Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Zašto su se svi okomili na trg sv. Marka za demonstracije ?
Pa tamo djeluje i boravi samo administracija.
Prosvijedi se obavljaju kod centara moći !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kao i u cijelom zapadnom razvijenom svijetu.
Centra moći su banke, a ne Vlada RH koja u njihove interese samo obavlja dužnosti represije i administracije.
Svi prosvjedi sa željom učinka moraju biti ispred BANAKA i njima ometati rad.
A kada bankari polude onda će i Vlada u roku express reagirati na ovaj ili onj način, ali reagirati će odmah !
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Nema koristi od prosvjeda pred bankama.
Bankari se rjesavaju na drugi nacin. Ovce masovno udju u banke i traze svoje depozite. Tako se rjesavaju banke.
E a nitko nije komentirao da taj manijak i dalje troši gradsku lovu na glupe stadione i ove nove fontane sa klizalištem ?
Neznam dali znate da su mnoge građevinske firme u stečaju zbog Grada i Gazde Milana ?
Naravno svojem kumu je sve platio kad ovaj i sad još gradi nove stanove !
I onda mi jadne OVCE mislimo da pametni stričeki u EU neznaju da je ovo čušpajz od sela na brdovitom balkanu ! ! !
A ova lova iz fondova za pruge ide samo za njihove firme koje mogu gradit željeznicu i dobit natječaj !
Itd itd itd
ZAŠTO se ovdje guraju elite iz Vlade ?
"Odlukom o izmjeni Odluke o osnivanju i imenovanju članova Povjerenstva za besplatnu dodjelu strane robe razriješena je dosadašnja predsjednica Povjerenstva, Martina Dalić, te članovi Đuro Popijač i Jasen Mesić. Predsjednikom Povjerenstva imenovan je Slavko Linić, a članovima Radimir Čačić i Andreja Zlatar Violić."
Kaže cijela Vlada, a Linić posebno ističe kako se cijene u maloprodaji ne bi smijele povećavati zbog sutra većeg PDV-a na 25%, a prvi koji su jasno najvili povećanje od sutra su ;
HEP, VODE, PLIN…..
Kako tako otvoreno mogu lagati ????????????
da zapamtimo i današnji datum i da vijest ostane u arhivi
http://www.vecernji.hr/vijesti/stratfor-sanadera-je-ostavku-2009-natjerala-mafija-clanak-382396
a mogli ste vidjeti i na djelu dio mafije na Grobexu razdoblje 2007-2012 i dalje
nadam se da će bajić početi raditi svoj posao iako mi se čini da je i on dio te ekipe?lol
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
slažem se sa bananaramom i peyom.Bnanarama je stari trejder kao što vidim,a ja sam novi pogotovo na forumu tu.A i u dionicama sam tek godinu dana ne računajući petrokemijine povlaštene(gdje radim)
ali vidim da mi dižemo i spuštamo,ja i većina tu na forumu kupujemo prodajemo svaki dan i to je taj silni promet.Dionica je niska i ispod cijene a nema šanse da ta tvrtka ode u stečaj što neki pišu koji bi opet kupovali po 4.Tako se i sa vlds om tržilo koji je ipak nešto drugo.A ti koji govore joj sigurno ode dolje ti kupuju.I ja sam danas navijao da ode na 8 da kupim još malo,al sam kupio za 8,33.
Pozdrav.Nisam iskusan i neznam previše ali nisam ni slijep.
Dobrdošao u klub tvrdih živaca i debelih muda [cool]
Premješteno iz teme: INGR (Ingra d.d.)
slažem se sa bananaramom i peyom.Bnanarama je stari trejder kao što vidim,a ja sam novi pogotovo na forumu tu.A i u dionicama sam tek godinu dana ne računajući petrokemijine povlaštene(gdje radim)
ali vidim da mi dižemo i spuštamo,ja i većina tu na forumu kupujemo prodajemo svaki dan i to je taj silni promet.Dionica je niska i ispod cijene a nema šanse da ta tvrtka ode u stečaj što neki pišu koji bi opet kupovali po 4.Tako se i sa vlds om tržilo koji je ipak nešto drugo.A ti koji govore joj sigurno ode dolje ti kupuju.I ja sam danas navijao da ode na 8 da kupim još malo,al sam kupio za 8,33.
Pozdrav.Nisam iskusan i neznam previše ali nisam ni slijep.
Dobrdošao u klub tvrdih živaca i debelih muda [cool]