Uvodi se nova praksa u hrvatski bolnički sustav..
Sada će, pri porodu, osim mužu biti dopušteno da nazoči i otac [smiley]
/ sad znate zašto sam manje na forumu, na opću radost vatrenog1/.
[/quote]
Kolegice on ima još dosta do mature po pisanju bi se dalo zaključiti da je on još osnovnoškolac. [cool]
Zbogom , Nina…
Nastupom na Eurosongu, odabirom vlastite pjesme, odjeće, pratećih vokala i svega…HDZ-ov
ženski dio, isplatio je neplaćeni a dospjeli dug HDZ-a prema NINI BADRIć a koji je nastao njenim angažmanima tijekom reklamnih izbornih kampanji HDZ-a……Napokon , mir..? Ili , ima
još nadobudnih neisplaćenih talenata , koje moramo gledati kako nas sramote?
/ sad znate zašto sam manje na forumu, na opću radost vatrenog1/.
Kolegice on ima još dosta do mature po pisanju bi se dalo zaključiti da je on još osnovnoškolac. [cool]
[/quote]
DA, haa, ha u pravu si…ali na godinu će već biti druga priča [smiley]
A ove godine već su počele prve malje na prsima i lagana četkica ispod nosa..
Mutiranje sam odradio već godinu prije… [smiley]
HNS radimira čačića i vesne pusić ima podršku 2,4 % građana!!! a vode najvažnije resore u državi [shocked]
http://danas.net.hr/hrvatska/necete-vjerovati-u-dubinu-novog-dna-caciceve-stranke
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
"’Cijena dionice Končara EI porast će 27 posto" E SVAKA VAM ČAST!
Vaš link
ŠTO JE TO POŠTOVANI PORTALU http://WWW.POSLOVNI.HR?!?!?!
Na forumu, cenzurirate kad netko napiše psovku u obliku "iksića"(xxxxx), a dopuštate ovakve senzacionalističke natpise!
Vidite ja imam informaciju iz prve ruke da je između ostalog delegacija Kine za nedavnog posjeta Hrvatskoj odlućila znatna sredstva uložiti u suvlasničku strukturu Atlantske plovidbe!
Bojim se da su ovakvi naslovi, dobar znak da se oprostim od Vašeg cijenjenog portala(godinama jutarnja kavica i poslovni.hr su postali obred!) makar u brisanju profila jer stvarno nakon ovakvog naslova još samo fali naslov: "Mark Zuckerberg &Bono&Bil Gates ulaže u Pounje trikotažu-dionica skače 1000%"
Županije s najviše potencijala za obnovljive izvore energije
Županije s najviše potencijala za obnovljive izvore energije
Vidim na temi si Općenito, nema ništa za navlačiti za sljedeći tjedan?
HANFA NE RADI SVOJ POSAO……..
Uzmimo jedan tipičan slučaj , na našem tržištu kapitala- gdje se odgovorne osobe, ne ponašaju
u skladu za Zakonom o tržištu kapitala i ne rade ništa po pitanju zaštite dioničara.
Igor Opennhem je u blokadi računa svojom firmom -INGRA. Da sam ja direktor Hanfe, ja bi
takvom direktoru / društvu/ naložila SPECIJALNE MJERE KONTROLE I OBAVEZE i to slijedeće:
– društvo bi moralo izvjestiti dioničare – kada , koliko, i zašto je došlo do blokade NA LIPU.
– kada i kakve se mjere poduzimaju svakodnevno, dostaviti u izvješću svi dan.
– SVAKA TRI DANA- Igor bi trebao OBJAVITI u medijima – točno i precizno što se događa, s točnim iznosima i sl….i javno obavijestiti dioničare o SVEMU.
A, pogle Hanfu. Boli ih briga. I mi očekujemo navalu dioničara -ulagača. BESMISLICA . Do daljnjeg.
MORAMO SE TAKO POSTAVITI, drukčije neće ići. Stavite nekog za direktora tko je takav- STROG, KOMPETENTAN…tko zna svoj posao.
Premješteno iz teme: PTKM (Petrokemija d.d.)
ajd kako vam se da drukat više kad god udjem jedni te isti i tako godinama,samo mjenjate nickove,sramota
Premješteno iz teme: PTKM (Petrokemija d.d.)
ajd kako vam se da drukat više kad god udjem jedni te isti i tako godinama,samo mjenjate nickove,sramota
Vremena se mjenjaju ali ljudi ipak ne…
Pazite da veliki igrači i Vas ne nasamare oni rasprodaju dionice za godišnji a Vi kupujete. Onda oni krenu na godišnji i dva mjeseca kupnje skoro da niti ne bude. Cijene dionica doći će na svoje dno, a još nećete imati kupca. Znači sad je vrijeme za prodaju. Pa novćeki za more neka mirno stoje na računu i čekaju Vaš put na more. http://www.poslovni.hr/vijesti/zuckerberg-i-ostali-investitori-prodali-dionice-prije-pada-male-dionicare-ostavili-u-mraku-205674.aspx