BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/viroviticka-vijecnica-s-liste-poreznih-duznika-podnijela-ostavku/1046184/

Svaka čast gospođi. Evo na primjer sin Čakovećkog gradonačelnika Šalamuna je dužan 450.000kuna poreza. Ima dvije firme i obadve su dužne porez. A gradonačelniku ne pada na pamet da ode.
Sram te bilo Šalamune! Sin ti je dužan državi i gradu! Pa kako imaš obraza prikupljati sredstva od građana Čakovca kad ti ni sin ne plača porez.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

AGROKOR Ivice Todorića poklonio je povodom Dana pobjede 5. kolovoza svim djelatnicima Ministarstva obrane te pripadnicima Oružanih snaga svoje Konzumove bonove.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pogodovanje-tajkunu-ili-samo-jeftin-stos-zaposlenici-morha-dobili-bonove-za-popust-u-konzumu/630142.aspx

TIH: Donacija privatne tvrtke državnoj instituciji otvara pitanje o prikrivenoj igri

guz guz liz liz

free flow information

Golubv, da li je i Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Čakovec, na listi …??? Nama se čini da je….
Ali, ima i jedan loš efekt popisa.
Poduzetnik koji je na listi s dugom oko 2.00 MIL kuna, potražuje od države 5,00 kuna DOSPJELOG DUGA
za radove – keramičarske i knauf = na izgradnji POS -stanova….
Kad je vidio da je na listi- pomračio mu se um…Navodno je otkazao ugovor više desetina radnika,
sve ih uputio na burzu i zatvorio firmu………s porukom : Evo, Vam- sad se Vi brinite o njima…meni
to stranje ne treba !!! ……………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://www.poslovni.hr/vijesti/evo-kako-radi-porezna-banka-hrvatske-212381.aspx

Evo o čemu ja trubim…

Nečinjenjem i pasivnošću zaposlenici Porezne uprave kreirali su postojeće stanje s visokim nivoima zaduženosti i malom vjerojatnošću naplate poreznog duga. Za dug koji se ne uspije naplatiti od dužnika, Porezna uprava bi taj dio duga trebala potraživati od svojih zaposlenika. Oni bi se trebali tretirati kao jamci za naplatu navedenih dugova – i to u slučaju kada nisu koristili zakonom propisane mehanizme koji su im omogućavali da se porezni dug uredno naplati u zakonu propisanim rokovima.

(Mehanizmi kazni i ovrha).

Država ustroji instituciju, nazove je Porezna Uprava….jedini zadatak nadzor firmi i građana i ubiranje poreza. A onda se šefovi i njihova potrčkala te iste porezne skompaju sa poduzetnicima i građanima i svojim nečinjenjemi skrivanjem po ladicama varaju i oštečuju svog poslodavca – državu – a država smo svi mi.
To je kriminal a poreznici su u tom slučaju kriminalci. A šefica porezne (i sama do nedavno poreznik) tvrdi da je to dirigirano s viših razina. Znači postoji "KAPO DI TUTI" ??? Zašto ne hapsimo glavnog??

ps: Hebate pa ovaj narod je skroz lud kad ovo tolerira. Znači ja opljačkam banku, uhvate me a ja ljepo objasnim.
Znate…istina je da sam ja opljačkao banku ali znate to je meni dirigirano sa viših razina, radi se o prevelikoj svoti da ja to sam odlučujem. I oni mene ljepo puste doma a zaborave me pitati tko je ta "viša razina"
Ako sam ja opljačkao po naređenju s viših razina zar to ne znači da je ta viša razina veči lopov od mene. On je naručitelj a ja….ja sam samo sitni izvešitelj. Netko je tu fakat lud.

Zašto nebi sutra pročitali u novinama da policija 20 godina nije radila svoj posao. Zašto nebi policijski šef kad ga uhvate da se skompao s provalnikom i ubojicom i nije poduzimao ništa osim tu i tamo poslao mu po neku opomenu, zašto nebi jsdnostavno rekao isto što i poreznici.

"Znao sam da je on ubojica i provalnik ali viša razina mi je zabranila da ga diram. Znate to je prevelika stvar da ja sam odlučujem"

Ljudi moji istina je slijedeća – na svakog jednog za kojeg Zagreb nije dao da ga se dira lokalni šerifi su imali još deset svojih. A ovih deset je tu i tamo moglo srediti još nekome (jer on pozaje prave ljude) pa smo dogurali do 52 miljarde.

Osobno sam prijavio bivšoj šefici građevinske inspekcije Vesni Djakun jednog istaknutog HDZeovca jer ne gradi u skladu sa dozvolom. Rekla mi je da u tom slučaju mora pitati svoju tajnicu na ministarstvu.
Kad sam nakon par tjedana upitao zašto nitko nije izvršio nadzor dotičnog gradilišta relka je doslovno.

Daj nemoj biti naporan, pitala sam tajnicu dal da idemo u nadzor a ova mi je rekla "DA SE NISI USUDILA"

Za takvu državu se sigurno nitko nije borio. U takvoj državi ne želim poslovati. Gasim firmu i otvaram nakon 01.07. 2013 u Njemačkoj. Deset Eura i pola sata posla. ….formulare imaju spremne samu uneseš podatke…neki dan je prijatelj registrirao gmbh…

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

tek kad se riješi problem prezaduženosti,može se nastaviti novi veliki ciklus rasta ekonomije,upali smo u teški glib,iz kojeg se nećemo tako lako izvući,zašto?pa zato što u biti uopće nema rješenja za novonastale probleme,dodatni problem je to što je svjetska ekonomija danas potpuno umrežena kao nikada do sada…ovo je tek početak konačnog pada koji će domino efektom rušiti sve ispred sebe,nastat će potpuni kaos kada se prelije čaša,ja predviđam taj veliki pad između 2015-2018 godine…srušit će se postojeći sustav,pitanje je uopće hoće li postojati dionice,pa čak i neke valute će nestat..čisti indikator kraha je to da ni ogromne količine upumpanog novca više ne daju efekta,jer je realni sektor prezadužen i prezasićen…ja bi sadašnju ekonomiju usporedio sa bolesnikom koji je klinički već mrtav,ali mu umjetno drže srce da još neko vrijeme radi,a doktor linić kaže da će pacijent preživjeti,a u biti već je dugo mrtav,samo nema niko muda da to kaže..linić je već 40 puta u pola godine dizao kredite,pametnom dosta,doduše ima love kod mirovinskih fondova,pa nek oskvrne malo opet od nas…trulež od glupih i bahatih ljudi izašao je na površinu,i tko to ne vidi,nek se dobro zamisli šta radi na ovome forumu..

Evo što sam napisao početkom petog mjeseca. Betex je HDZ (osnivač i vlasnik) i pogledajte na listu koliko je dužan….20 miljuna kuna….

Tri mjeseca su službe koje prate piskaranja po forumu imale vremena da me kontaktiraju i ispitaju. Da su to napravili ostalo bi u buđetu nekoliko miljuna kuna više. Ali nisu. Zašto su pustili Habuša da ošteti buđet Republike Hrvatske??

golubv | privatna poruka | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 17.10.2007.

ocjena poruke

zajednica –
moderatori
A ostavili su i dalje da HDZ vodi porezne ispostave. Čakovec je primjer gdje je Habuš Damir već od hrvatske samostalnosti šef porezne. A svojim inspektorima koji su članovi SDP – a je prijetio da ih treba strpati u geto zbog toga. Sredio zastaru poreza za životnu partnericu inspektora Topleka….drži u ladicama miljunske neplačene poreze poduzetnika članova HDZ – a itd. Uništava male poduzetnike koji nisu spremni biti sluge rigoroznim kaznama i nekakvim spavajučim odredbama. Za to koristi Vukašinović Zorana koji ljetuje i zimuje na skupim odredištima u društvu zaštičenih poduzetnika….

http://www.index.hr/vijesti/clanak/issing-stvaranje-politicke-unije-u-europi-nece-okoncati-duznicku-krizu-u-eurozoni/630391.aspx

Ipak ide ljepo sve po planu [proud]….koje smo mi ovce [cry]

Evo kako to izgleda u Zadru…..ali daleko je od Zadra do Čakovca

Porezni dug dovoljan razlog za smjenu pročelnika ureda

Na pitanja zašto je Stoja Mučaji imenovana za šeficu zadarskog ureda, u Poreznoj upravi su nam rekli da je porezni dug od 52 milijarde kuna dovoljan razlog za promjene čelnih ljudi područnih ureda jer pročelnici odgovaraju za njihov rad, pa i za naplatu poreza. Tvrde da je i promjena pročelnika u Zadru izvršena kako bi ured bolje funkcionirao. O bolovanju Mučaji, kao i slučaju Anić, nisu se očitovali.

http://www.vecernji.hr/vijesti/na-bolovanju-12-godina-a-sad-je-sefica-zadarskim-poreznicima-clanak-440184

Mogli bi početi učiti od Srba kako se rješiti bande korumpirane.Kad će takvi prizori biti svakodnevnica u Hrvatskoj možemo se nadati nečemu….do tad ničemu.

http://www.jutarnji.hr/prva-akcija-nove-srbijanske-vlade-protiv-nedodirljivih-bankara–celnici-agrobanke-uhiceni-zbog-losih-kredita/1046557/

Gle …ako svi kažemo tako banda će se opustiti još više. Ljuti me da Linić nema muda smijeniti Mladineov kadar. Pa kako možeš preuzeti vlast, znači odgovornost za naciju a ostaviti lopove da ti čuvaju kasu?? Nisam znao da je toliko slijep.
Ovrhe su na gruntovnici spremne a znaš što rade Beteks i slični?? Užurbano stavljaju pod hipoteku svoju imovinu. Razno razni lažni vjerovnici sjedaju na nekretnine dužnika. Sve to fiktivno s ciljem da preduhitre poreznu.
Evo na stan u mojoj zgradi koji sam ja prošle godine dao u kompenzaciju Glavnom izvođaću PMP Međimurje a koji je PMP odmao skompenzirao s firmom Betex d.o.o. a Betex ga odmah prebacio na gospođu vlasnicu a ona odmah na svoje kćerke ….02.08. 2012 stavljena je hipoteka od 520.000€.
Pazi kako prozirno. Piše da je hipoteka zbog duga od 520.000€…znači frajer je posudio ni manje ni više od pola milje Eura dječici [lol]
A Habuš Damir , šef porezne koji je držao u ladici 20 miljunaBetexovog poreznog duga i dalje čeka.Naravno i vlasnik betexa i Habuš su ortodoksni hadezeovci. Čeka kao što je čekao u slučaju Sirko d.o.o. i li u slučaju Cemosan…čeka da se sve rasproda ili stavi pod hipoteku pa da objavi kao masu puta do sad "porezna je na žalost zakasnila…."
Ne boje se ovi Linića. Kao da znaju da neće dugo carovati.

ps: ja spadam u one blesane koji su se nako cijelog života provedenog vani vratili da pomognu izgraditi Hrvatsku [cry]

New Report

Close