Premješteno iz teme: LKRI (Luka Rijeka d.d.)
kompa samo kupuj ko ti brani …pa vi ovdje lovite dno od 150 kn…na 90 kn cu razmislit o kupnji tek ….ako ne bude nikom nista…
[/quote]
Ali te svrbi LKRI ….
kompa samo kupuj ko ti brani …pa vi ovdje lovite dno od 150 kn…na 90 kn cu razmislit o kupnji tek ….ako ne bude nikom nista…
[/quote]
Ali te svrbi LKRI ….
[/quote]
tako je..zar i ti lovis padajuci noz ? ili si naucio lekciju na ingri?
Premješteno iz teme: INA (INA-Industrija nafte d.d.)
moj komentar da je ovo žabokrečina gdje svak svakoga uzduž i poprijeko a nitko ne odgovara za ništa
mislim da ovo zadnjih mjeseci prodaju hadezenjare i njihovi puleni jer bi im moglo zatrebati šoldi za cigareta i voća kad odu na odmor
možete vjeko i na bez cenzure
nije ina ništa veća pljačka nego ostatak ove države
Loris, posve je svejedno što radi (kupuje/prodaje) taj Peyo jer vremena za brodove i luke nisu dobra i cijena će ionako na dvije znamenke. Šteta samo za radnike…
Milsim da ti najviše pomažeš Peyi u njegovom naumu ovdje, a on radi na burzi [thumbsup]
1. Koji je njegov naum?
2. Kako misliš, radi na burzi? Misliš, zaposlenik je Zagrebačke burze ili u nekom drugom smislu?
Ma isusek nisam,običan čovjek ,kao i ti samo sa drugačijim načinom rada.Ja kupujem i prodajem kad dionica naraste.A šta je bitno,ne zanima me vrijeme kad ću prodati.Meni je trenutno LKRI jeftina i zato sam ju kupovao.Više ne kupujem i čekam cijenu.A ona neka dođe sutra ili za 2 godine meni je svejedno.Ne trgam dionice bez veze,a ono šta kupim to je moje.A pogoditi dno,to je umjetnost,a nekad ga pogodim ,a nekad ne.Tu i je tajna dugovječnosti u ovome poslu.Ali onaj kome taj novac treba za život…….tome ovdje nije mjesto.SRETNO.
Sve lijepo i krasno, ali pitao sam Lorisa, a ne tebe. Loris je nešto ustvrdio pa neka pojasni osobno.
BOŽIĆNI DAR
Molim Djeda Mraza, da mi pod bor , osim velikih cijena dionica – stavi i POPIS HRVATSKIH BRANITELJA.
Jako sam ga željela dobiti prošle godine, ali, nije bilo moguće ga uvesti preko interneta , a ovdje je
rasprodan, nakon što mu je cijena jako narasla…..
Možeš mi ga spakirati i napisati u novinama- ili poslati na moj e-mail….