Ford: ” ” Onda od kredita više manje ostaje samo stambeni kredit??? Je li moguće dignuti stambeni kredit pa onda lovu ( cjeli kredit ili dio kredita) uložit u dionice? ” pazi ovo, to sam se sjetio sa svojom ekipom… ja imam stan i frend ima stan ja prodajem svoj stan frendu a moj frend prodaje svoj stan meni i on i ja dizemo stambene kredite za svoje kupnje stanova lova koja sjedne na naše račune je lova koju smo svaki od nas dobili za svoje stanove i po dogovoru dalje (da li se selimo, da li prepisujemo, da li..) naravno to se moze izvesti i sa stanovima roditelja ili unuka [smiley2]
kod mene je malo drugačije…
stan je prodan….lova sjeda na račun za cca mjesec dana…
a kupuje se novogradnja, koja je gotova oko sredinom listopada 2007.
(naravno diže se veći iznos od potrebnog…)
pa me se čuvajte kad krenem vrtiti lovu…. !!!
al’ i ovo sa prijateljima je izvedivo.
Ford: Je li moguće dignuti stambeni kredit pa onda lovu ( cjeli kredit ili dio kredita) uložit u dionice?
podigneš adaptacijski i sva lova ti ide na tekući,prebaciš lovu u drugu banku i uplatiš od njih na svoju brokersku kuću..[smiley2]
podigneš adaptacijski i sva lova ti ide na tekući,prebaciš lovu u drugu banku i uplatiš od njih na svoju brokersku kuću..[smiley2]
gdje i kako da to izvedem?
idem odmah…
adaptaciski kredit dignete u pbz-u, platite gradevinku firmu da vam da predracun(150kn), i krecete sa lovom, mozete dic do 15000eurica bez stavljanja hipoteke, sve iznad mora ici hipoteka, al i 15te dobro dode u ovo bozicno vrijeme kupnje[smiley2]
mozes u skoro svakoj banci…
zaba, npr. potereban ti je troskovnik za adaptaciju stana, i onda ti dode covjek iz zane, i procijeni nekretninu i ti dobijes povoljan kredit…
to je to, u kratkim crtama…
A nenamjenski krediti? Sitan iznos, predmnijevam?
Prevelike su kamate na nenamjenskim
Sutra pratim samo TNSA i FNVC. Biti će uzbudljivo.
Ma digni nenamjenski i prži… nema frke.
Pa šta ako je kamata 10%?
U čemu je problem? U 10%? Pa neće valjda vrtiti lovu od kredita pet godina? Prebiti će ga u godinu dana i to je to.
kod mene npr.:
u erste (nenamjenski) 5.000 eura na 4 god.; mjesečna rata je cca 950 kn
pozdrav
Pazite sad ovo, naravno, riječ je o simpatičnom forumu mojnovac gdje uz jednog aministratora imamo 3 moderatora i hrpu ulizatora:
– ako pumpaš dionicu koja je napuhana (nećemo je imenovati) i vrlo je riskantna za ulaganje i usput pričaš kako INA ništa ne valja, kako nećeš kupiti nijedan paket INE na IPO jer ona ne vrijedi ni pola minimalne cijene iz raspona koji je Vlada odobrila nagrađen si mjestom moderatora tog simpatičnog foruma,
– također, ako govoriš dobro o INI, postaš novinske članke, daješ k/p po potrebi maknut će te dok si rekao keks jer si neprilagođen i pumpaš cijenu INU s kojom se trguje i na Londonskoj burzi.
Dakle, imamo još jedan dokaz kako je taj forum zaista mjesto vrsnih manipulatora-moderatora, a u prilog ide činjenica ta koju sam gore napisao i ona je zaista točna. Taj forum je kao politika, što više lažeš i što više iznosiš krive činjenice to si viši u hijerarhiji, iskreni i dobri brzo će biti maknuti jer im tamo nije mjesto. Manipulacija novih članova, izmišljena anketa o tome treba li ili ne kupiti INU, rekordan broj onih koji su se odazvali na anketu (preko 400 forumaša, što je dokaz manipulacije jer ih obično ima između 90-200 koji glasuju), naravno, svi oni koji su glasovali protiv kupovine držali su figu u džepu i stajali u redu i kupovali za baku, djeda itd.