Diplomatsko-sportsko druženje na vidiku u Londonu
valjda će se moći onda normalno pisati ovdje i neće biti blogerskih svetih krava?
zgodno, zar ne?
GOSPODARSKI INSPEKTOR NA GODIŠNJEM ODMORU ……………….
ČIOVO. Konoba uz more…nigdje ničega, nautičari uz obalu….prašnjavi puteljak za pješake vodi do konobe.
CJENIKA NIGDJE na izloženom mjestu…
KILA PRŠUTA …1.200,00 kuna
RIBA ………….od 400-700,00 kuna
LIGNJE NA ŽARU …. 180,00 kuna
SEZONSKA SALATA 35,00 KUNA
DAGNJE / PORCIJA / 120,00 kuna
/ na tržnici su 9,00 kuna / kg /
VINO / domaće- NIKAKVA DEKLARACIJA /…od 350,00 kuna LITRA – BIJELO I CRNO..nema veze koje.
BOČICA MINERALNE / mala / …20,00 KUNA
GEMIŠT 1dl.vina +1 bočica vode = 45,00 kuna
Sanitarni čvor—nemoj niti pitati, ALAN FORD , replika…
12 ZAPOSLENIH OSOBA…GUŽVA ……./ dolazi se s morske strane , nema puta s kopna za automobile/
Evo, moja prijateljica, gospodarski inspektor- snimila je sa svojim suprugom / mojim knjigovođom/
ovu situaciju na ČIOVU ……kao TURIST …….
ŽIVJELI !
Malo te mrze…imaš novce, zgodnu ženu, sve super….nisi omiljen u prosječnoj sredini, pomiri se s tim..
zadovoljan si i smiren….svi elementi da te ne mogu smislit ko poduzetnika…..
Malo te mrze…imaš novce, zgodnu ženu, sve super….nisi omiljen u prosječnoj sredini, pomiri se s tim..
zadovoljan si i smiren….svi elementi da te ne mogu smislit ko poduzetnika…..
Manje zbog navedenog a puno više jer nedam nikome ni kunu mita, jer poznajem zakone pa se nedam pljaćkati……….
[/quote]
aaa, neće ići, ako znaš zakone onda češ upravo dati mito !!!
Ili ga već daješ ?
Poznajem i ja zakone, a sada mi kaži po kojem zakonu nisi kriv, ako sve radiš po zakonu ?
Uh vidi listu dužnika. U top 10 moje županije nitko ne vozi auto ispod 100 000 eura 😀
Ekipa zna, a na nama ostaje da učimo kako [thumbsup]
Uvijek je igra hoće li država tebe nategnuti ili ti državu. Ovo su majstori.
Uh vidi listu dužnika. U top 10 moje županije nitko ne vozi auto ispod 100 000 eura 😀
Valjda sad dok se lista pregleda će početi trgovanje na burzi. nego, može li mi netko objasniti zašto se ne vrše ovrhe tim dužnicima? Nije po ustavu..ili? Pa mi izlazimo iz krize već sutra, samo nek im oduzmu stvari, kuće itd. Evo, jedan iz moje ulice je dužan mil kn, taman koliko mu vrijede 4 auta! [shocked]
"Ne bih rekla da je problem bio u poreznim službenicima, jer prevelik je to bio iznos da bi o tome odluku donosili pojedinci, odnosno službenici Porezne uprave", kazala je."
Nego tko je ako nisu poreznici krivi? Tko je u ovoj državi odgovoran za skupljanje poreza?
Meni kažu u Čakovcu da "Zagreb "nije dozvoljavao da se ganjaju podobni banditi.
A kome je to Zagreb zabranio. Šefovima valjda. Ne komunicira Zagreb sa čistaćicama valjda?
Znači svi šefovi poreznih ispostava su sudjelovali u pljački Hrvatske!
Mi uredni platiše poreza tražimo od vas gospođo Čavlović da se krivce kazneno goni i osudi za sudjelovanje u bacanju Hrvatske na koljena.
"Ministar financija složio se s reporterom RTL-a da postoji odgovornost i Porezne uprave koja nije naplaćivala poreze, ali je istaknuo kako se to događalo za bivše HDZ-ove vlasti."
A znate gospodine Linić što sad rade oni koji su omogučili propalicama da se bogate umjesto da plačaju porez….smišljaju kako vas se riješiti, kako izazvati prijevremene izbore pa da ostanu još 10 godina na funkciji. A znate li kako će to postići? Tako da će i dalje skrivati po ladicama a vama ostaviti praznu kasu. I da….smiju vam se…..vama i vašoj listi [bye]
A znate zašto? Zato jer ih niste smijenili.Misle da se ne usudite, da jednostavno nemate hrabrosti.
Šefica Porezne Uprave……..ako je imovina prenesena na članove obitelji, plijenit će se i nećacima….
Da, fakat, Centar za socijalnu skrb – će dozvoliti- da djeca završe na cesti……!