Ej fakinčiću da tako osloviš nekoga na mojnovac letio bi u tri PM, a vidiš ovdje ti se ništa ne dogodi. To je razlika između fakinokracije i demokracije. Demokraciju naravno predstavlja forum PD.
NHFM ( No Hard Feelings Monk )
Do kraja godine možemo očekivati par dobrih prodaja iz vlastitih portfelja po 5-10% većoj cijeni od trenutne. To je dobro napraviti jer se onda u siječanj može uči s nešto keša i pobrati to isto natrag.
Tak je bilo, pa bu opet.
Ej fakinčiću da tako osloviš nekoga na mojnovac letio bi u tri PM, a vidiš ovdje ti se ništa ne dogodi. To je razlika između fakinokracije i demokracije. Demokraciju naravno predstavlja forum PD.
Ma nema ljutnje, samo mi je smiješno da netko ozbiljno shvaća mauricijeve tlapnje…
Mislim stvarno.
Pozdrav
mbaricevic:
”
”
Ma nema ljutnje, samo mi je smiješno da netko ozbiljno shvaća mauricijeve tlapnje…
Mislim stvarno.
Pozdrav
Nemoj se sekirati prjatelju. Neki ljudi nikad neće shvatiti [smiley2]
Do kraja godine možemo očekivati par dobrih prodaja iz vlastitih portfelja po 5-10% većoj cijeni od trenutne. To je dobro napraviti jer se onda u siječanj može uči s nešto keša i pobrati to isto natrag. Tak je bilo, pa bu opet.
I ne zaboravimo da ima još samo 3 radna dana burze prije Božića i još onda 3 do kraja godine.
Na Centru me banirali, a nisam još ni jedan post poslo ….. [smiley11]….???
Možda je bio zaključan pa nisi mogao postati,ni čitati attachmente.Tamo se forum i zaključava[smiley11]
I ja sam otvorio jedan rezervni, ali su ga isto banirali…[smiley9][smiley16][smiley8]
kod mene je isto bilo tako nekih par dana dok nije proradilo…
Mozda si pisao privatne, meni je jedan clan poslao privatnu poruku u kojoj je naveo ljude koji po njegovom misljenju stoje iza tog foruma pa je izravno baniran, a meni zakljucan account.
Maistra sa najvećim ponderom u VIN indeksu
U skladu s kriterijima za konstrukciju i izračun dioničkog indeksa VIN jučer je Varaždinska burza objavila njegovu izvanrednu reviziju. Na temelju obavijesti o smanjenju temeljnog kapitala društva SN Holding d.d. Zagreb došlo je do promjene broja redovnih dionica koje su u sastavu indeksa VIN, stoji u obavijesti za medije. Zbog toga je izvršena izvanredna revizija prilikom koje su promijenjene težine pojedinih dionica.
Trenutni sastav indeksa čini 21 dionica. Prema novoj strukturi indeksa VIN najveću težinu imaju dionice Maistre (19,03 posto), a ne Ericssona Nikole Tesle (18,52 posto). Slijede Belje, Jadranka i Lošinjska plovidba. Novi izračuni indeksa su u primjeni od jučer.