Pa vidi se po piskaranju.Nego kad mijenjaš avatar?
Kad Ingra dođe na 10 kn…ili u prijevodu NIKAD [thumbsup] [thumbsup]
Kad Ingra dođe na 10 kn…ili u prijevodu NIKAD [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
Mislim da sam te pobijedio…vrijeme je da me opet staviš na ignore [thumbsup] [thumbsup]
Ma frende jesi mi na ignore,ali si mi i toliko simpatičan,da jednostavno ne mogu te držati na ignore.Sretno.
Ma frende jesi mi na ignore,ali si mi i toliko simpatičan,da jednostavno ne mogu te držati na ignore.Sretno.
pa daj se odluči…ti da si žensko bio bi junferica do kraja…
Vatreni frende ti stvarno ne razumiješ ovu igru,odi u policajce,a po shvaćanju i pisanju ti i jesi drot.
Pa ja i jesam policajac, ali razumijem igru jer da ne razumijem kupovao bi Ingru po 10 i nadokupljivao po 5, 8 i 7, a po 4 bih se predao i kukao po forumu [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
Aha , ha , ha policajac u vrtiću a od riječi fend i drot kao i ostalih bisera mi se smuči , čemu služi naš hrvatski jezik kad glupani uvode tuđice ili kuju sami glupe novokovanice . Kao recimo tata = mamokres fuj primitivizma.
Vatreni1….. koliko policajac mora zarađivati- da bi imao novaca za burzu ?
Ili , prevedeno, otkud ti novac za dionice i burzu , ako si policajac ….sa prosječnom plaćom ? Gdje si ga zaradio , na kojoj funkciji,
kolika ti je penzija kao hrvatskom branitelju …ili plaća , ako radiš na fuš- / ugovor/ kod
Zaštitara ???
Ili , prevedeno, otkud ti novac za dionice i burzu , ako si policajac ….sa prosječnom plaćom ? Gdje si ga zaradio , na kojoj funkciji,
kolika ti je penzija kao hrvatskom branitelju …ili plaća , ako radiš na fuš- / ugovor/ kod
Zaštitara ???
Kako od kud mu pare? Kaj ne čitate vi kolegice s čim nam se naši drotovi bave. Preko dana policajac a preko noci pljackaju ugostieljske i ine objekte. Evo naši su jednog ufatili ali navodno nije sam [proud]
Sad smo zastranili na ovoj temi.Gle ovo-gledam dnevnik,i zamisao,oli ti pitanje- koje je najunosnije zanimanje…………..penzioner.A danas je 1:1 1 radnik jedan penzić.A evo kako se zbrinjava višak radnika u javnom sektoru,u INI,u HT-U,u HŽ-u…….dokup staža i fiju u sigurnost mirovine.Osobno mi je drago za te ljude da su se spasili makar malo i sa tim ne baš malim otpremninama koje idu od 200 do 3500000 kuna mogu preživjeti.Ali na taj način dobivamo 1 radnik,naprama 2 penzića i to definitivno ide u 3pm.Višak radnika zbrinut,velike firme i dalje proglašavaju dobit,djeca se ne zapošljavaju,dionice istih unatoč dobiti padaju………..uauuuuuuuuu…ko je tu lud.Iz šupljeg u prazno.
A Zlatkec-moram ti odgovoriti-pa nisi valjda profesor Hrvatskog,da na sleng daješ jedinice.Drugo,da bi ti mogao danas govoriti čistim ili iskrivljenim Hrvatskim jezikom,ja kao branitelj dragovoljac domovinskog rata sam ti zajedno sa policajcem Vatrenim i sa puno naših kolega šta živih šta mrtvih,šta u kolicima……….OMOGUĆILI.
A ono treće-ti prozivaš mene, a pogledaj svoj avatar-Zlatkec.Koliko ja znam u katoličkom kalendaru piše Zlatko,pa zašto onda se sramiš .Pišeš umanjenicom…….a tako pišu …….pa nisi valjda……
Zlatko-Zlatkec??????????????????
Zaštitara ???
HA majami, nađe se…. zaustavljam, pretresam, hapsim, osvajam, prisvajam, dogovaram se (pa ljudi smo) i tako burek po burek …palača [thumbsup] [thumbsup]
Za REKET I IZNUDU….Vlada mora transparentnije OTVORITI SLUŽBU ZA PRIJAVU REKETA / ponovno!/
– CRVENI TELEFON ! / broj i osobu s kojom mogu građani i pravne osobe razgovarati bez sankcija zbog prijave a treba omogućiti i anonimnu prijavu /
Jedno vrijeme je to bilo korisno, što se moglo prijaviti svako reketiranje , bez ikakvih posljedica
za onog tko – prijavljuje kazneno djelo…….
E, ……….a kad se brdo odvalilo……to je bila spoznaja stoljeća!!! Trifrtalj Hrvatske u pekmezu!
Sad se to malo smirilo…ali, treba nastaviti…
Priča s policijom i hrvatskim braniteljima / naravno, ne svim / počinje od početka rata, kad
je Tuđman Franjo, u nedostatku dobrovoljaca…pomilovao stotine kažnjenika, od kojih su se mnogi
dobro popeli na društvenoj ljestvici……….Kako se kaže, vuk dlaku mijenja, ćud -nikada!
Što Vi mislite- zbog čega je krepao PROGRAM POVEZIVANJE BAZE PODATAKA ..oko korištenja raznih
prava i socijalne arhive oko svega….??? / nije krepao, nego nije stavljen u funkciju/…
A u arhivi , imade svega …..pa i povijest izdržavanja kazni…..popis kaznenih djela , pa , sve..
Tek će se tada vidjeti bratska povezanost određenih krugova ……………….ipak, svaki
bivši kažnjenik ima pravo na svoju privatnost i zaštitu podataka radi svoje sredine i obitelji…
I to treba poštivati, naročito ,ako je kazna imala svrhu.
Nakon velikih riba, na redu su sitnije ribice….
Za REKET I IZNUDU….Vlada mora transparentnije OTVORITI SLUŽBU ZA PRIJAVU REKETA / ponovno!/
– CRVENI TELEFON ! / broj i osobu s kojom mogu građani i pravne osobe razgovarati bez sankcija zbog prijave a treba omogućiti i anonimnu prijavu /
Jedno vrijeme je to bilo korisno, što se moglo prijaviti svako reketiranje , bez ikakvih posljedica
za onog tko – prijavljuje kazneno djelo…….
E, ……….a kad se brdo odvalilo……to je bila spoznaja stoljeća!!! Trifrtalj Hrvatske u pekmezu!
Sad se to malo smirilo…ali, treba nastaviti…
Priča s policijom i hrvatskim braniteljima / naravno, ne svim / počinje od početka rata, kad
je Tuđman Franjo, u nedostatku dobrovoljaca…pomilovao stotine kažnjenika, od kojih su se mnogi
dobro popeli na društvenoj ljestvici……….Kako se kaže, vuk dlaku mijenja, ćud -nikada!
Što Vi mislite- zbog čega je krepao PROGRAM POVEZIVANJE BAZE PODATAKA ..oko korištenja raznih
prava i socijalne arhive oko svega….??? / nije krepao, nego nije stavljen u funkciju/…
A u arhivi , imade svega …..pa i povijest izdržavanja kazni…..popis kaznenih djela , pa , sve..
Tek će se tada vidjeti bratska povezanost određenih krugova ……………….ipak, svaki
bivši kažnjenik ima pravo na svoju privatnost i zaštitu podataka radi svoje sredine i obitelji…
I to treba poštivati, naročito ,ako je kazna imala svrhu.
Nakon velikih riba, na redu su sitnije ribice….
TAko je !!! Živio AFŽ !!!!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Zaštitara ???
MAjami, ti ko da si jedna od nas…
18:29 Brokeri i fond manageri su doma otišli…….? Nigdje nikoga………….?
Ili još bolja [thumbsup] [thumbsup]