Premješteno iz teme: LKRI (Luka Rijeka d.d.)
@grobex
Ući ću ja kad budem smatrao da je dobra cijena…a to nikako nisu ove cijene…ne brinem o tvom ni o tuđem novcu…jer vidim da vi to jako dobro radite…UŽIVAJTE !!!
tako nije bila dobra ni cijena 100 po kojoj si kupio kad si drukao da ide na 70. [lol]
tako nije bila dobra ni cijena 100 po kojoj si kupio kad si drukao da ide na 70. [lol]
[/quote]
Ko veli da nije bila dobra??? Bila je odlična [thumbsup] [thumbsup]
Mogao bi Dinamo ove godine opet do krune….
Boby , ulazna je bila odlična, ali je zato izlazna bila pravi kolačić…
vidi topić LKRI str. 470 [thumbsup] [thumbsup]
KONEKCIJA S POREZNOM UPRAVOM
Ono od čega imamo ovih dana migrenu,je internetska suradnja s POREZNOM UPRAVOM..
Nakon ispunjenih 753 zahtjeva i obrazaca , punomoći i odnemoći…ludilo je blizu.
Ušparati ćemo benzin, bez gužvi im poslati 1299 izvještaja svakih pola sata internetom, i počastiti se
aspirinom jednom dnevno- jer prokleti porezni dug- sada nam je internetu dostupan u svim
verzijama 0-24 sata na promatranju, fiksiranju i uživanju…….
Slijedeći korak je vjerojatno uštekavanje na maloprodajne blagajne, gdje će PDV – i
tristotine -izračuna svih mogućih hrvatskih inovativnih poreza biti izračunato- čim prodamo
m- od magle.
KONEKCIJA S POREZNOM UPRAVOM
Ono od čega imamo ovih dana migrenu,je internetska suradnja s POREZNOM UPRAVOM..
Nakon ispunjenih 753 zahtjeva i obrazaca , punomoći i odnemoći…ludilo je blizu.
Ušparati ćemo benzin, bez gužvi im poslati 1299 izvještaja svakih pola sata internetom, i počastiti se
aspirinom jednom dnevno- jer prokleti porezni dug- sada nam je internetu dostupan u svim
verzijama 0-24 sata na promatranju, fiksiranju i uživanju…….
Slijedeći korak je vjerojatno uštekavanje na maloprodajne blagajne, gdje će PDV – i
tristotine -izračuna svih mogućih hrvatskih inovativnih poreza biti izračunato- čim prodamo
m- od magle.
i ????????
Danas- inspekcijski nadzor sanitarne inspekcije . Od uobičajenih papira, prostora ..bla bla bla,
kontrola zbrinjavanja otpada…i sl…
Vatrena1 …..i Vas isto tako kontroliraju kao nas …? Ne ? Pa , živimo u istoj državi ?
Znači represija države se nastavlja u punom jeku prema onima koji rade i zapošljavaju radnike. S druge strane svih ovih godina nije bilo represije prema ovih navodno 3000 (mislim da je to tek mali broj beznačajnih likova koji su sitne ribe u bari) koji ništa ne rade i imaju milijune kuna, a da ne govorim o 40 milijardi kuna koje nisu naplatili od koncesija i ostalog. [angry]
Danas- inspekcijski nadzor sanitarne inspekcije . Od uobičajenih papira, prostora ..bla bla bla,
kontrola zbrinjavanja otpada…i sl…
Vatrena1 …..i Vas isto tako kontroliraju kao nas …? Ne ? Pa , živimo u istoj državi ?
Đumanđi, ma kontroliraju i nas…ali ja ne gušim zajednicu nebitnim podacima i osobnim frustracijama…svoje bitke vodim sam…a ne tražim potporu zajednice tako da ispisujem litanije o svemu i svačemu kaj mi se desi…ali nismo svi isti..i bogu hvala na tome…svatko ima nešto što ga veseli…mene npr veseli kad kupim nisko i prodam malo više [thumbsup] [thumbsup]
Evo, situacija sa lijekovima.Sve vidite i čitate. Situacija u bolnicama je komatozna. Opskrba
u maloprodajama – uredna.
Zarade- nema prevelike. Možda u Zagrebu, gdje farmaceute plaćaju – od 4- 7.000,00 kuna.
zarade veliki lanci.Najveća stavka- PLAĆE.
Isto tako, nagomilani dugovi u bolnicama- a najveća stavka- PLAĆE DOKTORA I OSTALIH djelatnika.
Što je H D Z NAPRAVIO ???????? KATASTROFU ……! Trebat će godine da se sve plati – a novac od prodaje Petrokemije neće biti dostatan ……..zato sam i neki dan napisala….sve ide ionak zdravstvu….
Evo, situacija sa lijekovima.Sve vidite i čitate. Situacija u bolnicama je komatozna. Opskrba
u maloprodajama – uredna.
Zarade- nema prevelike. Možda u Zagrebu, gdje farmaceute plaćaju – od 4- 7.000,00 kuna.
zarade veliki lanci.Najveća stavka- PLAĆE.
Isto tako, nagomilani dugovi u bolnicama- a najveća stavka- PLAĆE DOKTORA I OSTALIH djelatnika.
Što je H D Z NAPRAVIO ???????? KATASTROFU ……! Trebat će godine da se sve plati – a novac od prodaje Petrokemije neće biti dostatan ……..zato sam i neki dan napisala….sve ide ionak zdravstvu….
kaj nema za ovakvo stanje nešto bez recepta ???
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
Zanimljivo je pogledati trgovane iznose, odnosno volumene da nam stvari ovdje budu jasnije.
Ako bi promatrali pattern i Elliot teoriju dobili bi 3 targeta: prvi na 760kn i drugi na 980kn i treći na 1370kn.[/b]
Disclaimer: Ovo nije nagovor na trgovanje vrijednosnim papirima.
Prika bio ja nedavno u nekom veselom društvu i dođe još jedan lik, ja ga neznam ali ga zna netko iz ekipe i veli mu šamane naš daj nas malo seciraj nas veseljake. On nas gleda i veli on nama a gleda mene i veli: Ti ćeš uskoro biti jako bogat čovjek. Mi svi prasli u smijeh i kolega mi veli, pa on jest najbogatiji u našem selu, daj nešto o nama. Šaman opet uporan, ne ne ovaj tu posjeduje nešto vrijedno što će uskoro vrijediti ogromno bogatstvo. Ja malo popio ali mi pamet dođe u lijevu stranu mozga, povučem šamana u stranu i priupitam ga. Prika jel ti ozbiljno? On se blaženo nasmješi okrene i ode. ATPL je jedino od imovine što imam i što bi moglo tako naglo narast, samo što ga tako zbunjen nisam uspio priupitat na što konkretno misli. Inače, kasnije sam saznao, lika se angažira u nekim situacijama za pomoć kada nitko pomoći ne može, i što je interesantno ljudi vele da je nepogrešiv. Prema ovoj teriji onaj zadnji target je nešto uistinu smiješno.