Magistri farmacije cjenkaju se za posao…..
Došla sa sastanka za prijem u radni odnos magistra farmacije, a na sastanak došla tek friško
licencirana magistrica u pratnji svog dečka.
Iz Zagreba, nezaposlena došla je saznati iznos plaće za koji i trebala raditi, pogledati radno mjesto
i saznati- koje još uvjete osim iznosa plaće, može očekivati a tiče se :
– penthausa , sa plaćenim režijama, sobaricom i maserom…
– besplatnog automobila koji se sam puni, servisira i održava
-mobitela na korištenje i eventualno novih pogodnosti koje bi joj ponudili…
Dogovorili smo se , nakon pregleda mojih uvjeta – čuti za 7 dana …a što se mene tiče- NIKADA !
Nek isto, traži u Zagrebu!
Ministar Ostojić obećao je povećanje kvota za upise na deficitarna zanimanja …NIšta od toga.
Da li su ga, po tko zna koji put , djelatnici tih FAKULTETA uspjeli uvjeriti:
– da nemaju mjesta za studente
-da nemaju profesore
– nema prostora za vježbe i sl…… I , naravno- on je nasjeo.
Dragi moj Hrvatski narode.Lijepo stari ljudi govore-"čuvaj nas bože kuge i komunista".Ali ne ,mi se moramo opeći po ko zna koji puta i opet ne doći pameti.Oni loši su branili cijenu benzina na 8,5 kuna,a crvenima 12 tek uzbuna.Dok su crveni bili oporba,23% PDV-je bio harač,a sad 25 % čim su došli na vlast.Sljedeće -imaš kuću -vrati stan.Odnosno svim vrijednim ljudima koji su stvarali ,gradili,dizali kredite i zaduživali se ,sad lupit porez pa neka propadnu.Dok oni koji plaće ostavljaju po birtijama nagraditi-u stvari šta ćeš im i uzeti,kad piva i alkohol ne spada u porez.A u stvari čem se čudim.Pa 45-te su se čistili tavani,tamanili tzv."kulaci",pa je red ponoviti prokušani recept.ALI Hrvati jesu uspavani i mogu trpjeti i svoje pogreške,ali sva sranja cijelog svijeta su uvijek stala na nama,tako će i ovaj puta.A ove priče trenutno vladajućih-nadam se iskreno ne dugo-pa ljudi moji, od silnih reformi,ulaganja i to ogromnih………..samo priče i najave.To su naučili od svojih predaka unazad onih 46 godina koje Hrvati žele zaboraviti.
Na kraju samo-neka moja HRVATSKA živi vječno,a Hrvati moji ……….MI SMO HRVATI.
BOG I HRVATI.
frende peyo,
oči su mi se malo oznojile kad sam pročitao ovaj post
100
[cry]
peyo, nadovezujem se na post
jednom davno naš veliki skladatelj Josip Runjanin je rekao: mi hrvati imamo dvije mane, prva je da brzo zaboravljamo a druga da brzo opraštamo!
po cacicu danas na dnevnilu da se prvo grade dalekovodi i trafostanice….je znak da dalekovod sutra krece prema 200 [tongue]
a ostali gradavinari za 6 mjeseci
Premješteno iz teme: ACI (ACI d.d.)
zakaj ja ne uspjevam poslati privatnu poruku – sorry na off topic
Dragi moj Hrvatski narode.Lijepo stari ljudi govore-"čuvaj nas bože kuge i komunista".Ali ne ,mi se moramo opeći po ko zna koji puta i opet ne doći pameti.Oni loši su branili cijenu benzina na 8,5 kuna,a crvenima 12 tek uzbuna.Dok su crveni bili oporba,23% PDV-je bio harač,a sad 25 % čim su došli na vlast.Sljedeće -imaš kuću -vrati stan.Odnosno svim vrijednim ljudima koji su stvarali ,gradili,dizali kredite i zaduživali se ,sad lupit porez pa neka propadnu.Dok oni koji plaće ostavljaju po birtijama nagraditi-u stvari šta ćeš im i uzeti,kad piva i alkohol ne spada u porez.A u stvari čem se čudim.Pa 45-te su se čistili tavani,tamanili tzv."kulaci",pa je red ponoviti prokušani recept.ALI Hrvati jesu uspavani i mogu trpjeti i svoje pogreške,ali sva sranja cijelog svijeta su uvijek stala na nama,tako će i ovaj puta.A ove priče trenutno vladajućih-nadam se iskreno ne dugo-pa ljudi moji, od silnih reformi,ulaganja i to ogromnih………..samo priče i najave.To su naučili od svojih predaka unazad onih 46 godina koje Hrvati žele zaboraviti.
Na kraju samo-neka moja HRVATSKA živi vječno,a Hrvati moji ……….MI SMO HRVATI.
BOG I HRVATI.
Izgleda da si se zabrinuo za svoju mirovinu u kojoj uživaš od 30-te, a možda i ranije..
zato i imaš vremena mlatiti praznu slamu po forumima i pisati maratonske brljotine…
a i svrbi te što bi te mogli priupitat za porjeklo imovine…pa se treba onda pozvat na hrvatstvo i na boga…jel onaj tko traži istinu i pravdu, za tebe, nije hrvat i bezbožnik je…
Dtat će se uskoro na kraj svim lažcima i prevarantima pa dok možeš piskaraj..
Ugodan dan, oko moje… [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Vatreni ,pa gdje si dosada,a da krenulo crvenilo pa evo tebe.Šta se tiče moje imovine,porijeklo imam,baljezganje -pa reci šta sam to krivo napisao,mirovina,pa nisam lud,radim i zarađujem plaću.Samo osvrt na izjave drugova.A ti šta ima kod tebe,nema te dugo- od kada te kolegica Miami priupitala za tvoju imovinu.A gle, pandurske plaće su stvarno male,a ti si sa nama.A i dobar ti posao kad si stalno na kompu.Ej, ne srdi se,ja sam svoje Hrvatstvo dokazao sa puškom 91.A ti -jesi drot iz juge ili novopečeni sa 4 razreda osnovne.I da, nisi pitao šta sam sa lovom od Ingre,a uvijek te zanimalo.Bemba je legla,pa se možda negdje na cesti i upoznamo.Nadam se da ćeš me pustiti zbog prekoračenja brzine.Ma isplatit će ti se.Aj sretno kolega ,i dobro čuvaj avatar i nick.Već ga predugo imaš.
Premješteno iz teme: KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)
Potjerali ste Smarta, čovjeka koji vas je besplatno obasipao podacima. Što biste još htjeli?
Sumnjivi građani koji imaju dionice i kvadrate, a ništa ne rade…..
Neobično mi je , da nitko iz foruma ne komentira objavu Vlade da će POREZNA UPRAVA
pozvati na razgovor, 1000 – 500 nije bitno koliko građana , koji imaju udjele u poduzećima
tj.dionice- a ništa ne rade…
Ovdje se pribrajaju i oni koji imaju kvadrate / površine / nije bitno čega, a ništa ne rade..
Moje pitanje glasi: DA LI STE SEBE PREPOZNALI U TOM SISTEMATSKOM PREGLEDU…? !
Ne znam što mi je gore. Ako me pozovu, ispast ću kriminalac koji ništa ne radi a nešto ima..
Ako pak me ne pozovu, bit će mi žao, jer sam bezvezna karika, čiji kapital nikome ništa ne znači-i ima jačih od mene….. tako- stvar diskusije…..
Iskreno, mi smo svi tu na forumu sirotinja..prave zvjeri- ne obitavaju na ovim jalovim staništima..
Danas…pravi poslovni fijasko- zaje..ili kako bi rekli….potop ..poslovni plan na kojem sam
radila i planirala mjesecima- propao.
Otpilili me s mržnjom u svezi poslovnog prijedloga za proširenje djelatnosti unutar zakupa , štite svoje interese….popušila ne više od dvadesetak tisuća kuna,dobro da nisam više…
Kad to isto popušim na dionicama, znam da je u pitanju loša sreća..i nije mi krivo…vrati se uvijek.
Ovo je ljudska pakost a kad te to pljusne , onda boli.
Ne daju mi da se širim u poslovanju, svi se osjećaju zavidni i ugroženi…..svako svakoga maltretira.
Zato, ne zamjerite..danas mrzim kapitalizam.