dobro je decki i djevojke, treba fusarit, i meni je ovo jedan od
fuseva, al se da vraski dobro zaradit, trenutno sam u crvenom na hr
burzama al sam dobro zaradio okolo pa nije bed, kontam da ce sljedeca
godina biti bum na nasim burzama[smiley2]
Ovaj kvartal je zbilja loše, ali to samo govori da više neće biti tako.
Ja sam počeo u ove godine ( pomalo uz posao ) i nije loše. Ali samo sa lovom koja mi ne treba idućih 5-6 godina. Nadam se da će tržište biti u dobrom stanju i iduće godine.[smiley2]
ja evo dečki da znate sam počeo s lovom koji mi je bio predodređen za stan [smiley4]
i uopće ne žalim… sve što mogu kupiti na kredu kupim, a lovom koja mi je ostala (naravno koja se i smanjuje zbog povećanih troškova) zaradjuje više nego sve kamate zajedno…
Pozdrav novom korisniku, sviđa mi se pozitivan duh.
Hvala. Dobro je biti dočekan od Vas čije postove pažljivo čitam.
Ozbolt_F: ” Ja sam počeo u ove godine ( pomalo uz posao ) i nije loše. Ali samo sa lovom koja mi ne treba idućih 5-6 godina. Nadam se da će tržište biti u dobrom stanju i iduće godine.[smiley2] ” ja evo dečki da znate sam počeo s lovom koji mi je bio predodređen za stan [smiley4] i uopće ne žalim… sve što mogu kupiti na kredu kupim, a lovom koja mi je ostala (naravno koja se i smanjuje zbog povećanih troškova) zaradjuje više nego sve kamate zajedno…
Stvarno bi bilo šteta keš potrošiti na stan. Krediti za nekretnine su najjeftinija lova na tržištu pa ih svakako treba iskorisiti. Slažem se da sve što se može treba kupiti na kredit pošto su margine i gotovinski krediti najskuplja poluga.
Ja sam posudio novac od roditelja, beskamatno, na rok od dvije godine. Toliko im novac ne treba. Valjda ce mi nesto ostati nakon dvije godine.
Htio sam pitati ostale koliko dionica mislite da optimalno imati ( imovina mi je 350k )
airfire:
”
dobro je decki i djevojke, treba fusarit, i meni je ovo jedan od
fuseva, al se da vraski dobro zaradit, trenutno sam u crvenom na hr
burzama al sam dobro zaradio okolo pa nije bed, kontam da ce sljedeca
godina biti bum na nasim burzama[smiley2]
”
Ovaj kvartal je zbilja loše, ali to samo govori da više neće biti tako.
Potpisujem [smiley1].
Gledam malo kako mi se kretala krivulja prinos ove godine i moram priznati da mi je 3Q daleko najbolji,a 4Q dalekog najgori ove godine.
Nije baš vezano za temu ali treba ovo pogledati ( ipak je to antologija )
Elvar: ” Ozbolt_F: ” Ja sam počeo u ove godine ( pomalo uz posao ) i nije loše. Ali samo sa lovom koja mi ne treba idućih 5-6 godina. Nadam se da će tržište biti u dobrom stanju i iduće godine.[smiley2] ” ja evo dečki da znate sam počeo s lovom koji mi je bio predodređen za stan [smiley4] i uopće ne žalim… sve što mogu kupiti na kredu kupim, a lovom koja mi je ostala (naravno koja se i smanjuje zbog povećanih troškova) zaradjuje više nego sve kamate zajedno… ” Stvarno bi bilo šteta keš potrošiti na stan. Krediti za nekretnine su najjeftinija lova na tržištu pa ih svakako treba iskorisiti. Slažem se da sve što se može treba kupiti na kredit pošto su margine i gotovinski krediti najskuplja poluga.
Onda od kredita više manje ostaje samo stambeni kredit???
Je li moguće dignuti stambeni kredit pa onda lovu ( cjeli kredit ili dio kredita) uložit u dionice?
…pitanje za kolege…
…dal’ i vi ponekad pokusavate vizualizirati neke od kolega sa ovog foruma…
…meni cesto na um padne ekipa iz Lion Kinga…
…ponekad stvarno ne mogu razumiti ljude koji se vise vesele tudjoj nesreci nego svojoj sreci…[smiley10][smiley11]
” Onda od kredita više manje ostaje samo stambeni kredit??? Je li moguće dignuti stambeni kredit pa onda lovu ( cjeli kredit ili dio kredita) uložit u dionice?
pazi ovo, to sam se sjetio sa svojom ekipom…
ja imam stan i frend ima stan
ja prodajem svoj stan frendu a moj frend prodaje svoj stan meni
i on i ja dizemo stambene kredite za svoje kupnje stanova
lova koja sjedne na naše račune je lova koju smo svaki od nas dobili za svoje stanove i po dogovoru dalje (da li se selimo, da li prepisujemo, da li..)
naravno to se moze izvesti i sa stanovima roditelja ili unuka [smiley2]
Ne mogu vjerovati da moj bljedoliki brat Elvar već ima i unuke, hi,hi,hi[smiley2]