BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Pa i ovi nas pljačkaju svaki dan na jedan te isti način i to sa našim novcem

pa tako i ja svaki dan ponavljam isti o toj pljački

pa na kraju nevidim tu pljačku samo ja to su činjenice što svi vide osim onih mjerodavnih što bi trebali da vide
pa zar reciomo hanfa nevidi kad jedan fond namjerno ide rušit jednu dionicu zašto tu nema nekog objašnjenja zašto je dionica pala npr.10% a ugovorila posao 10mil eura a zašto dionica raste 10,20,il50 % a u stečaju i blokirana disu tu kakva objašnjenja čemu služi na kraju REGULATOR TRGOVANJA

Šta je hanfa učinila kod preuzimanja VUPIKA -čista pljačka

šta je sa dalekovod , beljom što se šuti o to preuzimanju što se neprogovori da se radi tog i cjena namjerno urušila i za čiji interes

Samo kolega piši ima nas koji te podržavamo,a ove *** samo stavi na ignor [thumbsup]
[/quote]

slažem se, ja sam pisao kako sam lažno nagovoren na kupnju PTKM po 320 kuna, ali moderatori su mi često brisali postove jer sam dodirnuo jednu veličinu.
očito nismo svi jednaki..

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Nakon dugo vremena imam potrbu da se javim na ovaj cijenjeni forum, ponukan današnjom izjavo Gos.Čaćiča. Na pitanje novinara o cijeni nafte, on u svome stilu odgovara : "Sigurno će padati. Mi znamo koliko če padati, jer imamo informaciju". Zaista nemam snage napisati sve što mislim o takovoj izjavi, ali za sada mogu zaključiti da svi mi koji živim ili pokušavamo živjeti od tržišta kapitala, pakirajmo kofere i brišimo glavom bez obzira iz ove zemlje, u kojoj glavnu riječ u gospodarstvu vodi čovjek kao što je Gos. Čaćič.
Ovo već vrijeđa inteligenciju
http://www.rtl.hr/video/vijesti/26134/ovaj-nastup-radimira-cacica-morate-vidjeti/?utm_source=jutarnji&utm_medium=iframe&utm_campaign=videoframe

…još sutra napišemo prijemni na Medicini ZG- i onda ću napisati rezultate mature/ sve je u šiframa, tako da nema problema/ …………………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Milanović o Čaćiću- nije ovo kao slučaj Holly

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-ponovno-podrzao-cacica-prevelik-je-pritisak-medija.html

REZULTATI UPISA NA FAKULTET

Medicinski fakultet u Rijeci /DA/ !!!

/ Medicinski fakultet u Zg je malo iznad crte, kao i Farmacije ZG /

Ostali fakulteti koji su odlični rezultati i upadamo:: Medicina Osijek, PMF / biologija kemija je 1./
Prehrambeno-biotehnološki Zg, Građevinski fakultet ZG, Strojarstvo-brodogradnja ZG,Kemijsko-inženjerstvo ZG,Agronomija ZG./ morate ih izabrati 10 !/

Na maturi eliminacijska je bila matematika,/ on je napisao u centilim 93 %/ a na prijemnom Medicine u ZG- FIZIKA./62 %/ Rezultat prijemnog ispita iz medicine je 230 mjesto od 1088 kandidata /Ali, kako sam napisala, radi se strogoj gimnaziji , a on ima prosjek ocjena 3.89 u gimnaziji, koje
su mu nedostajale da upadne na MEF ZG i Farmaciju ZG. / Malo je iznad crte kod oba fakulteta.
Rezultati se zaključavaju 16.07.2012.

Što reći? ČESTITAM njemu, i nek se trudi, ako se iduće godine želi preseliti na Medicinu Zagreb
ili Farmaciju Zagreb. Ja sam prezadovoljna, iako mi je krivo, što mu je mrvica nedostajala za
potpuni uspjeh….

Vožnje kajakom nisu bezopasne kao što ljudi misle [wink]

http://www.24sata.hr/svijet/kao-u-raljama-velika-bijela-psina-skoro-zgrabila-kajakasa-273122

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

KARINA ZAMUDA …

Moram priznati, da prvi put čujem za mladu ženu koja je imala mjenjačnicu, ali osim mjenjačnice
na Murskom Središću, nisam niti često općenito u mjenjačnicama……
Ništa oko toga nitko ne zna, tako da u cijeloj priči ne znam što bih komentirala,osim detalja.
Mještani ne vole lopovske senzacije, jer se radi o mirnom , priprostom mjestu, gdje ljudima
financijske spekulacije padaju na pamet još iz doba 1:1 dinar-šiling , ili kako je već bilo , jer
pokraj slovensko-austrijske granice , sve je moguće oko valuta i kamata….gotovo cjelokupno
stanovništvo radi u Sloveniji, gdje su plaće dvostruko veće..
Prezime je vjerojatno- slovensko pretpostavljam i nema veze s prostotama, već bi ga ja prevela,
onaj koji zakašnjava… / međ.zamuditi..-zakasniti /.
Ipak, ovo je dokaz da i u malim sredinama, postoje pojedinci koji su spremni svoju čast, staviti
na panj.

Ostali fakulteti koji su odlični rezultati i upadamo:: Medicina Osijek, PMF / biologija kemija je 1./
Prehrambeno-biotehnološki Zg, Građevinski fakultet ZG, Strojarstvo-brodogradnja ZG,Kemijsko-inženjerstvo ZG,Agronomija ZG./ morate ih izabrati 10 !/

Na maturi eliminacijska je bila matematika,/ on je napisao u centilim 93 %/ a na prijemnom Medicine u ZG- FIZIKA./62 %/ Rezultat prijemnog ispita iz medicine je 230 mjesto od 1088 kandidata /Ali, kako sam napisala, radi se strogoj gimnaziji , a on ima prosjek ocjena 3.89 u gimnaziji, koje
su mu nedostajale da upadne na MEF ZG i Farmaciju ZG. / Malo je iznad crte kod oba fakulteta.

Što reći? ČESTITAM njemu, i nek se trudi, ako se iduće godine želi preseliti na Medicinu Zagreb
ili Farmaciju Zagreb. Ja sam prezadovoljna, iako mi je krivo, što mu je mrvica nedostajala za
potpuni uspjeh….

miami, ako je malo iznad crte vjerovatno je da ce proci.

Sto se tice prebacivanja iz Ri u Zg malo se raspitajte – mislim (koliko god to glupo zvucalo, ali opet dosta je toga u RH takvo) da je prebacivanje nemoguce.

potpuni uspjeh….

miami, ako je malo iznad crte vjerovatno je da ce proci.

Sto se tice prebacivanja iz Ri u Zg malo se raspitajte – mislim (koliko god to glupo zvucalo, ali opet dosta je toga u RH takvo) da je prebacivanje nemoguce.
[/quote]
mislim da može nakon prve god. ,a iz st. nakom druge

Prema Pravlniku od radu i ustroju Medicinskog fakulteta u Zagrebu, čl.65 – nadalje—-točno su definirani,
VRIJEME kad se može prebaciti,/ od 2-5 godine studija/ kojom Odlukom se određuje BROJ studenata koji se mogu prebaciti, iz kojeg fakulteta / RI. OS , ST / se može prebaciti te koji ispiti SE NE MOGU PREBACIVATI / PRENOSITI /…kao i prosjek ocjena , koji treba imati/ 3.8/ , da bi
se mogla donijela zamolba i Odluka o prebacivanju..i priznavanju položenih ispita..
Odluka Dekana ili vijeća, ne znam napamet Pravilnik, MORA SE RIJEŠITI 8 dana prije upisa studentske
godine 2013-2014. Napisan je i popis dokumenata koji treba priložiti / npr. uvjerenje o prebivalištu itd./
Popis kolegija , uvjeta i svega donosi Medicinski fakultet ZAGREB na jesen- 2012l tako da se studenti godine 2012./2013 mogu pripremiti na vrijeme…..

Tako barem piše u važećim Pravilnicima…………. ne znam…

Sprajc, Maja Sever….ljevicari preuzimaju TV,
sada ce nam vlada na TV-u objasnjavati u biti kako je nama super u ovoj drzavi samo mi to jos ne osjetimo, gdje mi zivimo….

u Hrvatskoj do kraja godine prijevremeni izbori, ali ovaj put vlast preuzima MMF…
jer gospon premijer Milanović nema muda (kako bi rekao Dragutin Lesar)

New Report

Close