BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

REGISTAR HRVATSKIH BRANITELJA

Nek objava registra bude točka na -i… sramotne pljačke koje smo svjedoci punih dvadeset godina !

Da vidimo, kako su Dalmatinci branili MORE – da ga ne torpediraju – žabari……..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

NAGRADNO PITANJE : Koji je hrvatski direktor HZZO-a udeseterostručio svoju imovinu
za vrijeme svog mandata ?

NAGRADNO PITANJE : Koji je hrvatski direktor HZZO-a udeseterostručio svoju imovinu
za vrijeme svog mandata ?

Vjerojatno onaj kojeg Bajić sad reketari zbog Pfizera [sealed]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

KONTROLA PRIHODA U TURIZMU

Država mora uvesti kontrolu prihoda od turizma, i ne dozvoliti bogaćenje dijela Hrvatske, na račun
ostatka Hrvatske.
Kako varamo državu ?

Neki dan sam otišla na stranice jedne ugledne tur.podružnice u Rep.Hrvatskoj , koja prodaje
aranžmane – tj. NAJAM KUĆA UZ MORE.
Upisala sam planirani termin boravka i broj osoba , kako bih vidjela IZRAČUN boravka u toj kući.
NA KALENDARU MJESECA , zelenim je označeno slobodno mjesto, a upisani termin –
."..nije moguće rezervirati u zadano vrijeme, pokušajte drugi termin.." Nakon mnogo pokušaja, upisujući i termine za slijedeću godinu, nazvala sam AGENCIJU , da pitam- jel ta kuća,
rezevirana – godinama unaprijed? ili koje je vrag s kalendarom..?
Što Vas zanima…-pita ljubazno agentica ….VI nama pošaljite e-mailom , datum, pa ćemo Vam
mi – poslati ponudu. …? –
Dakle, ako DRŽAVA NE ODERE TAKVE AGENCIJE- sa srednje propisanim NAJMOM – za takve kuće
na moru- a koji uključuje – OBAVEZNO PLAĆEN POREZ NA NAJAM KUĆE U TURISTIČKOJ SEZONI-
BEZ OBZIRA NA POPUNJENOST – onda je sama država nesposobna stati na kraj pljački
koja traje u Dalmaciji već godinama…………
Ja bih za takve kuće stavila godišnji POREZ – na cjelokupnu popunjenost 25 % imao ti turiste ili
ne imao i gotovo ….! od 01.06- 01.09.2012. – ali, i prije sezone i kasnije, ako se radi
o moćnim turističkim destinacijama…..
CIJENA / visina / NAJMA po 1m2.- to država mora odrediti sam ovisno o lokacijama .

Na zapadu- nema prevara takve vrste niti plaćanja na crno …..sve je na internetu – SAVKI DAN
NAJMA je zabilježen i vjerojatno plaćen porez po zakonu.

p.s. za 1600,00 kuna MASA PRIPRAVNIKA- EKONOMISTA će Vam na terenu popisati sve takve objekte
u turističkim mjestima.

SAMI PODMETALI POŽARE NA ČIOVU….

Da li bi nas mediji mogli informirati, sa koliko su kuna i na koji način kažnjeni
"HRVATSKI NERONI " koji su od 08-2008. – 2009. godine podmetnuli 13 požara u Dalmaciji,
kako bi vatrgogasci na tom, području dobili novac za svoje Udruge…..? Hvala.

Trebat ce trzistu 5-10 godina da se oporavi. Pametni skupljaju odavno podcijenjene dionice, kao i dionice s perspektivom. Oni koji budu igrali Flokjevu igru, omastit ce brk. Sve u svemu dolaze neka nova vremena, za neke nove ljude…

[thumbsup]

Vidim svjetlo na kraju tunela! [cool]

HZZO platio zaostale dugove ………huuuuuuuuuuuuura !

HZZO platio zaostale dugove ………huuuuuuuuuuuuura !

šta ćeš nam kupit? [kiss]

S V E – ide dobavljačima ……..na žalost.Ono, što ostane B A N K A M A….
A ono što ostane nakon toga…….ne mogu se odlučiti što se može za te sitne novce kupiti.

S V E – ide dobavljačima ……..na žalost.Ono, što ostane B A N K A M A….
A ono što ostane nakon toga…….ne mogu se odlučiti što se može za te sitne novce kupiti.

Kaj bu ostalo nekaj sitno, npr. za jedan dildač ? [cool]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

radnička borba!!
nije sve tako crno.

http://www.advance.hr/vijesti/razgovor-s-radnicima-itas-a-tvornica-se-brani-iznutra-2-dio/

BAUK KOMUNIZMA KRUŽI EUROPOM!!!!

Znači frendice Miami,da ulazak u EU i ne bude tako dobar kao šta si najavljivala.Odnosno svi bi unutra a oni iznutra svi bi vanka.Trenutno su nam osim nas samih i vlade najveći neprijatelji —BANKE.
Zar ne?
Porez na imovinu,dodatni harač,cijene nekretnina padaju,ljudi se zadužili za te iste nekretnine,vanjski igrači jeftino pokupuju sve šta vrijedi,i šta nam ostaje?Pa bit ćemo podstanari u vlastitoj zemlji.
A šta se tiče registra-ja sam branitelj i za sam da se objavi.Ali po ovome ispada da su pedofili puno zaštićeniji od branitelja,jer njihov registar se ne smije objaviti.Ali da šta i očekujem,pa na vlasti ima Hrvata da ih možeš nabrojati na prste jedne ruke.
Sačuvaj nas bože kuge i komunista.

peyo

New Report

Close