Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
mida
kod nas ništa nije slučajno kao ni ova kriza što nije slučajna
krize postoje da se mali opljačkaju a veliki budu još moćniji i još veći
nije slučajno da je crobex bio 5500bod a nije ni ovo slučajno na 1600bod kao da sad nepišem da su nam sve dionice na nekih 3%-10% od svoje vrijednosti sad možeš zamislit zašto kriza postoji to je samo umjetno namještena tvorevina ako se opljačka narod dobro je a ako ne slijede ratovi koji opet koriste samo nekim
pogledaj naš domovinski rat kome je samo pomogao a jadna sirotinja ostala i bez svojih naj bližih i bez imanja svog
mislim na pošten narod koji je ostao bez posla i završio na ulici
zse je tvorevina preko koje će se otet ono što nije oteto do sad a mali ulagač ostat će bez ičega svog
pošteno uloženi novac je izgubljen pod parolom pa nisu znali trgovat
ja osobno sam u ogromnom minusu
Kolega Čepin s obzirom na datum registracije, ne razumijem kako ste u tolikom minusu? Nije naša burza jedina koja je potonula i ne gube samo siromašni. Već svi. Jedino što veliki mogu čekati oporavak i pritom nagomilavati sve više dionica. Dok će mali morati u rasprodaju, da bi pokrili svoje životne troškove. Zato nikada ne treba cijeli novac upucati na burzu
hahaha
pošto je ovo bez cenzure
kolega piše kao nekakav brokerčić po naputku
pametno zboriš samo meni je puno godina a i puno god na burzi moraš savjetovati malo pametnije ja sam ostario a znaš kako narod govori
Kolega Čepin ova će vas vijest vjerojatno oraspoložiti.
http://www.jutarnji.hr/afera-fimi-media-direktori-hac-a-nece-odgovarati-za-izvlacenje-9-milijuna-kuna–padaju-i-optuznice-za-kirina-i-mladinea-/1037860/
Tko je jamio, jamio je [rolleyes]
A meni fakat nije jasno zašto je danas krobi u plusu? [shocked]…..nevjerojatno koji glup narod [bye]
A meni fakat nije jasno zašto je danas krobi u plusu? [shocked]…..nevjerojatno koji glup narod [bye]
Iz razloga jer su investitori prepoznali prave dinice i to sada kupuju, vaš portfej je i danas u debelom minusu jer kome trebaju stečajuše poput KSST,ELPR osim tebi i lopini u tome je poanta današnjeg plusa kužiš neeeeeeeee [cool]
Promet 3.00 MIL? Fakat smo svi u začaranom krugu , i mogli bi zapaliti jednu indijansku……iz ruke u ruku…..
Iz razloga jer su investitori prepoznali prave dinice i to sada kupuju, vaš portfej je i danas u debelom minusu jer kome trebaju stečajuše poput KSST,ELPR osim tebi i lopini u tome je poanta današnjeg plusa kužiš neeeeeeeee [cool]
[/quote]
Imat ćeš i ti svoje dionice kad odrasteš….ne brini [smiley]…a do tad pozorno prati tuđe, zaviri tu i tamo i u tuđi novčanik, malo prekopaj po tuđim đepovima….a onda jednoga dana…. dva čekića…kinezi ….Luka Ploče [lol] [lol]
DAX padne preko -1%, a mi skočimo skoro +1%, nema do snažnog HR gospodarstva [lol]
ali ispravit će se to već sutra jer ova navlakuša u zadnjima minutama je bila preprozirna….
Pozdrav svima pijte puno vode i zamračite prostorije kao što se zamračuju dionice na burzi. [thumbsup]
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
ljudi moji luka je teška pušiona,mnogo godina slušamo o nekoj čudesnoj perspektivi lkpc,a pogledajte je sada,nikad u povijesti joj nije bilo gore,i to će trajati ovaj put malo duže,i ova cijena sa uduplanim dionicama je precijenjena do bola s obzirom tko radi i kako radi u luci,niko ništa ne radi,svi zaposleni političkom linijom,nažalost i zadnja jaka karika ovog uvenulog gradića popušta,a sivilo se može čak namirisati i u zraku,nemA ČAK VIŠE NI GLINICE NA KOJU SMO SE NAVUKLI PA MORAMO GUTATI ANTIDEPRESIVE,UMJESTO MAGNEZIJA I ČEKATI NEKA BOLJA NIKAD DOČekANA VREMENA…..JAD TUGA I ČEMER SVUDA OKO NAS..a krediti se moraju vraćati…