kad si 3 uzastopna mjeseca u minusu onda je recesija
kad si 3 uzastopna tromjesječja u minusu onda je kriza
kad si 3 uzastopne godine u minusu onda si u depresiji
GOSPODARSTVO I VEĆINA GRAĐANA IZ PRIVATNOG SEKTORA RH JE U DEBELOJ DEPRESIJI
građani zaposleni u državnoj upravi i javnim tvrtkama nažalost još nisu svjesni da je recesijia davno prošla i da je nastupila debela depresija jer se kao zombiji i vampiri hrane živim tkivom zaposlenih u privatnom sektoru
p.s. iz svega isključujem zaposlene u zdravstvu, njima svaka čast i hvala, osobito medicinskim sestrama i tehničarima
GRAD ZADAR
Manjak gradske blagajne od =90.000.000,00 kuna nadoknaditi će građani- kroz PRIREZ.
ISPRAVNO. Bolje i to- nego dirati prazan Proračun …i krpati rupe na teret svih građana Hrvatske,
kako su to radili prije.
Dragi moji kolege,svi koji su me simpatizirali,i oni koji nisu.Evo pozdravljam vas do nekih novih vremena.Držite se ,pamet u glavu,i sretno Vam svima u svim područjima.I poslovnim i privatnim.
I dalje ću Vas pratiti i podržavati,ali sudjelovati više u ovakvoj anarhiji-NE.
Svi koji su mi prijatelji znaju moje mišljenje o novoj vladi,a mislim da će i većina ubrzo shvatiti moje negodovanje sa dolaskom crvenih na tron.
Neka Vas sve čuva dragi bog i grije Hrvatsko sunce,koje će sjati vječno.
Neka nam živi naša Hrvatska i mi svi u njoj.
GRAD ZADAR
Manjak gradske blagajne od =90.000.000,00 kuna nadoknaditi će građani- kroz PRIREZ.
ISPRAVNO. Bolje i to- nego dirati prazan Proračun …i krpati rupe na teret svih građana Hrvatske,
kako su to radili prije.
i još uvijek ja manji prirez nego u mom mjestu. Gledam aukcije na e-sudstvo i sve nekretnine iz Slavonije. Što se samo Slavoncima plijeni? Ili drugi turizmom pokrpaju kućni buđet
Na ostavku Guvernera, Crobex je reagirao , plusom ?…….
buš sutra vidla [lol]
rohatinski je odradio što je mogao, vrijeme je za nove ljude
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
evo malo teroija zavjere….
Dragi moji kolege,svi koji su me simpatizirali,i oni koji nisu.Evo pozdravljam vas do nekih novih vremena.Držite se ,pamet u glavu,i sretno Vam svima u svim područjima.I poslovnim i privatnim.
I dalje ću Vas pratiti i podržavati,ali sudjelovati više u ovakvoj anarhiji-NE.
Svi koji su mi prijatelji znaju moje mišljenje o novoj vladi,a mislim da će i većina ubrzo shvatiti moje negodovanje sa dolaskom crvenih na tron.
Neka Vas sve čuva dragi bog i grije Hrvatsko sunce,koje će sjati vječno.
Neka nam živi naša Hrvatska i mi svi u njoj.
Pa peyo kućo stara, šta se odmah ljutiš….riskantno si ulagao i nisi pogodio pa se netko drugi obogatio na tebi…tako ti je to….kad djeca imaju para i kramari trže [smiley]
Sad su svi krivi..i Roha, i crveni, i južina i ćaćko…svi..samo ti nisi…a nije da te nisam upozoravao [smiley]
ovakav algoritam na ZSE funkcionira od davnina [lol]
http://www.poslovni.hr/forum/ecigarete-18564-pg1.aspx#lastpost
Svi koji muku muče s ostavljanjem pušenja (bar onog zastarjelog analognog….)….., a ne bi zaista ostavili "pušenje"…
malo čitanja pred spavanje [smiley]
Famous George Soros Speech
http://www.businessinsider.com/full-text-of-george-soros-speech-2012-6
mene više zanima dali će lijepa naša zbog politike koja se provodi 20 godina postati zanimljiv penny Kennethu Dartu, hipotetsko pitanje naravno (sebi [pray]), mala smo mi bara …