Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
ovo nije burza, nego pazar, a više bakice okrenu na blitvi,trišnjama i jabukama nego 99% vas ovdje.
over and out
Marvelovac jesi to ti, samo si skinuo onu krabulju sa lica ?
Nego kaj misliš o povrtlarstvu u ovo doba godine, dolje u Kaštelima ? [smiley]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
@ tigre
onaj koji masno zarađuje na burzi njega nemože ništa iritirati na burzi, burzovnim forumima i njima slično. Copy that.
moze, ako pojednici nikad nista konkretno ne napisu,
a redovito se javljaju svake godine kad postoji mogucnost za :
"Sell in May and go away"
vi ste jos mladi, ali ja sam tu oduvijek i svake godine citam iste postove.
ali nikad nista konkretno – jer eto kao – "mi ne zasluzujemo".
smijurija… [angry]
[/quote]
U prijasnjoj poruci pises " koga briga jel ce se target xxx ostvariti ili ne !? "
A sada se zalis da nije konkretno?
Ako se desi da Crobex dode do navedene xxx-razine (ta je navedena kao dugorocna analiza, odavno napomenjena) …bit ce itekako konkretno za mnoge ljude.
Kad se radi o kratkorocnim ili intraday analizama za Hrvatsku burzu…njih ne pratim.
Tako moguce manje ili vece rastove ili padove ne komentiram.
To vjerovatno ti pratis.
smijurija… [angry]
[/quote]
U prijasnjoj poruci pises " koga briga jel ce se target xxx ostvariti ili ne !? "
Ako se desi da Crobex dode do navedene xxx-razine (ta je navedena kao dugorocna analiza, odavno napomenjena) …bit ce itekako konkretno za mnoge ljude.
Kad se radi o kratkorocnim ili intraday analizama za Hrvatsku burzu…njih ne pratim.
To vjerovatno ti pratis.
[/quote]
kolega Croman,
zna se dobro sto znaci konkretno.
Ja takoder imam visegodisnje iskustvo u trejdanju i jako dobro znam kako izgleda korektna analiza, a kako izgleda dvosmislena analiza.
ukoliko zelite, postajte svoje videnje razvoja SP500 u slijedecih mjesec – dva , pa mozemo zajedno prokomentirati.
kolega Croman,
zna se dobro sto znaci konkretno.
Ja takoder imam visegodisnje iskustvo u trejdanju i jako dobro znam kako izgleda korektna analiza, a kako izgleda dvosmislena analiza.
ukoliko zelite, postajte svoje videnje razvoja SP500 u slijedecih mjesec – dva , pa mozemo zajedno prokomentirati.
sorry Tigrus
Ja sam prije par mjeseca prestao pisati EWT analize na forumima (vazi za svedske kao i hrvatske i bilo koji drugi forum).
Ima i drugih stvari u zivotu sto su vazne i cime se sada bavim.
Komentirao sam jednu prijasnju analizu (xxx-analizu) posto je bila odavno ucinjena.
PS Ja vjerujem da ti imas i iskustvo i znanje o burzi i analizama.
sretno
Ja sam prije par mjeseca prestao pisati EWT analize na forumima (vazi za svedske kao i hrvatske i bilo koji drugi forum).
Ima i drugih stvari u zivotu sto su vazne i cime se sada bavim.
Komentirao sam jednu prijasnju analizu (xxx-analizu) posto je bila odavno ucinjena.
PS Ja vjerujem da ti imas i iskustvo i znanje o burzi i analizama.
sretno
Znači hrvatino sada se baviš XXX analizama…da, da to je dobro…i sam ponekad volim pogledati neku dobru analizu [smiley]
OTVARANJE POSLOVNICA ZA UPIS NOVIH INVESTITORA u dioničko tržište
Brokerske kuće, investicijska društva i ostali koji žele prikupiti novac od investitora
spremnih na ovim niskim cijenama dionica -uložiti u ZSE – moraju polako početi s otvaranjem
poslovnica / nešto slično ko one s zlatom , samo malo decentnije ……u trgovačkim centrima,
i na mjestima gdje su ljudi naviknuti trošiti novac / ne blizu kockarnica, da Vas ne shvate neozbiljno/
E, sad postoji samo jedan problem. To isto – fondovi su radili i 2007.g. pa, su reakcije investitora bile odlične ……….a , onda je sav NOVAC ISHLAPIO s burze i mnogi su izgubili novac..
Svima je jasno danas- da TO BIO POGREŠAN trenutak za kupnju- a da je sada PRAVI TRENUTAK
ZA ULAGANJE – tko ima viška novaca…
Zato, krenite u potragu za investitorima / nemojte misliti da će Vas oni zvati i nuditi Vam novac/
Kako svi trguju i traže partnere- i Vi morate napraviti – PUT POD NOGE i trbuhom za kruhom,
polako STEĆI PONOVNO POVJERENJE U INVESTITORE I ONI U VAS….
Uvjerena sam, da ćete naći načina, objasniti ljudima , da je izgubljen novac moguće natrag
povratiti i nadam se ………da Vas nitko , zbog gubitaka neće pickarati , tj. da nećete dobiti
batine od nikoga na štandovima……ili u kancelarijama. Sretno.
smijurija… [angry]
[/quote]
To vjerovatno ti pratis.
[/quote]
da ti išta znaš bio bi u USA ai zarađivao, a ne ovdje da drukaš [thumbsup]
Za koliko dana, fond mora kupiti dionice, ako primi uplatu od investitora za kupnju udjela?
/ 3 ? …/
da ti išta znaš bio bi u USA ai zarađivao, a ne ovdje da drukaš [thumbsup]
Koliko znam nisam nikada trgovao na HR burzi…pa zasto da "drukam" ?
Cinio sam Ewt analize i od Hrvatskih kao i Svedskih a i Americkih indexa,valute …itd
Nije potrebno biti u Usa za zaradivati na burzi (Svedska burza je dovoljna za trgovanje)
Plus toga zadovoljan sam sa svojim standardom…imam sto mi je potrebno (kao sto to zelim i tebi).
Najbolje zavsiti ovo poruku posto mozda ce se i ona razumiti kao …drukanje? [thumbsup]
pozdrav i sretno
Karamarko osniva timove koji će Vladi puhati za vrat
http://www.vecernji.hr/vijesti/karamarko-osniva-timove-koji-ce-vladi-puhati-vrat-clanak-416348