštepana tamnim koncem), tamno lakirano drvo unutra…. [smiley11]
146.980 Eura
Varaždinska burza se gasi 1. veljače
Potkraj siječnja donijeti će se odluka o stvaranju jedinstvene burze
Lider, br 64, 22.12.2006.
Jedna ojačana burza dolazi na pozornicu u pravom trenutku, kada će trebati sačuvati rekorde ostvarene s obzirom na zemlje u široj regiji. Domaće tržište kapitala treću godinu za redom ima izniman uzlazni trend, a ove je godine, primjerice, prema podacima iz studenoga promet dionicama udvostručen u odnosu na isto razdoblje lani.
+ 36,5% burzovnih transakcija
94 na 114 povećanje broja aktivnih VP
+ 77,0% povećanje tržišne kapitalizacije
+104% povećanje tržišne kapitalizacije nakon prvog dana trgovanja Ininom dionicom
“Stranim ulagačima također će biti jasnija situacija s jednom burzom, djelovat ćemo ozbiljnije, smanjit će se troškovi i transparentnost će biti veća” naglašava Denis Fudurić
mmstanic: ” Maistra sa najvećim ponderom u VIN indeksu ” Najbolji uvijek imaju najveći…………[smiley2]
A ja se ne bih baš složio sa ovom tvrdnjom.
Nije to baš tak.
[smiley2][smiley2]
mbaricevic: ” Vidim kojekakvi licemjeri, hipokriti dotakli su se mog alkoholizma. Ne znam ni sam odakle su to iskopali, ali ja se ne stidim priznati da sam pio i bio na liječenju od alkoholizma, što mnogi danas ne priznaju ni sami sebi. Da kucnem u drvo već sam godinu i pol dana potpuno trijezan. A griotte koje licemjeri spominju mogu staviti zna se već gdje. [smiley1] ” Ne znam u kakvom ste srodstvu vas dvoje ali to ipak nije bilo lijepo od njega, ali ono sa tetom žužom, pa ta slicica je za poludit [smiley2][smiley2] bas sam se nasmijao….
Meni se ponekad čini da neš i ne kužim baš najbolje. Tko je tu kome odgovarao i na koji post?
[smiley9][smiley9]
FIMA Equity 19.12. kn 61.25 %
Aureus Equity 19.12. kn 65.21 %
Sto mislite? jel trka gotova? ili recimo moze FIMA dici npr :JDKM-R-A
LKRI-R-A
MMTZ-R-A
PIKR-R-A
DDJH-R-A
[smiley11]