BEZ CENZURE – OPĆENITO

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BEZ CENZURE – OPĆENITO

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/stratforov-memorandum-procurio-na-wikileaksu-mmf-je-dijelom-kriv-za-rat-u-jugoslaviji/602020.aspx

nastavi niz iz članka
tudjman milosevic mesic tadic roha baja…

Postanite Eu-robovi

Pa čitali smo da prijatelj od Ježića i ponosni vlasnik jahte i sad veliki financijaš može sve pa čak i lagat.
A nitko ne komentira kaj u OSIGURANJE gura pouzdanika iz fonda i banke !

Brišeš moderator ? ? ?
Ja sam stari VUK u ciber spaces !
A i vi ste poduzetnici koji živite od tržišta i trebali bi bit neovisni jer inače mjenjamo stranice !

Ima li koja aplikacija za android koja moze pratit nase dionice…moze odgovor i na pvt…

PROTEST PROTIV ODLUKE MINISTARSTVA FINANCIJA

Protestiram protiv Odluke MInistarstva financija da se područjima od posebne državne skrbi
a koja su definirana zakonom- omogući – 10 % VIŠA USLUGA na posao fakturiranja recepata-
prema HZZO-u….od 05.03.2012.g.
Rat je odavno prošao, a pogotovo područja Župe Dubrovačke, već su odavno oporavljena
od posljedica rata.
Ne vidim razloga ovoj diskriminaciji….

Desiti će se – da će se recepti pretakati u FAKTURE na ovim područjima, kako bi se iskamčila
veća usluga… dakle, opet pogodujemo kriminalu i razlikama unutar područja RH. ..nepotrebno.

Profesore Leko, vrijeme je za dopune i strože izmjene ovog Zakona.

Obrazloženje: pozvani smo, ako smo područja od državne skrbi, da se samo kratko javimo ujutro
05.03.2012. radi izmjene Programa fakturiranja, radi ugradnje
VIŠE STOPE usluge.. Zašto opet tako rade?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Danko Končar: Odlučio sam, preuzimam škverove

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/76465/ttl/Danko-Koncar-Odlucio-sam-preuzimam-skverove/Default.aspx

MARGIN CALL …MAX TV …..glup i dosadan film o propasti Lerman- Brothersa…i početku propasti burze 2007…..? Tko bi znao?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@miami

margin call
gledao ga prije nekoliko mjeseci
tj. pokušao
glede & unatoč mojoj mladosti ne izdržah do sredine filma već zaspah ko bebica ili djed – svejedno.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Premješteno iz teme: IGH (Institut IGH d.d.)

@ingroman,

ne vidim da sam te ičim vrijeđao u svom postu. Ja Igh ima za moje prilike nemali broj, danas sam još nešto pokupio na 90x, i nikad ne drukam. Molio bih te da mi daš neki moj post kad me već karakteriziraš tako, gdje sam ja drukao za gore ili dole, i to ne samo na igh-u. Kad već potežeš drukanje, kako bi ti okarakterizirao tvoje spominjanje brojke od 4000 kn? A primjenu pridjeva koji počinje s ‘g’ ostavi za poziranje pred ogledalom.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

@ingroman,

ne vidim da sam te ičim vrijeđao u svom postu. Ja Igh ima za moje prilike nemali broj, danas sam još nešto pokupio na 90x, i nikad ne drukam. Molio bih te da mi daš neki moj post kad me već karakteriziraš tako, gdje sam ja drukao za gore ili dole, i to ne samo na igh-u. Kad već potežeš drukanje, kako bi ti okarakterizirao tvoje spominjanje brojke od 4000 kn? A primjenu pridjeva koji počinje s ‘g’ ostavi za poziranje pred ogledalom.

S obzirom da je pridjev g odmoderiran, ne znam kako je prošao tvoj komentar, ali to g je primjenjivo na kvalifikaciju cijelog tvog pisanja na Ingri i IGH, jednostavno si dosadni negativac, ništa ni ne valja a cijepiš svih po cijeli dan.
Znači li to da si usput i priznao da vas je više, jer sam ja napisao g ekipa, a ne g skovacin ???
Ništa osobno, samo posao !

…. ali to g je primjenjivo na kvalifikaciju cijelog tvog pisanja na Ingri i IGH, jednostavno si dosadni negativac, ništa ni ne valja a cijepiš svih po cijeli dan.
…..

Meni se nekako čini da sam ja tebi pod tvojim nekim drugim nickom stao na žulj. Vjerojatno nisi bio zadovoljan pa sad ser.ckaš. Neka, to je tvoje pravo, kao i moje da ne podržavam nerealne postove. No, ja to barem radim uvijek pod istim nickom već par godina i ne pokazujem ovisnost o dudici kad skupim loše ocjene forumaša ili kad se promijeni trend u odnosu na ono o čemu sam pisao.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

…. ali to g je primjenjivo na kvalifikaciju cijelog tvog pisanja na Ingri i IGH, jednostavno si dosadni negativac, ništa ni ne valja a cijepiš svih po cijeli dan.
…..

Meni se nekako čini da sam ja tebi pod tvojim nekim drugim nickom stao na žulj. Vjerojatno nisi bio zadovoljan pa sad ser.ckaš. Neka, to je tvoje pravo, kao i moje da ne podržavam nerealne postove. No, ja to barem radim uvijek pod istim nickom već par godina i ne pokazujem ovisnost o dudici kad skupim loše ocjene forumaša ili kad se promijeni trend u odnosu na ono o čemu sam pisao.
[/quote]

Rekao sam ti ništa osobno, a ti nastavljaš kenjkat.
Ovo mi je da budem iskren drugi nick u 5 godina, nedavno sam ostao bez svog prvog i jedinog, i starijeg od tvoga, na žalost na osobni zahtjev, jer mi se u jednom trenutku jako zgadilo dopisivanje sa negativcima.
Inače smo bili prijatelji i u prošlom forumskom životu [thumbsup].

New Report

Close